Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – 1. SC Znojmo FK

0:2

konec (0:1)

21.03.2016, 15:00 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • 24. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.85 4.8 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek pondělního dne. Na počtenou! (16:53:08)

Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
Ve druhé půli navýšil vedení Znojma po samostatném úniku Stehlík a Jihomoravané už si náskok pohlídali. Foitzikova střela zamířila po přímém kopu Jaworského vedle a další šance už k vidění nebyly. Znojmo vyhrálo na hřišti Třince, připsalo si čtvrté vítězství v sezoně a přiblíží se předposledním Českým Budějovicím.

Třinec nastoupí za týden v pondělí 28. března od 14:15 v Praze proti Bohemians 1905. Znojmo si na další utkání počká až do neděle 3. dubna, kdy i v hlavním městě zahraje se Slavií.

90+1

Konec zápasu.

90

Poslední střídání obstaralo Znojmo v poslední minutě. Patrik Bogner odkulhal ze hřiště a nahradil ho Josef Šurkala.

89

Formelův pas byl na Pustku příliš dlouhý a pro míč si došel Konvalina. Švejkar v útoku fauloval Kalfase a na zemi pak mezi nimi trochu vzplály emoce.

88

Hráči z města okurek rohový kop ubránili. Z druhé strany to potom zkoušel Zimka, navedl si míč na levou nohu a vystřelil vedle.

87

Foitzik našel obranným odkopem v pohybu dopředu Lasotu, který na levé straně svedl souboj s Cihlářem. Znojemský kapitán zakopl míč na roh.

86

Kučera srazil Cihlářův centr na rohový kop. Znojmo rozehrálo nakrátko, Stehlík si cestu do vápna neproklestil.

85

Postupný útok Třince skončil na pravé straně u Stříže, který se pokusil odcentrovat. Konvalina zasahovat nemusel, míč skončil za brankou.

84

Lasota po přihrávce od Stříže pronikl po pravém křídle, ale v závěru nepřihrál přesně. Znojmo jde do protiútoku.

83

Samiec zastavil Konvalinův výkop na polovině hřiště a rozehrál doleva na Kalfase. Tudy ale třinecký obránce nepronikl a vrací hru dozadu.

82

Třinec marně dobývá znojemský blok. Kučerovu přihrávku zastavil Garčic a brankář Konvalina žene Znojmo dopředu.

81

Znojmo si své jediné střídání schovávalo do 81. minutě. Umělou trávu opouští Kubilay Yilmaz, kterého nahrazuje Jiří Švejkar.

80

Kolařík rohový kop přetáhl a Bogner už balon nezachytil na hřišti. Od své branky bude vykopávat Konvalina.

79

Lasotovi se nepovedla rozehrávka a Třinec později v útočné fázi fauloval. Do konce utkání už mnoho nezbývá a Znojmo drží nadějný náskok.

78

Puczok s Lasotou vybojovali balon pro Samiece, který utekl po levé straně, avšak míč uskočil do zámezí. Rozehrává Konvalina.

77

Formela ubránil Stehlíka a Třinec střídá. Lukáš Kantor odchází ze hřiště a na jeho místo přichází na posledních čtvrt hodiny Jan Lasota.

76

Jihomoravanům se podařilo přerušit útok Třince po pravé straně. Slezané vhazují, ale jejich akce je přibrzděna.

75

Formela odhlavičkoval Kolaříkův rohový kop a Kučera okamžitě odkopával balon dopředu. Tam o něj ale Třinečtí rychle přišli.

74

Formelův pas si nedokázal Zimka zpracovat. Yilmaz pronikl třineckou obranou, pak jeho střelu srazil vracející se Stříž na roh.

73

Třinec rozehrál po faulu na Samiece nakrátko a momentálně kombinuje na půlce. Kalfas hraje s Formelou.

72

Kučera našel ve vápně Kantora, který byl při zpracování čistě sražen k zemi Cihlářem. Tady nemohla být o penaltě řeč.

71

Formela zvládl po dlouhém nákopu Znojma ubránit Stehlíka a zahrál hlavou na Adamušku. Slezané už to ale budou mít s případným obratem velmi těžké.

