Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – Dynamo Moskva

1:1

konec (1:0)

03.02.2016, 16:30 • Generali Arena • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Tipsport: 2.3 3.3 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. TAŠEV - 1:1

90+4

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
TAŠEV zamířil do levé části branky, kde ale Miller v pádu ještě dokázal zasáhnout. Ovšem balón byl usměrněný prudce, takže nakonec skončil i v síti 1:1.

90+3

90+3.

90+3

Vácha přistrčil ve výskoku jednoho z hostujících hráčů a Dinamo tak bude zahrávat pokutový kop!

89

Tohle měli hosté velice dobře rozjeté, finální přihrávka na pravé křídlo, po které by jeden z hráčů mohl postupovat do hodně volného prostoru, však byla příliš prudká a končí v zázemí.

82

Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Jonov, přichází Těrechov.

76

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Krejčí, přichází Dočkal.

74

Na střídání brankařů dochází i u hostů, těžko však říci, jestli Šunin nekončí kvůli předchozímu ošetření. Každopádně, na jeho místě ho nahrazuje Leščuk.

68

Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Denisov, přichází Levin.

67

Dinamo se vydalo po levé straně do rychlé protiakce, která končila přízemní centrem na druhou stranu vápna. Rychle se ale k míči natáhl Miller a celou akci za pět minut dvanáct zastavil.

64

Mezitím vystřídala Sparta, místo Fataie nastupuje Juliš.

62

Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Pogrebňak, přichází Šachov.
Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Djakov, přichází Katrič.

46

Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Morozov, přichází Živogljadov.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bičík, přichází Miller.
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Mareček, přichází Vácha.

44

44.

44

Po velikém závaru u levé tyčky Bičíkovy branky zvoní konstrukce!

42

Tohle mohlo pro Dinamo dopadnou klidně i vyrovnávající brankou. Obranná hlavička totiž k Bičíkovi nedoletěla, a tak se dvojice hráči dostala do šance dva na jednoho. Po přihrávce se však míč zastavil o ruku útočícího hráče, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.

34

Zato slavit mohla po hrubce jednoho z hostujících hráčů znovu Sparta! Míč se totiž po rozehrávce odrazil na levou stranu velkého vápna, kde se do příležitosti dostal Frýdek. Balón ale díky brankáři Dinama jde vedle branky.

32

32. Kehinde FATAI - 1:0

32

Sparta právě vstřelila branku!
Předchozí akce domácí ještě udržela v útoku, najednou se z ničeho nic dostala za obranu dvojice hráčů. Ten první, Ladislav Krejčí, sice brankáře Šunina neprostřelil, KEHINDE FATAI už ale měl s dorážkou lehkou práci – 1:0!

26

Matějovský z levého křídla přesunul křižně hru na druhou stranu, míč dopadal na pravou stranu vápna, kde byl nachystán zakončovat Šural, jenomže ten ve skluzu zakončil nad!

19

Ústřední postavou devatenáctou minuty byl jednoznačně brankář Bičík, který nejprve kryl bombu z pravého křídla a následně i skrytou střelu z hranice pokutového území!

18

18.

18

Zahustel prošel povedeně s míčem na noze až na pravou část velkého vápna Dinama, odkud nahrál na penaltový puntík. Tam si rychle seběhl Frýdek a pumelenicí napálil míč do břevna!

8

Defenziva Sparty zapomněla na Zobnina, toho tak následně do vápna vysunul jeden z jeho spoluhráčů, Bičík ale předvedl výborný zákrok!

2

Aktivní hra českého týmu pokračuje! Tentokrát z toho už byla větší šance, Dinamo totiž špatně rozehrálo a míč se pak dostal je Krejčímu. Ten si však dával tak dlouho přednost z Matějovským, až je nakonec ze slabé střely pouze rohový kop.

AC Sparta Praha – Dynamo Moskva

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Fatai – 90+4. Tašev

AC Sparta Praha: Bičík (46. Miller) – Zahustel, Brabec, Holek, Costa – Šural, Mareček (46. Vácha), Frýdek, Matějovský, Krejčí (76. Dočkal) – Fatai (64. Juliš).
Náhradníci: Miller – Mazuch, Jiráček, Vácha, Dočkal, Juliš, Jánoš, Hybš, Konaté.

Dynamo Moskva: Šunin (74. Leščuk) – Morozov (46. Živogljadov), Djakov (62. Katrič), Hubočan, Kozlov, Denisov (68. Levin), Zobnin, Dragun, Tašev, Jonov (82. Těrechov), Pogrebňak (62. Šachov).
Náhradníci: Gabulov, Leščuk, Kaljašin, Živogljadov, Šachov, Levin, Katrič, Saramutin, Těrechov