Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – HC Dinamo Minsk

3:5

konec (0:2, 2:1, 1:2)

13.12.2015, 16:00 • Arena Riga • Václav Petrů

Tipsport: 2.2 4.0 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek všechno, přeji příjemný zbytek večera. (18:29:01)
Československá stopa v utkání

Tomáš Kundrátek (RIG) – 0b, 1 s. čas na ledě: 21:09
Lukáš Krajíček (MIN) – 0b, čas na ledě: 22:57
Dnešní atraktivní "šestibodové" utkání tedy nakonec ovládli hokejisté Dinama Minsk. Nedá se říci, že by byli lepším mužstvem než domácí hokejisté. Při hře pět na pět to byli paradoxně domácí, kteří měli o trochu více ze hry, doplatili ovšem na svou nedisciplinovanost. Hosté vstřelili hned tři ze svých pěti branek v početních převahách, naproti tomu domácí hráli za celé utkání jedinou přesilovku. Běloruský celek tak získává důležité tři body do tabulky a devátému Záhřebu se vzdaluje právě na rozdíl dnes získaných třech bodů. Naproti tomu Dinamo Riga si dnes výrazně zkomplikovalo cestu za postupem do play off. Na Minsk ztrácí po tomto klání již dvanáct bodů.

Konec zápasu.

KALJUŽNYJ - 3:5

59:30

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto. Hostům se povedlo dostat puk do středního pásma, kde ALEXEJ KALJUŽNYJ zachoval chladnou hlavu a neomylně trefil prázdnou bránu. Asistence: Matt Ellison.

59:22

Darzinš napřáhl na modré a vypálil, Glassovi vypadl puk, tam ale nestál nikdo, kdo by toho využil.

58:47

Puk v hledišti, vhazovat se bude v útočném pásmu. Fanoušci i někteří hráči Rigy reklamovali, že obránce Minsku poslal puk mimo led, aniž by se dotkl mantinelu, a tak mělo být odpískáno zdržování hry.

58:30

Znovu se povedlo hostům osvobodit.

58:21

Domácí nedokázali po vhazování udržet kotouč v útočném pásmu, dostal se k němu Ellison, který obloučkem jen těsně minul prázdnou bránu. Zakázané uvolnění a další buly před Glassem.

58:10

Brána Rigy zůstává po oddechovém času prázdná, domácí to zkouší v šesti.

58:10

Oddechový čas pro rižské Dinamo.

58:10

Nejprve Darzinš pálil u tyče do připraveného Glasse, následně to od modré zkusil Krisjanis Redlihs, ale opět narazil na brankáře Minsku.

58:00

Začaly se poslední dvě minuty třetí třetiny, domácí hrají v útočném pásmu.

57:23

Darzinš prováhal při přečíslení správný okamžik k zakončení, a tak objel bránu a snažil se zakončit z pravého kruhu, jeho pokus byl nepřesný.

56:57

Pavlovs se rozjel proti několikanásobné převaze hráčů Minsku, a tak alespoň vybojoval útočné pásmo pro svůj tým, když bekhendem nahodil puk na Glasse, který skryl puk v lapačce.

56:43

Ač to zní neuvěřitelně, tak rozhodčí v tuto chvíli odpískal snad první zakázané uvolnění celého utkání. Dopustili se jej hostující hokejisté.

56:00

V těchto chvílích rižská Arena mohutně žene své oblíbence dopředu, ti se ale nedokážou v těchto chvílích usadit v útočném pásmu.

55:20

Čas Rigy se krátí, stejně jako se snižuje šance lotyšského celku na play off. Pokud dnes prohrají, budou ztrácet na vyřazovací boje už 12 bodů.

54:41

Rychlé přečíslení Minsku nemusel řešit Eriksson poté, co Nogačjov napálil jen obětavého hráče Rigy, který se vrhl do jeho střílené přihrávky.

53:45

Hosté už v těchto chvílích příliš neřeší hru směrem dopředu, a jen tak vyhazují puky do středního pásma.

52:48

Skákavý kotouč od modré čáry se dostal až k Indrašisovi číhajícímu před bránou, z otočky se nedokázal dostat k zakončení.

52:14

První formace Minsku se usadila v útočném pásmu. Od modré to zkusil Materuchin, ale Eriksson kotouč vyrazil do rohu.