70

Šumbera se dostal k míči na půlce a raději přihrál dozadu na Konvalinu. Třinečtí nemohou dostat balon pod kontrolu.

69

Kalfasův centr prodloužil Formela hlavou za sebe, ale nesetkal se s pochopením od spoluhráčů. Za chvilku Formela fauloval rozehrávajícího Landšperského.

68

Roh si vzal na starosti také Šumbera, na zadní tyči vyplaval volný Bělíček a hlavičkoval vedle. Třinec se pokusí vsadit vše na jednu kartu a vzadu bude hrát na tři beky.

67

Zimka zezadu srazil zezadu Bognera a Znojmo rozehrálo od postranní čáry standardní situaci. Šumberův centr přizvedl na roh Kučera.

66

Stříž pronikl po pravém křídle a nastřelil Šumberu. Tentokrát přetažený centr Foitzika si zpracoval Zimka, ale proti přesile se neprosadil.

65

Cihlář odhlavičkoval dlouhý pas Kučery na rohový kop. Foitzik rozehrál po zemi na Kalfase, po jehož centru hlavičkoval Kučera k tyči. Konvalina byl u balonu včas.

64

Arkadiusz Jaworski má juniorskou premiéru za sebou a přepouští místo na hřišti Tomáši Pustkovi. Ještě předtím přetáhl Stříž centr do zámezí.

63

Kantor přihrál na hranici vápna Samiecovi, který ještě postrčil na Jaworského. Polského záložníka zablokovali obránci.

62

Puczok zahrál na housle Yilmazovi a už mohl střílet. Místo toho poslal oblouček na hlavu Zimky, jemuž byl odpískán ofsajd.

61

Samiec už se dostával do přečíslení dvou proti jednomu, ale míč si ukopl nepovedeným dotekem a usnadnil práci Garčicovi.

60

Kolařík si tělem odstavil Stříže a vybojoval pro Znojmo roh. Sám Kolařík od praporku rozehrál pouze do rukavic Adamušky.

59

Cihlář rozehrával vhazování od rohového praporku s Garčicem, který nastřelil Zimku a může být rád, že se balon odrazil do zámezí.

58

Jaworski střílel přes zeď k tyči a Konvalina vyrazil balon před sebe. Foitzik trefil balon na dorážce z voleje, ale pálil do boční sítě!

57

Fukal pokazil rozehrávku a Samiec rychle přihrál Zimkovi. Toho právě Fukal fauloval a Třinec má možnost přímého kopu.

56

Yilmaz si na pravém křídle povodil Kučeru a už byl ve vápně. Mohl přihrávat Stehlíkovi, ale ideální možnost prováhal a potom už zasáhl Adamuška.

55

Kučera si nezpracoval balon dobře a nabídl ho Stehlíkovi. Ten okamžitě přenášel hru na Bognera, kterého však také potrápilo zpracování.

54

Další Šumberův nákop na Stehlíka tentokrát nebyl z nejpřesnějších. Balon doletěl až k Adamuškovi.

53

Samiec potáhl za ruku Yilmaze a na půlce aspoň na chvilku přerušil akci Znojma. Jihomoravané jsou teď aktivnější.

52

Kantor ztratil míč ve středu hřiště a nenapravil to ani Samiec. Útok Znojma však překazila nepřesnost ve finální fázi.

51

Konvalina si vyčítal krátký výkop, ale jeho spoluhráči míč vybojovali. Cihlář přihrál po lajně Landšperskému, jemuž zkřížil cestu Stříž.

50

Jaworski šikovně pronikl po levé straně a natlačil se do pokutového území. Bogner ho nakonec o míč obral a odkopl do zámezí.

49

Jihomoravané přidali na startu druhého poločasu druhý gól a míří za čtvrtou výhrou v sezoně. Třinec se snaží rychle odpovědět.

48

Znojmo právě vstřelilo branku!
Šumbera poslal skvělý pas z obranné poloviny mezi Foitzika s Formelou. JINDŘICH STEHLÍK se pohyboval na hranici ofsajdu, ale praporek zůstal dole, a tak postupoval sám na branku a obelstil Adamušku střelou kolem nohy – 0:2!

