Menu

Fotbal

Juniorská liga

FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň

4:1

konec (3:1)

18.04.2016, 14:30 • FS FK Blansko • 28. kolo • Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

Tipsport: 1.6 4.2 3.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního odpoledne. Nashledanou. (16:31:17)
První poločas dnešního utkání byl jasně v režii hostujícího týmu, který však nedokázal využít velké množství šancí a i přes herní převahu od 14. minuty prohrával po brance Jakuba Kučery, který se prosadil hlavou po centru zpoza pokutového území. Hosté se inkasovanou brankou nenechali zaskočit a i nadále byli lepším celkem. Svojí převahu navíc jen o sedm minut později dokázali přetavit ve vyrovnávací gol poté, co se po rohovém kopu prosadil Ivan Tapuškovič. Že se fotbal ale nehraje na držení míče, ale na počet vstřelených branek, to potvrdilo Brno v 28. minutě, kdy po další ojedinělé akci domácího celu poslal svůj tým znovu do vedení Jiří Koláčný, který tečovanou ranou zpoza šestnáctky poslal míč přesně k pravé tyči hostující svatyně. Další a zřejmě rozhodující ránu, a to hned dvojitou, inkasovali hosté v poslední minutě první půle. Nejprve vedení domácích navýšil po pěkné individuální akci brněnský kapitán Stanislav Vávra, jen o několik sekund později pak hostující Matěj Končal za vulgární slova na adresu hlavního sudího Orla uviděl červenou kartu a hosté tak museli dohrávat o deseti.

Vyloučení Končala obraz hry naprosto změnilo. Úvodních patnáct minut druhé půle se neslo jasně v režii domácích hráčů, aktivnější celek ale jakoby dnes neměl štěstí a tak se stav zápasu i přes brněnské šance dlouho neměnil. Hra se od 60. minuty výrazně uklidnila, definitivní tečku za dnešním zápasem tak přinesla až předposlední minuta, kdy se po standardní situaci prosadil ve vápně Jakub Kučera.
Hlavní sudí Orel nenastavil ke druhé půli ani jedinou vteřinu a po devadesáti minutách hry tak ukončil dnešní utkání.

90

Konec zápasu.

89

89. Jakub KUČERA - 4:1

89

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí definitivně rozhodují o svém vítězství! Centr z levé strany propadl do malého vápna k JAKUBU KUČEROVI, který se po otočce parádně trefuje do levého horního růžku hostující branky!

89

Ještě jednu standardní situaci uvidíme v závěru druhé půle, po faulu nalevo od pokutového území Plzně.

88

Po posledním z nich se však po centru z pravé strany dostal míč do rukavic brankáře Záleského a domácí tak mohou uklidnit hru.

Dnešní utkání sleduje 300 diváků.

87

Fotbalisté v černých dresech ale ještě neskládají zbraně a v krátké době po sobě dokázali vybojovat další dva rohové kopy.

87

Ani po rohovém kopu v podání hostující Viktorie se ale stav zápasu měnit nebude a domácí pomalu, ale jistě, kráčí k vítězství v dnešním utkání..

86

Rohový kop uvidíme i na druhé straně, kde se domácím hráčům podařilo zblokovat přízemní přihrávku z levé strany mířící do vápna.

85

Následný roh se již domácím příliš nevydařil, i tak ale nadále zůstávají u míče.

85

85. Vávra se pokusil překvapit Jurašiho střelou z přímého kopu!

85

Stanislav Vávra nyní překvapil snad všechny na stadionu! Pokud byste z místa rozehrávky očekávali centr do vápna, v podání domácího kapitána byste se rozhodně nedočkali. Vávra se krásnou střelou s falší rozhodl poslat míč pod břevno a jen včasný zákrok Jurašiho mu zabránil v golové oslavě!

84

Poměrně zajímavá standardka nyní čeká na domácí celek. Rozehrávat se bude metr před pravým rohem pokutového území.

83

Utkání se již pomalu dohrává a oba týmy jakoby se již uspokojily s výsledkem zápasu. Domácí pozvolna kombinují na útočné polovině, o nějaké bezhlavé útočení rozhodně nejde.

81

Po "žlutém" faulu Brožíka zahrávali domácí standardní situaci, po centru do vápna ale přišel útočný faul jednoho z domácích hráčů a tak ani nyní nebude muset Juraši zasahovat.

81

Žlutou kartu dostává Denis Brožík (FC Viktoria Plzeň).

FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň

4:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 14. Kučera, 28. Koláčný, 45. Vávra, 89. Kučera – 21. Tapuškovič

Karty:   24. Doležal (PLZ), 40. M. Končal (PLZ), 81. Brožík (PLZ)   45. M. Končal (PLZ)

FC Zbrojovka Brno: Záleský – Zukal, Gajič, Krejčíř, Pospíšil – Kučera, Brigant, Chrien (66. Krištof), Koláčný, Jakeš (69. Sokol) – Vávra (C).
Náhradníci: Floder – Praks, Jura, Krištof, Vintr, Sedláček, Sokol.

FC Viktoria Plzeň: Juraši – Tapuškovič (64. J. Končal), M. Končal, Doležal, Pinc, Boček, Provod, Piroch (C), Kule, Brožík, Glazer.
Náhradníci: Sváček – J. Končal, Mudra, Debellis, Skála

Rozhodčí: Orel – Pelikán, Dobrovolný

Diváci: 300