Menu

Hokej

KHL

Spartak Moskva – HC Sibir Novosibirsk

3:4

po s.n. (2:3) (2:2, 0:0, 1:1 - 0:0)

19.01.2016, 17:30 • Sokolniki • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.58 4.0 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Maxim ŠALUNOV - 3:4

V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Sibir Novosibirsk.
Rozhodující branku v samostatných nájezdech si připsal MAXIM ŠALUNOV!

Casey WELLMAN - 3:3

59:54

Spartak právě vstřelil branku!
Domácí Spartak se nakonec šest sekund před koncem dnešního zápasu dočkává vyrovnání! Za brankou to udělal skvěle Glazačev, který vrátil kotouč do brankoviště, a ten se odrazil přímo na hůl CASEYHO WELLMANA, který poslal kotouč za Saláka! Asistence: Konstantin Glazačev

58:38

Atte Engren je na střídačce, a Spartak to zkouší v pětí hráčích na ledě!

58:03

Další obrovskou šanci měl domácí celek! Bodrov obrkoužil hostující branku, a dostal se do zakončení. Ruský útočník následně zakončoval hned dvakrát, nicméně Salák dokázal jeho pokusy lapit!

57:20

Na trestnou lavici míří hostující Tomáš Vincour a také Vladislav Provolnev. Oba hráči za hrubost!

56:41

Hned poté se do velké šance dostal Spartak! Od modré vypálil Wellman, jehož ránu Salák vyrazil k Bodrovovi, a ten dorážel. Český brankář však lapil i jeho dorážku!

Vladimir BUTUZOV - 2:3

56:07

Sibir právě vstřelil branku!
A to je možná rozhodující branka dnešního utkání, neboť se Sibir necelé čtyři minuty před koncem dostává do vedení! Za brankou vybojoval kotouč Kopejkin, který jej přiťuknul do jízdy pro VLADIMIRA BUTUZOVA, jenž najel před Engrena, a odrazem o tyčku dokázal dostat kotouč do branky! Asistence:

53:03

Od modré čáry vyslal nebezpečnou ránu obránce Korobov, jehož ránu dokázal Salák lapit, nicméně si rozhodně nebyl jistý, kde kotouč má. Naštěstí pro hosty, hlavní rozhodčí včas přerušil hru!

51:17

Do velké šance se dostal domácí Igor Radulov, který měl na hokejce rozhodnutí, nicméně jeho střelu dokázal lapit Saša Salák!

45:43

Teď však přišla hodně velká šance Sibiru! Šalunov operoval s kotoučem za brankou, a následně našel zcela volného Sannikova. Jeho pohotová rána však mířila těsně mimo!

40:38

Následně však Sibir vybojoval přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Bodrov, který nedovoleným způsobem fauloval Šumakova, a dostává dvouminutový trest.

39:33

Na pravé straně dostal hodně prostoru Šmeljov, jehož ránu vyrazil Salák pouze před sebe, kde se nacházel Vasiljev. Jeho dorážka mířila pouze do tyče. Domáí útočník se dostal ještě k jedné střele, nicméně nemířil mířil pouze do boční sítě!

35:56

Domácím se však přesilová hra vůbec nevydařila, a naopak mohli inkasovat! Do úniku se dostal Sannikov, který hledal lépe postaveného Šalunova, nicméně přihrávka byla zablokovaná!

34:58

Do velké šance se hnal domácí bek Gilroy, kterého však na poslední chvíli poslal k zemi Gerogij Mišarin. Zkušený ruský bek fauloval, a míří na trestnou lavici.

34:16

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Gimajev – 2 min.).
Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Voronin – 2 min., hrubost).

29:09

Do útočného pásma zatáhl kotouč Konstantin Okulov, který si následně nabruslil před Engrena. Jeho následné zakončení však finský brankář vyrazil mimo!

27:35

Těsně po návratu Ignatoviče na led se znovu vylučuje! Vpřed se hnal Vorošilo, kterého následně podrazil Alexej Kirillov, a ten dostává dvě minuty!

25:28

A vzápětí přichází přesilová hra domácího celku! Ignatovič napadal příliš aktivně Lukáše Radila, a českému útočníkovi vysekl kotouč z rukou!

25:21

Dmitrij Korobov nejdříve poslal na mantinel Damira Žafjarova, za toho se chtěl postavit Ignatovič, nicméně i on schytal těžký hit!

22:08

A hostující celek si navíc zahraje přesilovou hru! Před Engrena měl namířeno Vorošilo, kterého však zastavil nedovoleným způsobem Šafigulin!