47

Bogner se dostal k centu z pravé strany a našel ve vápně Yilmaze který hlavičkoval pouze nad branku.

46

Třinečtí o poločase jednou vystřídali. Michala Lance nahradil na postu středního obránce další debutant Aron Formela. Slezanům první útok nevyšel.

46

Začal druhý poločas.
První poločas máme za sebou a poslední Znojmo v Třinci vede o jednu branku. Přitom už v první minutě mohli jít do vedení domácí, ale Zimka neprostřelil po úniku po levé straně gólmana Konvalinu. O deset minut později trefil Latocha střelou z hranice šestnáctky tyčku. V dalším průběhu poločasu byl k vidění spíše bojovný fotbal, Yilmaz střílel po rohovém kopu z voleje nad branku.

Znojmu pomohla branková konstrukce znovu deset minut před přestávkou. Kučera na přední tyči prodloužil rohový kop Jaworského na Samiece, a ten hlavičkoval do horní tyčky. O čtyři minuty později se ovšem prosadilo Znojmo. Bognerův centr propadl k Landšperskému, jenž na přední tyči pokořil Adamušku. Třinečtí budou muset ve druhé půli stahovat manko. Chybí jim Latocha, kterého už v 36. minutě střídal Puczok.
Druhý poločas začne přibližně v 16:02.

45

První poločas skončil.

45

Rozběhla se poslední minuta úvodního poločasu a Znojmo drží těsné vedení. Slezané rozehráli možná poslední akci první půle nakrátko vzadu.

44

Rozehrával Foitzik a s jeho přetaženým centrem si Znojmo poradilo. Foitzik má teď na na druhé straně starosti s bráněním Bělíčka.

43

Kučerův dlouhý pas na Kantora se Samiecem odhlavičkoval Bělíček na rohový kop. Rozehrávat bude Kantor nebo Foitzik.

42

Bělíček si vyměnil post s Cihlářem, pronikl po levé straně, ale ani nadvakrát nedostal balon přes Lance do vápna. Foitzik uťal útok Znojma odkopem.

41

Samiec neměl komu přihrát, a tak táhl balon dopředu sám. Yilmaz ho postupně odtlačil až za postranní čáru a vybojoval vhazování pro hosty.

40

Foitzik rozehrál rohový kop nakrátko, ale dostal svého spoluhráče Kantora pouze pod tlak. Znojmo může jít do útoku.

39

Znojmo právě vstřelilo branku!
Znojmo se šest minut před přestávkou ujímá vedení! Hosté přenesli hru na Bognera, jehož centr propadl třinecké obraně na přední tyč, odkud dopravil balon za bezmocného Adamušku JAN LANDŠPERSKÝ – 0:1!

38

Střídající Puczok se zařadil na levou zálohu, odkud poslal na hrot Slováka Zimku. Kalfas ubránil Stehlíka u postranní čáry, rozehrávat bude Adamuška.

37

Třinečtí přitlačili Znojmo na jeho šestnáctce a odražený balon se dostal ke Kalfasovi. Domácí obránce střílel levou nohou těsně mimo.

36

Slezané střídají velmi brzy. Ze hry je stažen vysoký útočník Mario Latocha, kterého nahrazuje Jakub Puczok. Znojmu před minutou podruhé v zápase pomohla tyč.

35

Jaworského rohový kop na přední tyč prodloužil Kučera za sebe a Samiec další hlavičkou orazítkoval břevno Konvalinovy brány!

35

Stehlíkův pokus zablokoval Lanc a pro míč si došel Adamuška. Na opačném konci hřiště srazili znojemští obránci Latochovu střelu na roh.

34

Samiec se vrátil až do pokutového území Třince a zastavil nebezpečnou přihrávku na Stehlíka. Na druhé straně odkopl před Latochou Konvalina.

33

Po přihrávce od Jaworského už se Latocha do zakončení protlačil, střela mu ovšem vůbec nesedla a Konvalina balon v pohodě udržel.

32

Konvalinův krátký výkop zachytil hlavou Kantor, ale Latocha si nedokázal balon zpracovat tak, aby mohl postupovat na branku.

