Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

3:0

konec (1:0)

01.03.2016, 21:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • 27. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.4 4.45 10.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! Atlético Madrid v domácím zápase potvrdilo roli favorita a Real Sociedad San Sebastian porazilo 3:0!

První poločas dnešního utkání nabídl bleskový start Atlética, které se dostalo již v osmé minutě do vedení, když si centr Kokeho srazil do vlastní sítě Diego Reyes. Hned poté měl šanci také Juanfran, avšak ten ve velké šanci branku netrefil. Atlético mělo i nadále více ze hry, další příležitost si však vybojoval až Vietto, jehož rána navíc mířila pouze do připraveného Rulliho.

Hned v první mintuě druhého poločasu se prosadil domácí Saúl Ňíguez, který navýšil vedení svého celku. V 61. minutě navíc proměnil pokutový kop Antoine Griezmann, který upravil konečné skóre na 3:0! Atlético tak v domácím prostředí nezaváhalo, a připsalo si důležité tři body.

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:51:59)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Domácí celek se teď dočkal čtvrté branky, kterou vstřelil střídající Correa. Argentinský útočník však stál v době přihrávky Luíse v ofsajdovém postavení, což dobře postřehl pomezní sudí!

89

Hostující celek však pokračuje v pomezmní převaze, a svému soupeři v posledních minutách míč příliš nedává!

88

Dlouhou kombinaci rozsekl obránce Elustondo, který poslal rychlý centr do vápna, a na zadní tyči našel Jonathase. Jeho zakončení však přesné nebylo!

87

San Sebastian je v závěru dnešního utkání, aktivnějším týmem, a momentálně kombinuje na útočné polovině, a pokouší se dostat do nějaké zajímavé příležitosti.

85

San Sebastian získal míč na vlastní polovině, a postupoval do protiútoku. Z pravé strany odcentroval Vela, který našel Jonathase, avšak jeho střela byla nepřesná.

84

Real Sociedad dostal míč na polovinu svého soupeře, kde s ním operoval Lucas Hernández. Střídající hráč následným dlouhým nákopem hledal Vietta, nicméně před ním míč odklidil González!

83

Na útočné polovině si opět dokázal udělat prostor Vietto, který ve středu hřiště obehrál Prieta, a následně se dostával do střelecké pozice. Jeho střelu však dokázal zablokovat Mikel!

82

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Bruma, přichází Eneko Capilla González.

82

Domácí celek následně vybojoval rohový kop, kterého se ujal Koke, avšak jeho centr příliš přesný nebyl, a míč skončil v zámezí!

81

81. Ránu Vietta dokázal vyrazit Rulli

81

Madridský celek je v posledních minutách velmi aktivní, a teď si vybojoval další velkou šanci! Před pokutové území dostal přihrávku Luciano Vietto, který si míč zpracoval, a přízemní ranou na zadní tyč pořádně protáhl Rulliho!

80

Atlético vybojovalo na útočné polovině nebezpečnou standardní situaci, které se zhostil Koke. Španělskému kreativnímu záložníkovi se však střela vůbec nepovedla, a míč letěl vysoko nad branku.

78

Na drhé straně byl velmi aktivní Elustondo, který nejdříve dostal míč na Illarramendiho, ten mu jej však vrátil. Španělský bek následně ostře odcentroval z levé strany, avšak nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.

77

Domácí Atlético postupovalo do dalšího protiútoku, který táhl středem hřiště nově příchozí Óliver Torres. Jeho následná přihrávka měla najít ve vápna Correu, nicméně přihrávku sebral Reyes.

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 8. D. Reyes (vla.), 46. Ñíguez (Vietto), 61. Griezmann (pen.)

Karty:   74. Augusto Fernández (ATM) – 4. Jonathas (RSC), 58. Granero (RSC)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 19:10.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín (55. Lucas Hernández), Luís – Ñíguez, Gabi (C) (76. Ó. Torres), Augusto Fernández, Koke – Vietto, Griezmann (62. Á. Correa).
Náhradníci: Moyà – Kranevitter, F. Torres, Ó. Torres, Á. Correa, Gámez, Lucas Hernández.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, Mikel González, D. Reyes, de la Bella – Prieto (C), Illarramendi, Granero (59. Pardo) – Bruma (82. Capilla González), Jonathas, Litri (59. Vela).
Náhradníci: Olazábal – Vela, Pardo, Yuri, Oiarzabal, Zaldúa, Capilla González.

Rozhodčí: Alejandro Hernández – Sobrino, Naranjo (vš. Španělsko)