51:39

Od pravého mantinelu se pokusil překvapit Glasse Darzinš. Gólman Minsku nepůsobí v těchto chvílích příliš jistě a chvíli váhal, kde má kotouč. Ke štěstí hostujícího celku našel puk ve výstroji.

50:50

Domácím se v těchto minutách nedaří dostat soupeře pod tlak, a přiblížit se tak kýženému vyrovnávacímu gólu.

50:05

Skvorcovsův golfák mířený od modré čáry srazil holí na ochrannou síť bránící hráč Minsku.

48:58

Hosté vyrazili do rychlého přečíslení dva na jednoho, Michaljov naservíroval puk před bránu Ambrožejčikovi, který z bezprostřední blízkosti Erikssona nepřekonal.

48:19

Dzerins nahrával zpoza brány do brankoviště, tentokrát si obrana Minsku dala pozor a odklidila puk od brány.

46:30

Arénou v Rize obíhají mexické vlny a není se co divit. Aktéři utkání servírují fanouškům parádní podívanou.

46:20

Domácí jsou povzbuzeni rychlou kontaktní brankou a nadále dostávají soupeře pod tlak.

45:53

Riga právě vstřelila branku!
Domácí se nevzdávají a opět se dotahují soupeři na rozdíl jediné branky. Sestito objel bránu a poslal puk do ohně. Glass puk nezachytl, a tak se k němu jako první dostal GUNARS SKVORCOVS, který jej doklepl za brankovou čáru. Asistence: Tim Sestito, Miks Indrašis.

45:10

Hosté mohou po vstřelení branky ještě navýšit své vedení, protože jim pokračuje přesilová hra pět na čtyři.

44:58

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Netrvalo to příliš dlouho a hokejisté Dinama Minsk dlouho početní převahu pět na tři využívají. Erikssona prostřelil ránou od modré čáry MATT ELLISON. Asistence: Ryan Vesce, Ryan Gunderson.

43:12

Hodně perné chvíle teď čekají na domácí mužstvo! Celé dvě minuty budou hrát oslabení třech proti pěti! Nejprve obdržel dvě minuty za hru vysokou holí Maris Bičevskis a v ponechané výhodě Minsku fauloval Edgars Kulda.

42:45

Hra se plynule přelévá ze strany na stranu. Obě mužstva dnes hrají prakticky bez technických prohřešků, jako je zakázané uvolnění nebo ofsajd.

42:01

Poprvé si ve třetí třetině sáhl na kotouč i Eriksson. Prověřil jej Pavlovič, který to zkusil z jízdy. Brankář Rigy si celou situaci pohlídal.

40:57

Následně se před Glassem zjevil Krisjanis Redlihs, ale trochu nepochopitelně chtěl nahrát pod sebe na Pavlovse, který byl tísněn dvěma hráči Minsku. Domácí přišli o dobrou šanci.

40:23

Pavlovs práskl za modrou do kotouče a poslal jej mimo bránu.

40:01

Začala třetí třetina.
Máme za sebou atraktivní druhou třetinu, v níž měli dlouho jasně navrch hokejisté Rigy. Ti si vypracovali místy drtivý tlak a nakonec se jim povedlo po trefách Mikelise Redlihse a Tima Sestita srovnat stav zápasu. Poté ovšem trochu polevili, což se jim vymstilo. Hosté si vykoledovali přesilovou hru, při níž měli i trochu štěstí. Brankář Ericsson měl totiž zřejmě nějaký problém s výstrojí, a musel tak přepustit místo v bráně nerozchytanému Jakubu Sedláčkovi. Ten inkasoval v oslabení svého mužstva zatím rozdílový gól, když českého brankáře překonal Ryan Vesce. Domácí ale v tomto utkání dokázali, že umí soupeře přehrát, a jednobrankové manko tak nic neznamená. Třetí třetina zřejmě bude hodně zajímavá, začne zhruba v 17:47.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Obě mužstva hrají v plném počtu. Jak Kundrátek, tak Šinkevič se vrátili na ledovou plochu.

39:00

Začala se poslední minuta prostřední části.

37:29

Bude se hrát čtyři na čtyři. Rozhodčí rozdali dvouminutové tresty Ilju Šinkevičovi na straně Minsku a Tomáši Kundrátkovi na straně Rigy.

