Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – 1. SC Znojmo FK

0:2

konec (0:1)

21.03.2016, 15:00 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • 24. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.85 4.8 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek pondělního dne. Na počtenou! (16:53:08)

Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
Ve druhé půli navýšil vedení Znojma po samostatném úniku Stehlík a Jihomoravané už si náskok pohlídali. Foitzikova střela zamířila po přímém kopu Jaworského vedle a další šance už k vidění nebyly. Znojmo vyhrálo na hřišti Třince, připsalo si čtvrté vítězství v sezoně a přiblíží se předposledním Českým Budějovicím.

Třinec nastoupí za týden v pondělí 28. března od 14:15 v Praze proti Bohemians 1905. Znojmo si na další utkání počká až do neděle 3. dubna, kdy i v hlavním městě zahraje se Slavií.

90+1

Konec zápasu.

90

Poslední střídání obstaralo Znojmo v poslední minutě. Patrik Bogner odkulhal ze hřiště a nahradil ho Josef Šurkala.

89

Formelův pas byl na Pustku příliš dlouhý a pro míč si došel Konvalina. Švejkar v útoku fauloval Kalfase a na zemi pak mezi nimi trochu vzplály emoce.

88

Hráči z města okurek rohový kop ubránili. Z druhé strany to potom zkoušel Zimka, navedl si míč na levou nohu a vystřelil vedle.

87

Foitzik našel obranným odkopem v pohybu dopředu Lasotu, který na levé straně svedl souboj s Cihlářem. Znojemský kapitán zakopl míč na roh.

86

Kučera srazil Cihlářův centr na rohový kop. Znojmo rozehrálo nakrátko, Stehlík si cestu do vápna neproklestil.

85

Postupný útok Třince skončil na pravé straně u Stříže, který se pokusil odcentrovat. Konvalina zasahovat nemusel, míč skončil za brankou.

84

Lasota po přihrávce od Stříže pronikl po pravém křídle, ale v závěru nepřihrál přesně. Znojmo jde do protiútoku.

83

Samiec zastavil Konvalinův výkop na polovině hřiště a rozehrál doleva na Kalfase. Tudy ale třinecký obránce nepronikl a vrací hru dozadu.

82

Třinec marně dobývá znojemský blok. Kučerovu přihrávku zastavil Garčic a brankář Konvalina žene Znojmo dopředu.

81

Znojmo si své jediné střídání schovávalo do 81. minutě. Umělou trávu opouští Kubilay Yilmaz, kterého nahrazuje Jiří Švejkar.

80

Kolařík rohový kop přetáhl a Bogner už balon nezachytil na hřišti. Od své branky bude vykopávat Konvalina.

79

Lasotovi se nepovedla rozehrávka a Třinec později v útočné fázi fauloval. Do konce utkání už mnoho nezbývá a Znojmo drží nadějný náskok.

78

Puczok s Lasotou vybojovali balon pro Samiece, který utekl po levé straně, avšak míč uskočil do zámezí. Rozehrává Konvalina.

77

Formela ubránil Stehlíka a Třinec střídá. Lukáš Kantor odchází ze hřiště a na jeho místo přichází na posledních čtvrt hodiny Jan Lasota.

76

Jihomoravanům se podařilo přerušit útok Třince po pravé straně. Slezané vhazují, ale jejich akce je přibrzděna.

FK Třinec – 1. SC Znojmo FK

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 39. Landšperský, 48. Stehlík

FK Třinec: Adamuška – Stříž, Kučera (C), Lanc (46. Formela), Kalfas – Foitzik – Kantor (77. Lasota), Samiec, Jaworski (64. Pustka), Zimka – Latocha (36. Puczok). Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Bocek – Formela, Pustka, Lasota, Bujok, Puczok.

1. SC Znojmo FK: Konvalina – Cihlář (C), Garčic, Fukal, Bělíček – Bogner (90. Šurkala), Kolařík, Šumbera, Landšperský – Yilmaz (81. Švejkar), Stehlík. Trenér: Roman Vojvodík.
Náhradníci: Šurkala – Švejkar.

Rozhodčí: Jan Machálek – Pavel Peřina, Stanislav Pochylý

Diváci: 100