Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

3:1

konec (2:1)

19.12.2015, 18:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.5 3.67 2.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

47

47. Daniel DIDAVI - 3:1

47

Stuttgart právě vstřelil branku!
Hned na začátku druhého poločasu se Stuttghart dostává do veledůležitého dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Ve středu hřiště se dostal po nepřesném odkopu Florian Klein, který přihrávkou našel ve vápně DANIELA DIDAVIHO. Německý záložník se opřel do míče, a trefil přesně do růžku! Další krásná branka tohoto domácího hráče ...!

31

31. Filip KOSTIĆ - 2:1

31

Stuttgart právě vstřelil branku!
Velká euforie propuká v Mercedes-Benz Aréně! Wolfsburg svou pomalou kombinací svého soupeře neuspal, a následně přišla ztráta! Krásnou přihrávku dostal na pravou stranu Timo Werner. Mladý útočník si to namířil až do vápna, a následnou přízemní přihrávkou našel FILIPA KOSTIĆE, který nasměroval míč přesně k tyči!

22

22. Daniel DIDAVI - 1:1

22

Stuttgart právě vstřelil branku!
Spravedlnosti však bylo přičiněno, a Stuttgart srovnává na 1:1! Wolfsburg byl hodně nekoncentrovaný v obraně, a domácí celek se dostal v kombinaci před vápno svého soupeře! Následně Rupp přiťukl míč pro DANIELA DIDAVIHO, který se opřel do míče, a nádhernou ranou nedal Benagliovi šanci!

14

14. Maximilian ARNOLD - 0:1

14

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Vlci se dostávají již po necelé čtvrthodince do vedení! Stuttgartu se rohový kop vůbec nepovedl, a VfL šlo do protiútoku. Parádně to udělal ve středu hřiště Draxler, který našel na levé straně Kruseho. Jeho ránu ještě Tytoń vyrazil! Následně se k míči dostal Daniel Caligiuri, který se rozhlédl, a přihrávkou našel na hranici vápna MAXIMILIANA ARNOLDA, který svou přízemní střelou mířil přesně!

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Didavi (Rupp), 31. Kostić (Werner), 47. Didavi (Klein) – 14. Arnold (D. Caligiuri)

Karty:   76. Niedermeier (STU) – 68. Schürrle (WOF)   70. T. Šunjić (STU)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 7:9.

VfB Stuttgart: Tytoń – Schwaab, T. Šunjić, Niedermeier, Emiliano Insúa – Rupp, Gentner – Klein (85. Tašči), Didavi (72. Baumgartl), Kostić (90+1. Maxim) – Werner.
Náhradníci: Uphoff – Hloušek, R. Kruse, Tašči, Maxim, Gruezo, Baumgartl.

VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, Klose, Schäfer – Guilavogui (66. S. Jung), Arnold – D. Caligiuri, M. Kruse, Draxler (46. Dost) – Schürrle (82. F. Rodríguez).
Náhradníci: Casteels – F. Rodríguez, Dost, S. Jung, Dante, Knoche, Horn.

Rozhodčí: Felix Brych – Borsch, Lupp (vš. Německo)