Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Werder Brémy – VfL Wolfsburg

3:2

konec (1:1)

16.04.2016, 15:30 • Weserstadion, Bremen • 30. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.7 3.6 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Werder Brémy ukončil za fantastické atmosféry proti Wolfsburgu sérii čtyř utkání bez vítězství a nabral do závěru sezóny nový dech, když se po přestávce prosadili Fin Bartels a Sambou Yatabaré, který zužitkoval fantastické práce agilního Zlatka Junuzoviće. Domácí se odevzdali ze všech sil a přineslo to kýžené ovoce, přestože se tři minuty před koncem parádní hlavičkou prosadil Bas Dost. Brémy získaly cenné tři body v boji o záchranu, a to zcela po zásluze. Konečný výsledek. Werder Bremen 3 VfL Wolfsburg 2. (17:29:59)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Střídající Max Kruse mohl udeřit krásnou střelou zpoza šestnáctky, jeho pokus ale zamířil vedle pravého horního rohu brány.

90+1

Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty.

90

Werder Brémy dal do dnešního utkání absolutně všechno a pokud by o dvoubrankové vedení přišel, byl by to pro jeho hráče a fanoušky obrovský šok.

89

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Sambou Yatabaré, přichází Levin Öztunali.

88

Žlutou kartu dostává Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg).

87

87. Bas DOST - 3:2

87

Wolfsburg právě vstřelil branku!
BAS DOST potvrzuje pověst obávaného střelce a nádhernou hlavičkou vrací Wolfsburg zpět do hry!! Ricardo Rodríguez nádherně odcentroval z levého křídla a uprostřed šestnáctky našel volného Base Dosta, který v blízkosti hranice malého pokutového území umístil míč hlavou přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu.

84

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Claudio Pizarro, přichází Oliver Hüsing.

84

Žlutou kartu dostává Diego Benaglio (VfL Wolfsburg).

83

83. Sambou YATABARÉ - 3:1

83

Werder právě vstřelil branku!
SAMBOU YATABARÉ doráží míč do brány z bezprostřední blízkosti a s největší pravděpodobností potápí naděje Wolfsburgu na bodový zisk!! Zlatko Junuzović si na levé straně šestnáctky narazil míč se svým spoluhráčem a poté z ostrého úhlu v blízkosti levé tyče mířil přízemní střelou mezi nohama brankáře Diega Benaglia ke vzdálenější pravé tyči, kde na brankové čáře míč z blízkosti dorazil do brány Sambou Yatabaré.

81

Do konce utkání zbývá odehrát necelých deset minut a Werder je hodně blízko k zisku velice důležitých a cenných tří bodů v boji o záchranu, se kterými zřejmě ani před utkáním nepočítali.

80

Střídající Daniel Caligiuri se pokusil zahrozit střelou z pravé strany šestnáctky, jeho pokus byl ale zablokovaný. Před touto situací mohl na opačné straně udeřit Fin Bartels, jenže na hranici šestnáctky ho skvělým skluzem připravil o míč Robin Knoche.

79

Fotbalisté Brém dnes hrají srdcem a bojují o každý míč. Více snad netřeba dodávat. Neskutečné nasazení a touha vyhrát.

78

Zlatko Junuzović rozehrál na pravé straně rohový kop Werderu a v pokutovém území našel Jannika Vestergaarda, tomu ale nevyšlo zakončení podle jeho představ a jeho hlavička zamířila vysoko nad, div, že neopustila stadion.

Werder Brémy – VfL Wolfsburg

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 32. C. Pizarro (pen.), 64. Bartels (Junuzović), 83. S. Yatabaré (Junuzović) – 36. Guilavogui (Dost), 87. Dost (Ricardo Rodríguez)

Karty:   26. Santiago García (BRM) – 17. Schürrle (WOF), 31. Vieirinha (WOF), 77. Gustavo (WOF), 84. Benaglio (WOF), 88. Arnold (WOF)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 9:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 16:15.

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, Santiago García (54. Sternberg) – Grillitsch – S. Yatabaré (89. Öztunali), Fritz, Junuzović, Bartels – C. Pizarro (84. Hüsing).
Náhradníci: Tremmel – Sternberg, Hüsing, U. Garcia, Öztunali, Kleinheisler, Ujah.

VfL Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha (72. D. Caligiuri), Naldo, Knoche, Ricardo Rodríguez – Guilavogui (72. M. Kruse), Gustavo – Bruno Henrique (58. Träsch), Arnold, Schürrle – Dost.
Náhradníci: Casteels – Träsch, Schäfer, D. Caligiuri, Seguin, Putaro, M. Kruse.

Rozhodčí: Wolfgang Stark. Asistenti: Mike Pickel, Martin Petersen. Čtvrtý rozhodčí: Christian Fischer