Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Real Betis

1:1

konec (0:1)

16.04.2016, 22:05 • Estadio de Balaídos • 33. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.54 4.4 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Charly Musonda, přichází Francisco Portillo.

89

O chviličku později se zbytečným faulem prezentoval Fabián Orellana, ani on tak z dnešního utkání nevyvázne bez karetního škraloupu.

84

84. Castrovi to ani tentokrát nevyšlo!

84

Tak teď při domácích stáli všichni svatí! Rubén Castro měl na kopačce druhý gól Betisu, jeho střelu do poloprázdné svatyně ale z brankové čáry vyhlavičkoval Gustavo Cabral!

82

No a střídající Álvaro Cejudo nakonec za své počínání vyfasoval žlutou kartu.

78

78. Pablo HERNÁNDEZ - 1:1

78

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí se nakonec přeci jen dočkali, máme vyrovnáno! Jonny Castro našel povedenou kolmicí PABLA HERNÁNDEZE, jenž po pouhých třech minutách na hřišti tvrdou ranou prostřelil bezmocného Adána!

77

Johnu Guidettimu dnes prostě není souzeno! Švédský snajpr Celty konečně dostal kulatý nesmysl do sítě, radost mu ale překazil zdvižený praporek pomezního sudího – ofsajd!

75

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Pablo Hernández.

74

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Xavi Torres.

74

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Bruno González, přichází Francisco Portillo.

72

Jonny Castro teď u postranní čáry nedovoleně zajel do svého jmenovce Rubéna Castra. Domácí zadák byl za své počínání "oceněn" žlutou kartou.

67

Tak tato situace zaváněla druhým gólem Betisu! Kulatý nesmysl neposedně poskakoval na úrovni brankové čáry, Rubén Blanco se ale zorientoval včas a doslova za minutu dvanáct zasáhl!

65

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Álvaro Cejudo.

59

Se žlutými kartami se roztrhl pytel, za faul na Musondu byl nyní napomenut Gustavo Cabral.

59

Právě Fabián Orellana to nyní vzal na sebe a tvrdě vypálil z pravé strany pokutového území, jeho projektil ale proletěl těsně vedle pravé tyče!

56

Dani Ceballos si ve středu hřiště nedovoleně vyšlápl na Diaze Rojase a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

50

Rubén Castro měl nyní druhou šanci v krátkém časovém sledu! Hostující forvard prcl po pravém křídle, z ostrého úhlu si ale vylámal zuby na připraveném Blancovi!

47

47. Castro měl na kopačce druhý gól Betisu!

47

Teď ale mohli hosté podruhé udeřit! Rubén Castro se vydal do samostatného úniku a vyběhnuvšího Blanca umně přeloboval, míč ale nakonec proletěl těsně vedle levé tyče!

43

Skutečně tomu tak je. Claudio Beauvue za doprovodu týmových lékařů odkulhal do zámezí, na jeho místo poté nastoupil Iago Aspas.

40

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Marcelo Alfonso Diaz Rojas.

32

John Guidetti šikovně roztáhl hru na úplně volného Beauvueho, jenž našel přesným centrem Nolita, jehož hlavičku Adán vyrazil přímo k Fabiánu Orellanovi, který ale vypálil nad!

31

Právě nejlepší střelec Betisu Rubén Castro se o chvilku později prezentoval zbytečně ostrým skluzem, za nějž vyfasoval žlutou kartu.

29

29. Rubéna Blanca zachránila tyč!

29

Teď při Blancovi stáli všichni svatí! Joaquín si totiž navedl míč na osu hřiště a z hranice pokutového území napálil míč do tyče! Brankovou konstrukci orazítkovala i následná rozehrávka Rubéna Castra, ten byl ovšem v ofsajdu.

24

24. Alfred N'DIAYE - 0:1

24

Real Betis právě vstřelil branku!
Tak tohle bylo nečekané, hosté se zničehonic dostávají do vedení! Po sérii odrazů se k míči dostal Martín Montoya, který z levé strany naservíroval do předbrankového prostoru milimetrově přesný pas ALFREDU N'DIAYEMU a ten už měl úlohu snadnou!

7

John Guidetti zaimprovizoval a dostal se do zakončení z voleje, Antonio Adán ale předvedl reflexivní zákrok a udržel bezbrankové skóre!

Celta de Vigo – Real Betis

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 78. P. Hernández (J. Castro) – 24. N'Diaye (Montoya)

Karty:   59. Cabral (CVG), 72. J. Castro (CVG), 89. Orellana (CVG) – 31. Rubén Castro (RBE), 56. D. Ceballos (RBE), 82. Cejudo (RBE)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 12:4. Fauly: 13:18.

Celta de Vigo: Blanco – J. Castro, Sergi Gómez, Cabral, Planas – Radoja (75. P. Hernández), Wass (40. Diaz Rojas) – Orellana, Beauvue (43. Aspas), Nolito – Guidetti.
Náhradníci: S. Álvarez – Aspas, Diaz Rojas, Bongonda, P. Hernández, Señé, Dražić.

Real Betis: Adán – Molinero, Bruno González (74. Portillo), Pezzella, Montoya – Petros, N'Diaye – Joaquín (74. X. Torres), D. Ceballos (65. Cejudo), Musonda (90+2. Portillo) – Rubén Castro.
Náhradníci: D. Giménez – Kadir, van Wolfswinkel, X. Torres, Westermann, Portillo, Cejudo.

Rozhodčí: De Burgos – García, De Francisco