Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – West Bromwich Albion

2:2

konec (2:1)

01.03.2016, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • 28. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.65 3.83 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Strhující bitva mezi Leicesterem a West Bromem je u konce. Přestože lídr tabulky nakonec remizoval s Baggies 2:2, Claudio Ranieri uznale tleská svým svěřencům i celému stadionu a věrní příznivci Foxes nadále neúnavně zpívají.

Bod s cenou zlata vystřelil svěřencům Tonyho Pulise krátce po změně stran spektakulární ranou z přímého kopu Craig Gardner a poté se už skóre neměnilo, ačkoliv si Vardy a spol. vytvořili hned několik skvělých šancí! Ben Foster však podal parádní výkon a dvakrát jej navíc zachránila branková konstrukce.

Lišky zůstávají na čele Premier League s tříbodovým náskokem na druhý Tottenham, který se představí zítra v prestižním severolondýnském derby proti Arsenalu. I tento zápas samozřejmě budete moci sledovat prostřednictvím onlajnů, z mé strany už je to však tentokrát vše. Děkuji za pozornost a příště na počtenou! (22:42:01)

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. Ulloa nedokázal dopravit Mahrezovu nabídku do sítě!

90+4

Tak tohle bude Leonarda Ullou hodně dlouho mrzet! Střídající Argentinec měl na noze vítězný gól, u levé tyče ale nedokázal dotlačit Mahrezův do sítě! Ben Foster skáče radostí, jelikož dnes už se nic dalšího nestane!

90+3

Střídající Victor Anichebe čistým způsobem zastavil Simpsona a Mark Clattenburg už se dívá na hodinky.

90+3

Riyad Mahrez se ocitl proti trojnásobné přesile hráčů v červeném a Sandro poté odkopl míč až ke Schmeichelovi, který zakládá poslední akci tohoto zápasu!

90+3

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Stéphane Sessègnon, přichází Sandro.

90+2

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází José Salomón Rondón, přichází Victor Anichebe.

90+2

Na vzdálenější tyči se zničehonic zjevil trestuhodně neobsazený Riyad Mahrez, který zkusil štěstí spektakulárními nůžkami, míč ale proletěl vysoko nad břevnem!

90+1

Ulloa byl od balonu na poslední chvíli odstaven, nařízený rohový kop rozehrál Jamie Vardy nakrátko.

90+1

Nastavení začalo faulem Stéphanea Sessègnona, svěřenci Claudia Ranieriho tak budou zahrávat další přímý kop!

90

Čtvrtý sudí Jonathan Moss právě avizoval, že nad základní časový rámec se budou nastavovat tři minuty!

89

Někteří příznivci Leicesteru nadále hlasitě podporují svůj tým, někteří si okousávají nehty, jiní se modlí. Jak tato strhující bitva dopadne?!

88

Claudio Yacob to přehnal s agresivitou v souboji s Drinkwaterem a sudí Clattenburg mu s krátkým časovým odstupem udělil žluté napomenutí.

87

Jeho exekuce se ujal sám faulovaný Mahrez, který přesným centrem našel hlavu Ulloy, jehož však Gareth McAuley nepustil do zakončení.

87

Riyad Mahrez si těsně před hranicí pokutového území vykoledoval faul, svěřenci Claudia Ranieriho tak budou zahrávat další přímý kop z velmi nadějné pozice!

86

Wes Morgan se sice prokousal po nešťastné teči Olssona k další střele, se kterou si ale Ben Foster poradil! U míče je momentálně kličkující Mahrez, tlak Leicesteru graduje!

Leicester City – West Bromwich Albion

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 31. Drinkwater (A. King), 45+1. A. King (Mahrez) – 11. Rondón (D. Fletcher), 50. C. Gardner

Karty:   32. Sessègnon (WBA), 88. Yacob (WBA)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 11:6. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:8.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Huth, Morgan, Fuchs (79. Gray) – Mahrez, Drinkwater, A. King, Albrighton (63. Schlupp) – Okazaki (64. Ulloa), Vardy.
Náhradníci: Schwarzer – Amartey, Schlupp, Gray, Ulloa, Wasilewski, Inler.

West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Olsson, Chester – Sessègnon (90+3. Sandro), D. Fletcher, Yacob, C. Gardner (83. McClean) – Rondón (90+2. Anichebe), Berahino.
Náhradníci: Myhill – Anichebe, McClean, Gamboa, Lambert, Pritchard, Sandro.

Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Collin

Diváci: 32018