31

Kučeru si tělem odstavil Stehlík, jenže k míči se nedostal. Hru uklidnili Lanc se Zimkou, před Adamuškou hraje s balonem Samiec.

30

Cihlář přitlačil na Kantora a vybojoval pro Jihomoravany rohový kop. Ten rozehrál Kolařík centrem do vápna a Zimka odvrátil míč jen k Yilmazovi. Znojemský útočník ranou z voleje přestřelil!

29

Latocha na půlce fauloval Šumberu a Znojmo bleskově rozehrálo. Bognerův centr ale srazil Kalfas do rukavic Adamušky.

28

Zimka si poradil se dvěma spoluhráči a přihrál dozadu na Kučerovi. Ten posunul na Lance, jehož přihrávku už si ale Kantor nezpracoval.

27

Lancův pas na Latochu přizvedl ještě před třineckým útočníkem hlavou Fukal a potom už to byla jednoduchá práce pro Konvalinu.

26

Konvalina si poradil s napadajícím Jaworským a odkopl balon dopředu. V hlavičkovém souboji se znojemským útočníkem uspěl Lanc.

25

Na opačné straně mířil z dálky nepřesně Jaworski. V posledních minutách sledujeme hru plnou nepřesností, rozehrává Konvalina.

24

Šumbera si vzal na starost přímý kop zpoza šestnáctky a zkusil to rovnou na branku. Pravou tyč Adamuškovy klece těsně minul.

23

Bělíček přihrál po čáře Bognerovi, kterého ale dostal skluzem pod tlak vracející se Zimka. Bognerův centr byl pak hodně nepřesný.

22

Adamuška si musel poradit se skákavou malou domů od Kučery. Zvládl to, ale k míči se dostalo Znojmo, které nyní útočí.

21

Foitzik se nedohodl se Samiecem a musel o míč na středu hřiště zabojovat. Získal ho, a tak může v rozehrávce pokračovat kapitán Kučera.

20

Bělíček si musel pomoct malou domů s Konvalinou, který nakopl z první dopředu. Pro vysoký balon si vystoupil Lanc a odhlavičkoval ho.

19

Kalfas přihrál Latochovi do nadějné pozice, avšak třineckého útočníka zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

18

Jaworského standardní situaci odvrátil Cihlář hlavou, následná rána Stříže byla obránci zablokována. Třinec nadále pokračuje s míčem.

17

Stehlík nadělal ve vápně problémy domácí defenzivě, která se ale nakonec ubránila. Bělíček se navíc provinil útočným faulem proti Zimkovi.

16

Stříž se na nějakých pětadvaceti metrech otočil s balonem a zkusil vypálit. Šumbera jeho střelu okamžitě zablokoval.

15

Yilmaz zakopl balon za Adamuškovu bránu a omlouvá se spoluhráčům. Třinecký gólman rozehrává nakrátko s Foitzikem.

14

Znojmu se nepodařil postupný útok a Třinec vhazoval. Domácí jsou pod nátlakem Znojma a poněkolikáté v řadě se jim vrátil míč na aut.

13

Yilmaz nedosáhl na průnikovou přihrávku a u míče byl dříve gólman Adamuška. Samiecův pas zachytil obránce Bělíček.

12

Jaworského roh nalezl ve vápně hlavičkujícího Kučeru, Konvalina ale míč za svá záda nepustil a rychle vykopává dopředu.

11

Latocha se na rohu šestnáctky dostal ke střele a trefil tyč! Následný třinecký centr odhlavičkoval Fukal na roh.

10

Kučera skvěle přenesl hru na Kantora, který ale balon ztratil a založil brejk Znojma. Hosté ale protiakci zabrzdili a bylo po nebezpečí.

9

Latocha se s míčem dostal do zámezí a nemohl pokračovat ve hře. Znojmo nakoplo balon dopředu, kde pokračují boje ve vzduchu.

8

Yilmaz se prodral po levém křídle až k brance, kde ho zastavili obránci. Odražený míč si našel Landšperský, avšak nemířil přesně.

