Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

3:1

konec (2:1)

19.12.2015, 18:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.5 3.67 2.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Alexandru Maxim.

85

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Florian Klein, přichází Boris Tašči.

85

Další velká šance hostující Wolfsburgu! Střídající Francisco Rodríguez poslal před branku zajímavý centr, kde si míč zpracoval Max Kruse, a pohotově vypálil. Tytoń byl však na místě!

82

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází André Schürrle, přichází Francisco Rodríguez.

80

80. Obrovská šance Junga

80

Obrovská šance pro hostující Wolfsburg! Na levou stranu dostal míč Schäfer, který poslal před branku přízemní centr, na který si nabíhal Bast Dost. Nizozemský útočník se k hlavičce nedostal, a míč propadl až k volnému Jungovi. Hostující hráč však svou hlavičkou branku přestřelil!

76

Wolfsburg měl k dispozici zajímavou standardní situaci po faulu Niedermeiera, který dostal žlutou! Exekuce se ujal Arnold, jehož centr však žádné nebezpečí pro branku Tytońa neznamenal!

72

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Daniel Didavi, přichází Timo Baumgartl.

70

70. Červená karta

70

Tak pozor! Toni Šunjić nebyl v dnešním zápase příliš vidět. Teď však na polovině hřiště nepříjemně napadal Basta Dosta, a projel se po kotníku nizozemského útočníka. Hlavní rozhodčí následně udělil rovnou červenou kartu!

68

Po několika minutách hry se dostal do protiútoku opět Stuttgart. Po levé straně postupoval Daniel Didavi, který statečně držřel míč před Arnoldem. Následně přilétl do souboje Schürrle, který podrazil Didavimu nohy, a je z toho žlutá!

66

Své druhé střídání provádí hostující celek! Hlavní kouč vlků Dieter Hecking posílá ze hry Josuu Guilavoguie, kterého nahrazuje Sebastian Jung!

56

56. Dost jemně tečoval míč, a trefil tyč

56

V poslední minutě však sledujeme krásný fotbal! Nejprve měl obrovskou šanci Wolfsburg, když aktivní Bast Dost trefil tyč! Stuttgart se však velmi rychle vzpamatoval, a šel do protiútoku. Didavi našel za obranou zcela volného Wernera, jehož ránu však opět dokázal vyrazit výborný Benaglio!

47

47. Daniel DIDAVI - 3:1

47

Stuttgart právě vstřelil branku!
Hned na začátku druhého poločasu se Stuttghart dostává do veledůležitého dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Ve středu hřiště se dostal po nepřesném odkopu Florian Klein, který přihrávkou našel ve vápně DANIELA DIDAVIHO. Německý záložník se opřel do míče, a trefil přesně do růžku! Další krásná branka tohoto domácího hráče ...!

46

První střídání v celku Wolfsburgu! Trenér Dieter Hecking stahuje ze hry Juliana Draxlera, kterého nahrazuje Bast Dost!

42

42. Parádní zákrok Benaglia proti střele Wernera

42

Další velká šance domácího celku! Krásnou přihrávku za obranu dostal Timo Werner, který si skvěle pohlídal ofsajdovou linii, a mohl pokračovat do úniku. Následně se dostal i do zakončení, nicméně Benaglio předvedl parádní zákrok!

34

34. Lukas Rupp mířil pouze do tyče

34

Stuttgart si opět krásně rozložil obranu Wolfsburgu, a byl blízko třetí brance! Do pravé části vápna dostal opět krásnou přihrávku Timo Werner, který se ukázkově koukl, a našel volného Lukase Ruppa. Německý záložník si připravil míč na střelu, nicméně trefil jen tyč!

31

31. Filip KOSTIĆ - 2:1

31

Stuttgart právě vstřelil branku!
Velká euforie propuká v Mercedes-Benz Aréně! Wolfsburg svou pomalou kombinací svého soupeře neuspal, a následně přišla ztráta! Krásnou přihrávku dostal na pravou stranu Timo Werner. Mladý útočník si to namířil až do vápna, a následnou přízemní přihrávkou našel FILIPA KOSTIĆE, který nasměroval míč přesně k tyči!

26

Wolfsburg šel do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně André Schürrle. Jeho následná přihrávka hledala před brankou naběhlého Draxlera, nicméně Tytoń míč vyboxoval!

22

22. Daniel DIDAVI - 1:1

22

Stuttgart právě vstřelil branku!
Spravedlnosti však bylo přičiněno, a Stuttgart srovnává na 1:1! Wolfsburg byl hodně nekoncentrovaný v obraně, a domácí celek se dostal v kombinaci před vápno svého soupeře! Následně Rupp přiťukl míč pro DANIELA DIDAVIHO, který se opřel do míče, a nádhernou ranou nedal Benagliovi šanci!

16

16. Dle opakovaných záběrů se před brankou Wolfsburgu měla pískat penalta pro domácí celek

16

Tak to je velký zkrat rozhodčích! Opakované záběry ukázaly, že po rohovém kopu Kostiće zahrál rukou ve vápně hostující obránce Marcel Schäfer, a měla se pískat penalta! Místo toho se Wolfsburg dostal do vedení ...

14

14. Maximilian ARNOLD - 0:1

14

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Vlci se dostávají již po necelé čtvrthodince do vedení! Stuttgartu se rohový kop vůbec nepovedl, a VfL šlo do protiútoku. Parádně to udělal ve středu hřiště Draxler, který našel na levé straně Kruseho. Jeho ránu ještě Tytoń vyrazil! Následně se k míči dostal Daniel Caligiuri, který se rozhlédl, a přihrávkou našel na hranici vápna MAXIMILIANA ARNOLDA, který svou přízemní střelou mířil přesně!

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Didavi (Rupp), 31. Kostić (Werner), 47. Didavi (Klein) – 14. Arnold (D. Caligiuri)

Karty:   76. Niedermeier (STU) – 68. Schürrle (WOF)   70. T. Šunjić (STU)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 7:9.

VfB Stuttgart: Tytoń – Schwaab, T. Šunjić, Niedermeier, Emiliano Insúa – Rupp, Gentner – Klein (85. Tašči), Didavi (72. Baumgartl), Kostić (90+1. Maxim) – Werner.
Náhradníci: Uphoff – Hloušek, R. Kruse, Tašči, Maxim, Gruezo, Baumgartl.

VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, Klose, Schäfer – Guilavogui (66. S. Jung), Arnold – D. Caligiuri, M. Kruse, Draxler (46. Dost) – Schürrle (82. F. Rodríguez).
Náhradníci: Casteels – F. Rodríguez, Dost, S. Jung, Dante, Knoche, Horn.

Rozhodčí: Felix Brych – Borsch, Lupp (vš. Německo)