Maxim ŠALUNOV - 2:2

17:00

Sibir právě vstřelil branku!
A Novosibirsk nabídnutou šanci využívá, a srovnává na 2:2! Hostující celek se hned na začátku přesilové hry usadil v útočném pásmu. Z levého rohu si MAXIM ŠALUNOV vyjel do střelecké pozice, a jeho následná rána prolétla nad ramenem Engrena do branky! Bez asistence.

16:41

Ve vlastním pásmu předvedl pěkný bodyček Matthew Gilroy, který poslal k zemi Kopytina. Pro to však neměl pochopení hlavní rozhodčí, a domácí bek dostává dvě minuty!

Stěpan SANNIKOV - 2:1

14:41

Sibir právě vstřelil branku!
A Sibir následnou přesilovou hru využívá, a dostává se zpět do zápas! Ve vlastním pásmu se dostal ke kotouči obránce Georgij Mišarin, který našel krásně rozjetého STĚPANA SANNIKOVA, jenž si v zakončení proti Engrenovi veděl rady! Asistence: Georgij Mišarin.

14:06

Teď si však přesilovou hru zahrají hosté! Na trestnou lavici míří Bodrov!

12:43

Sibir postupoval do dalšího nebezpečného útoku. Šalunov našel před brankou Alexejeva, který kotouč tečoval, nicméně Engren dokázal zareagovat!

Pavel VALENTĚNKO - 2:0

10:42

Spartak právě vstřelil branku!
Teď už se však domácí celek prosazuje, a dostává se do dvoubrankového vedení! Spartak zajímavě kombinoval v útočném pásmu, a na hranici levého kruhu operoval s kotoučem Vjačeslav Bělov. Jeho následná přihrávka našla PAVLA VALENTĚNKA, na jehož ránu byl Salák krátký! Asistence: Vjačeslav Bělov.

08:52

Teď si však zahraje přesilovou hru také domácí celek! Na trestnou lavici míří hostující Damir Žafjarov, který při zakončení hákoval Wellmana.

06:59

Na druhé straně kluziště byl opět velmi nebezpečný Sibir! Kopejkin krásnou zadovokou našel Žafjarova, který pohotově vystřeli, nicméně Atte Engrena překonat nedokázal!

03:33

Novosibirks je po úvodní brance pochopitelně velmi aktivní. Calle Ridderwall poslal kotouč před branku, kde se odrazil na hůl Vincoura, jehož rána mířila mimo!

Igor RADULOV - 1:0

01:42

Spartak právě vstřelil branku!
Sibir však zaváhal v kombinaci v útočném pásmu, a domácí Spartak se v oslabení prosazuje! Do úniku se dostal Jevgenij Bodrov, který našel přesnou přihrávkou IGORA RADULOVA, a ten poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Jevgenij Bodrov, Pavel Valentěnko.

00:21

Hostující Sibir si vybojoval hned z úvodního nátlaku přesilovou hru! Před Engrena najel Stěpan Sannikov, kterého následně poslal k zemi Provolnev, který míří na trestnou lavici.

Spartak Moskva – HC Sibir Novosibirsk

3:4

po s.n. (2:3) (2:2, 0:0, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Radulov (Bodrov, Valentěnko), 11. Valentěnko (Bělov), 60. Wellman (Glazačev) – 15. Sannikov (Mišarin), 17. Šalunov, 57. Butuzov, rozh. náj. Šalunov

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Radulov (SPM)
0:1   Vincour (SIB)
2. série:
1:1   Levickij (SPM)
1:2   Šumakov (SIB)
3. série:
2:2   Wellman (SPM)
2:3   Šalunov (SIB)

Spartak Moskva: Engren (Sinjagin) – Korobov (C), Provlnev, Dyblenko (A), Gilroy, Vělov, Valentěnko, Jermakov, Kirillov – Wellman, Bodrov (A), Radulov – Voronin, Vasiljev, Šmeljov – Mereskin, Glazačev, Radil – Šafiugullin, Li, Levickij

HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Mišarin, MEnšikov, Alexejev, Meszároš, Ignatovič, Gimajev (C), Verešagin, Naumov – Šumakov, Sannikov, Šalunov – Ridderwall, Okulov, Vincour – Kopytin, Vorošilo, Butuzov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin

Rozhodčí: Kiseljov, Gofman – Gorděnko, Tomilov

Průběh zápasu
1. třetina
00:21
01:42
08:52
10:42
14:06
14:41
16:41
17:00
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
25:28
27:35
34:16
34:58
Po 2. třetině
3. třetina
40:38
56:07
57:20
59:54
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.