7

Kučera musel pod tlakem jen odkopnout k půlící čáře. Jaworski s Foitzikem už dostali míč pod kontrolu a rozehráli na Stříže.

6

Samiec na polovině hřiště neobešel Cihláře, ale Třinec vybojoval míč rychle zpátky. Nyní se bojuje o půlící kruh.

5

Šumberovi se roh příliš nepovedl a centr na přední tyč srazil Stehlík do zámezí. Třinecká obrana může vydechnout, rozehrává Adamuška.

4

Cihlářův centr odhlavičkoval Lanc pouze na rohový kop. K rohovému praporku míří Kolařík a Šumbera.

3

Třinec zatlačil na Moravany u rohového praporku, Jaworski ale nakonec rohový kop nevybojoval. Konvalina rozehrává od branky.

2

Yilmaz nedostal na hranici šestnáctky mnoho prostoru a o míč ho obral Kučera. Třinecký protiútok táhnou Jaworski a Zimka.

1

Slezané mohli jít do vedení už po několika sekundách! Hosté chybovali při rozehrávce a Zimka šel zleva sám na Konvalinu. Znojemský brankář míč vyrazil a slovenský záložník Třince hlavičkoval napodruhé vedle.

1

Utkání právě začalo.
Obě mužstva jsou připravena k nástupu. Třinec bude hrát v bílých dresech a červených trenýrkách, Znojmo volí kombinaci zlatých dresů a černých trenýrek.
Třinečtí se mohou spolehnout na pomoc brankáře Jiřího Adamušky z A-mužstva, ale jiné posily z druholigové kabiny postrádá, jelikož muži mají svůj zápas se Znojmem na programu hned zítra. V základní sestavě se poprvé objevuje polský dorostenec Arkadiusz Jaworski.

Jihomoravané přivezli docela ostřílený tým. Kapitánem je Tomáš Cihlář, hráč znojemského A-mužstva, který dříve hrával také v Třinci. V sestavě nechybí ani kanonýři Kubilay Yilmaz a Patrik Bogner. Na druhou stranu Znojmo má na střídání pouze náhradního gólmana a jednoho hráče do pole.
Úvodní sestavy:

FK Fotbal Třinec: Adamuška – Stříž, Kučera (C), Lanc, Kalfas – Foitzik – Kantor, Samiec, Jaworski, Zimka – Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Bocek – Formela, Pustka, Lasota, Bujok, Puczok.

1. SC Znojmo FK: Konvalina – Cihlář (C), Garčic, Fukal, Bělíček – Bogner, Kolařík, Šumbera, Landšperský – Yilmaz, Stehlík. Trenér: Roman Vojvodík.
Náhradníci: Šurkala – Švejkar.

Rozhodčí: Jan Machálek – Pavel Peřina, Stanislav Pochylý.

Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Znojmem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvZNO a #juniorskaliga.
PODZIMNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

Pondělí 14. září 2015, 16:00, 8. kolo, Znojmo:
1. SC Znojmo FK – FK Fotbal Třinec 1:4 (1:2)
Branky: 44. Nehyba – 6. a 78. Kučera, 27. Zimka, 84. Čelůstka.
Diváci: 100.

PŘEDKRM PŘED ZÁPASEM A-MUŽSTEV

Souboj juniorských týmů Třince a Znojma můžeme brát jako takovou malou pozvánku na úterní dohrávku 18. kola Fotbalové národní ligy, kde změří síly opět týmy Slezanů a Jihomoravanů, ovšem ve vydání A-mužstev. Hrát se bude také od 15:00.
1. SC ZNOJMO FK
17. místo, 12 bodů, skóre 40:86


Znojmo již tradičně v Juniorské lize svádí souboje spíše o příčky ve spodní polovině tabulky, letos se však marně pokouší odlepit ze samotného dna. Fotbalisté pod vedením kouče Romana Vojvodíka zažili hrůzný podzim, kdy jejich bodový zisk zahrnoval pouze dvě výhry a dvě remízy. S osmi body se Znojmo vrhlo do jarní části, doma dokázalo remizovat s Teplicemi a v dalším kole i porazit Hradec Králové. Junioři z města okurek se tak jeví v o něco lepší formě než Třinec.

