Menu

Fotbal

Juniorská liga

FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň

4:1

konec (3:1)

18.04.2016, 14:30 • FS FK Blansko • 28. kolo • Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

Tipsport: 1.6 4.2 3.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Jakub KUČERA - 4:1

89

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí definitivně rozhodují o svém vítězství! Centr z levé strany propadl do malého vápna k JAKUBU KUČEROVI, který se po otočce parádně trefuje do levého horního růžku hostující branky!

Dnešní utkání sleduje 300 diváků.

85

85. Vávra se pokusil překvapit Jurašiho střelou z přímého kopu!

85

Stanislav Vávra nyní překvapil snad všechny na stadionu! Pokud byste z místa rozehrávky očekávali centr do vápna, v podání domácího kapitána byste se rozhodně nedočkali. Vávra se krásnou střelou s falší rozhodl poslat míč pod břevno a jen včasný zákrok Jurašiho mu zabránil v golové oslavě!

81

Žlutou kartu dostává Denis Brožík (FC Viktoria Plzeň).

71

71. Juraši se znovu vytáhl a parádně zlikvidoval další domácí šanci!

71

Tak jako bych to snad zakřikl nebo ještě lépe přivolal? Další velká brněnská šance, jenže Juraši znovu předvedl parádní reflex proti ráně z bezprostřední blízkosti!

69

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Jakeš, přichází Pavel Sokol.

66

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Martin Chrien, přichází Martin Krištof.

64

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Ivan Tapuškovič, přichází Jan Končal.

59

59. Ránu Jakeše vytáhl Juraši parádním způsobem na rohový kop!

59

I ve druhé půli se hraje parádní fotbal a akce střídá akci! Navýšit své vedení mohli po dalším rohovém kopu domácí fotbalisté, jenže ránu Jakeše z malého vápna mířící na bližší tyč parádním tygřím skokem vyrazil Juraši na další roh!

57

57. Pinc měl na kopačce snížení, ale jeho ránu z otočky Záleský vyrazil mimo!

57

Viktoria se mohla vrátit do zápasu! Pinc dostal míč do prostoru šestnáctky, a ačkoliv byl zády k brance soupeře, dokázal se s balonem obtočit kolem protihráče a zakončit, jeho tečovaná rána ale končí těsně vedle pravé tyče! Roh pro hosty.

53

Hosté musí dohánět dvoubrankové manko a tak musí otevřít hru, což se jim v deseti může brzy nevyplatit. Domácí se nyní dostali do další šance, jenže z vápna jeden z hráčů v červeném poslal míč pouze na břevno hostující svatyně!

51

51.

51

Jenže uspávací taktika domácím málem nakonec vyšla! Po levém kraji si zaběhl jeden z domácích hráčů, který poslal prudký centr před hostující klec, kde ho však v těžké pozici ze vzduchu nedokázal další hráč Brna usměrnit do branky!

45

A situace se stává pro hostující tým v tuto chvíli ještě o něco komplikovanější poté, co je vyloučen Matěj Končal! Hostující hráč neudržel nervy na uzdě po odpískaném faulu svého týmu a několika peprnými slovy na adresu hlavního sudího ukončil své účinkování v tomto zápase!

45

45. Stanislav VÁVRA - 3:1

45

Brno právě vstřelilo branku!
Roh hostům vůbec nevyšel a k rychlému kontru se tak vydali domácí fotbalisté. STANISLAV VÁVRA obelstil protihráče na levém kraji pokutového území a poté chladnokrevně poslal míč přesně k bližší tyči hostující branky!

40

Žlutou kartu dostává Matěj Končal (FC Viktoria Plzeň).

39

Obrovský tlak hostujícího celku v domácí šestnáctce, jenže stále platí stav 2:1 pro Brno! Do zakončení se na malém vápně postupně dostali Doležal a Matěj Končal, jenže ani jednomu z nich se nepodařilo propálit stojícího beka na brankové čáře!

35

Matěj Končal se šikovně uvolnil na levé straně hřiště, jenže jeho centr na zadní tyč byl o kousek přetažený. I tak se ale k zakončení dostal jeho spoluhráč, který ke své smůle trefil pouze hlavu jednoho z bránících hráčů, od které se balon již mířící do odkryté branky odrazil ven!

28

28. Jiří KOLÁČNÝ - 2:1

28

Brno právě vstřelilo branku!
No to snad není pravda! Brno se v posledních minutách pouze brání, jenže i jejich další útočná akce končí vstřelenou brankou. JIŘÍ KOLÁČNÝ se opřel do míče několik metrů za hranicí pokutového území a s velkým štěstím pomocí teče jednoho z bránících hráčů uklidil míč přesně k pravé tyči! Brankář Juraši byl naprosto bez šance a za balonem se mohl jen ohlédnout.

24

První žlutou kartu v utkání si po faulu u levé postranní čáry na své konto připisuje hostující Jakub Doležal (PLZ)

21

Plzeň právě vstřelila branku!
Jenže nyní už se hosté zaslouženého vyrovnávání přeci jen dočkají, když míč po centru od rohového praporku napálil do domácí branky IVAN TAPUŠKOVIČ!

19

19. Rána Jakuba Kučery

19

Velice zajímavý střelecký pokus nyní ze své nohy vyslal domácí Jakub Kučera, který dlouho postupoval sám středem hřiště a jelikož neměl komu nahrát, rozhodl se sám zpoza vápna zakončit. Jeho tečovaná rána skočila jen těsně vedle levé tyče! Roh pro Brno.

14

14. Jakub KUČERA - 1:0

14

Brno právě vstřelilo branku!
Následný rohový kop už ale přinesl první změnu skore, po velké skrumáži před hostující brankou nakonec po centru zpoza vápna poslal míč hlavou za záda brankáře Jurašiho JAKUB KUČERA!

13

Velké okamžiky i na druhé straně, kde se po centru z levé strany dostal k zakončení z malého vápna jeden z domácích fotbalistů, který však sám před brankou zaváhal!

12

I druhý roh hostů v zápase nabídl velkou šanci pro Plzen, jenže jeden z jejích hráčů napálil míč z malého vápna pouze do břevna domácí branky!

8

Centr od rohového praporku mířil na zadní tyč, odkud se hostům ještě povedlo vrátit balon před branku, kde se k odraženému míči dostal Matěj Končal, který však nedokázal využít volného prostoru a balon poslal vedle levé tyče domácí branky!

FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň

4:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 14. Kučera, 28. Koláčný, 45. Vávra, 89. Kučera – 21. Tapuškovič

Karty:   24. Doležal (PLZ), 40. M. Končal (PLZ), 81. Brožík (PLZ)   45. M. Končal (PLZ)

FC Zbrojovka Brno: Záleský – Zukal, Gajič, Krejčíř, Pospíšil – Kučera, Brigant, Chrien (66. Krištof), Koláčný, Jakeš (69. Sokol) – Vávra (C).
Náhradníci: Floder – Praks, Jura, Krištof, Vintr, Sedláček, Sokol.

FC Viktoria Plzeň: Juraši – Tapuškovič (64. J. Končal), M. Končal, Doležal, Pinc, Boček, Provod, Piroch (C), Kule, Brožík, Glazer.
Náhradníci: Sváček – J. Končal, Mudra, Debellis, Skála

Rozhodčí: Orel – Pelikán, Dobrovolný

Diváci: 300