Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Ingolstadt 04 – Hannover 96

2:2

konec (2:0)

23.04.2016, 15:30 • Audi-Sportpark • 31. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.13 3.4 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby. Hannover tak ještě má čas na vstřelení vítězné branky...

83

Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Mathew Leckie, přichází Robert Bauer.

82

82. Hiroši KIJOTAKE - 2:2

82

Hannover právě vstřelil branku!
Die Roten vyrovnávají na 2:2! Hannover osm minut před koncem základní hrací doby podruhé využívá přesilovou hru a rázem je stav nerozhodný! Na levou stranu dostal přihrávku Albornoz, jehož následný centr byl tečovaný. Balon však dolétl přímo na nohu HIROŠI KIJOTAKEHO, na jehož ránu byl Nyland krátký!

80

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Felix Klaus, přichází Edgar Prib.

74

Hannover opět zahrozil v pokutovém území, avšak ani v tomto případě z toho vyrovnání není! Po nepřehledné situaci v pokutovém území se dostal ke střele Klasu, avšak mířil mimo Nylandovu branku!

73

Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Dario Lezcano, přichází Almog Cohen.

70

Teď měl Hannover velkou příležitost na srovnání skóre! Útočnou akci Die Roten táhl po levé straně Albornoz, který následně prostrčil míč na Sulejmaniho, který ještě hledal před brankou Szalaie. Jeho přízemní centr však zblokovat na roh Hübner!

67

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Noah-Joel Sarenren-Bazee, přichází Valmir Sulejmani.

58

58. Hiroki SAKAJ - 2:1

58

Hannover právě vstřelil branku!
Hosté však půl hodiny před koncem základní hrací doby snižují na rozdíl jediné branky a ještě nás čeká dramatický závěr zápasu! Felix Klaus byl podražený před vápnem, nicméně rozhodčí Stegemann udělil hostům výhodu. Té využil Szalai, který dostal míč do pravé části vápna, kam naběhl HIROKI SAKAJ, který mířil přesně!

57

Teď navíc mohl domácí celek své vedení navýšit! Na pravé straně se dokázal uvolnit Leckie, který si zasekl míč před da Costou a nebezpečně vystřelil. Jeho střelu však vyrazil Zieler!

47

Následného rohového kopu se zhostil Anton, jehož centr byl sice odvrácen, avšak na zemi skončil domácí Hübner, který inkasoval úder do obličeje od Szalaie. Maďarský forvard následně dostává žlutou kartu!

46

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Alexander Milošević, přichází Iver Fossum.

32

O pár sekund později se ve středu hřiště provinil ostrým zákrokem Waldemar Anton, který poslal k zemi Markuse Suttnera. Nepomohl následovat nic jiného, než žlutá karta!

25

25. Moritz HARTMANN - 2:0

25

Ingolstadt právě vstřelil branku!
Domácí celek momentálně vůbec nemusí mrzet vyloučení Brégeriho, neboť i v deseti Ingolstadt dokázal navýšit své vedení! Po nedovoleném zákroku Antona zahrával Gross standardní situaci, a následný centr krásně zakroutil přímo na hlavu naběhnutého MORITZE HARTMANNA, který dostal míč za záda Zielera!

20

20. Červená karta pro Brégerieho

20

Tak, to je pro domácí tým opravdu velká koplikace! Hannover se velmi rychle dostal na útočnou polovinu a po nepřesné hlavičce da Costy se hnal do úniku Felix Klasu, který se dostal před Romaina Brégerieho, který fauloval a dostává rovnou červenou kartu!

10

10. Alfredo MORALES - 1:0

10

Ingolstadt právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává po odehraných deseti minutách do vedení! Na pravé straně se dostal po autovém vhazování k centru Danny da Costa, který svým centrem našel přesně hlavu ALFREDA MORALESE, a ten překonal brankáře Zielera přesnou hlavičkou!

3

Hned ve třetí minutě dostává žlutou kartu hostující Hübner, který na levé straně poslal ostrým skluzem k zemi Klasu. Rozhodčí Stegemann byl nekompromistní a hned ve třetí minutě vytáhl žlutou kartu!

FC Ingolstadt 04 – Hannover 96

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Morales (D. da Costa), 25. Hartmann (Groß) – 58. Sakaj (Szalai), 82. Kijotake

Karty:   3. Hübner (ING) – 32. Anton (HAN), 47. Szalai (HAN)   20. Brégerie (ING)

Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:8.

FC Ingolstadt 04: Nyland – D. da Costa, Brégerie, Hübner, Suttner – Groß, Roger, Morales – Hartmann, Lezcano (73. Cohen), Leckie (83. Bauer).
Náhradníci: Özcan – Lex, Hinterseer, Christiansen, Bauer, Levels, Cohen.

Hannover 96: Zieler – Sakaj, Milošević (46. Fossum), Sané, Albornoz – Anton, Schmiedebach – Sarenren-Bazee (67. Sulejmani), Kijotake, Klaus (80. Prib) – Szalai.
Náhradníci: Tschauner – Gülselam, Prib, Fossum, Hoffmann, Schulz, Sulejmani.

Rozhodčí: Stegemann – Fischer, Storks