Poslední utkání v lize

Čtvrtek 17. března, 15:00, 25. kolo, Šatov:
1. SC Znojmo FK – FK Jablonec 2:3 (1:3)
Branky: 6. Stáňa, 74. Yilmaz (pen.) – 10., 32. a 45. Mingazov.
Diváci: 100.

Sestava Znojma: Konvalina – Cihlář (58. Bělíček), Pelán, Hříbek (46. Alaca), Vavřík, Nehyba, Stáňa, Bogner (68. Landšperský), Yilmaz (76. Kolařík), Šumbera, Stehlík. Trenér: Roman Vojvodík
Náhradníci: Šurkala – Alaca, Bělíček, Kolářík, Landšperský.

Nejlepší střelci Znojma:
Patrik Bogner – 11 gólů
Kubilay Yilmaz – 8
Ali Alaca – 5
Roman Nehyba – 4
Šimon Šumbera – 3

Brankáři Znojma:
Jakub Konvalina, Vlastimil Veselý, Josef Šurkala – 0 nul
FK FOTBAL TŘINEC
14. místo, 23 bodů, skóre 24:49


Svěřenci trenéra Kamila Papugy, který během podzimní části nahradil Martina Zbončáka, zahájili sezonu velmi dobře a v září loňského roku se dokonce drželi na předních příčkách. Jenomže pak přišel strmý pád dolů a právě od konce září mladí Slezané nevyhráli. V posledních dvanácti zápasech uhráli čtyři remízy a hned osmkrát odešli ze hřiště poraženi. Na jaře zatím třikrát prohráli a doma remizovali s Libercem.

Poslední utkání v lize

Neděle 13. března, 15:00, 23. kolo, Plzeň:
FK Viktoria Plzeň – FK Fotbal Třinec 4:0 (0:0)
Branky: 61. Ruml, 66. Doležal, 68. Boček, 82. Pinc.

Sestava Třince: Adamuška – Pilch (80. Žyla), Lanc, Salachna, Málek (81. Chloň), Djika (80. Lasota), Samiec, Zimka, Tomovič (41. Martynek), Stříž, Foitzik. Trenér: Kamil Papuga
Náhradníci: Bocek – Žyla, Chloň, Lasota, Martynek.

Nejlepší střelci Třince:
Peter Kučera, David Martynek, Mario Latocha – 3 góly

Brankáři Třince:
Jiří Orawski – 1 nula
Pavel Rohel – 0
Jiří Adamuška – 0
Krásné odpoledne z Třince přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům! Vítejte při sledování textového online přenosu z 24. kole Juniorské ligy. Soutěž fotbalistů do jednadvaceti let má dnes na programu celkem čtyři duely a v našem přenose se zaměříme na utkání mezi týmy FK Fotbal Třinec a 1. SC Znojmo FK.

Jedná se o souboj mužstev ze spodních pater tabulky. Slezané již dvanáct zápasů čekají na vítězství, Znojmo je zase s pouhými dvanácti body na poslední místě. Prolomí Třinec hrůznou sérii, nebo se Jihomoravané přiblíží předposledním Českým Budějovicím? Sledujte online přenos, jenž začíná v 15:00 a provede vás jím Ondřej Zoubek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

FK Třinec – 1. SC Znojmo FK

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 39. Landšperský, 48. Stehlík

FK Třinec: Adamuška – Stříž, Kučera (C), Lanc (46. Formela), Kalfas – Foitzik – Kantor (77. Lasota), Samiec, Jaworski (64. Pustka), Zimka – Latocha (36. Puczok). Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Bocek – Formela, Pustka, Lasota, Bujok, Puczok.

1. SC Znojmo FK: Konvalina – Cihlář (C), Garčic, Fukal, Bělíček – Bogner (90. Šurkala), Kolařík, Šumbera, Landšperský – Yilmaz (81. Švejkar), Stehlík. Trenér: Roman Vojvodík.
Náhradníci: Šurkala – Švejkar.

Rozhodčí: Jan Machálek – Pavel Peřina, Stanislav Pochylý

Diváci: 100