36:54

Joacim Ericsson se vrací po pouhé minutě a půl hry zpátky do brány. Zřejmě měl nějaký problém s výstrojí, který je již vyřešen. Rigu ovšem stál tento problém draho.

VESCE - 2:3

36:54

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hosté se přeci jen z přesilové hry prosazují a vrací se do vedení. Ellison přihrál na levý kruh RYANU VESCEMU, který prostřelil Sedláčka střelou k bližší tyči. Český gólman nedokázal tento prostor pokrýt. Asistence: Matt Ellison.

36:06

Hosté sice mají tlak, ale je to z jejich strany příliš profesorské. Zubrům chybí střelba.

35:05

Nevím teď přesně, co se děje. Ale před následujícím oslabením Joacim Eriksson opustil bránu a nahradil jej český brankář Jakub Sedláček. Hodně těžká úloha pro Sedláčka.

35:05

Hosté si díky tlaku vykoledovali přesilovou hru. Dvě minuty za držení obdržel Vitalijs Pavlovs. Hosté dnes využili jednu ze třech nabízených početních převah.

35:00

Tlak Dinama Minsk – to tu ve druhé třetině ještě nebylo.

34:10

Ovšem hosté mohli brzy strhnout vedení zpět na svou stranu. Ellison zblízka Erikssona nepřekonal, následně se ale puk odrazil ke Gundersonovi, na něhož zívala odkrytá branka. Tu ovšem americký obránce netrefil.

33:55

Domácí jsou při chuti a vyrovnání jim nestačí. Nadále se tlačí před Glasse.

SESTITO - 2:2

32:54

Riga právě vstřelila branku!
Převaha domácího týmu je natolik drtivá, že se nemůže nikdo divit vyrovnání. Indrašis udělal kličku na střed a i když byl faulován, dokázal v pádu poslat puk na Glasse, jenž vyrazil puk betonem na TIMA SESTITA. Ten poslal bruslí kotouč za brankovou čáru. Rozhodčí celou situaci konzultoval se svým kolegou u videa. Ten posoudil, že Sestito neposlal puk bruslí mezi tři tyče úmyslně, a gól tak platí. Asistence: Miks Indrašis, Kristaps Sotnieks.

32:33

Guntis Galvins vybruslil zpoza brány před Glasse, jehož tváří v tvář nepřekonal. Kanadský gólman je velkou oporou pro své mužstvo.

32:06

Po dlouhé době musel zasahovat Eriksson, když se od modré odhodlal ke střele Pavlovič. Švédský gólman si poradil a zakročil.

31:30

Domácí nadále zůstávají aktivnějším mužstvem, Eriksson se ve druhé třetině zatím ve své bráně zřejmě nudí, naproti tomu Glass je v ohni střel.

30:28

Hosté hrají v plném počtu. Své první oslabení tedy dokázali zvládnout, a stále vedou.

30:10

Indrašis pálil z levého kruhu, ale Glass byl znovu připraven.

29:16

Před Darzinšem se na pravém křídle otevřela "dálnice" až ke Glassovi. Lotyšský útočník volil střelu z pravého kruhu a pořádně provětral pravý beton gólmana Minsku.

28:57

Hostům se povedlo poslat puk až k Erikssonovi.

28:28

Domácí mají velkou šanci srovnat, poněvadž budou hrát svou první početní převahu v utkání. Konstantin Kolcov u mantinelu nešetrně odklidil Meiju, za což obdržel dvě minuty za vražení na hrazení.

28:20

Už mohlo být vyrovnáno, při rychlé přečíslení dva na jednoho měl Meija před sebou odkrytou klec, ale přestřelil ji.

M. REDLIHS - 1:2

27:04

Riga právě vstřelila branku!
Velký tlak domácího celku vyústil až v kontaktní branku. Pavlovs zavezl kotouč k bráně, Glass jej zastavil betonem, ale vzápětí jej nedokázal zkrotit. Následně se ve skrumáži dokázal nejlépe zorientovat MIKELIS REDLIHS, a dostat puk přes kanadského gólmana ve službách Minsku. Asistence: Vitalijs Pavlovs.

26:31

Až teď byla hra přerušena po střele Marise Jasse, který v jízdě vypálil od pravého mantinelu. Glass zkrotil puk na hrudi.

26:00

Hraje se ve vysokém tempu, ve druhé třetině se prakticky nepřerušuje.

25:10

Následně si i druhá formace Rigy vytvořila tlak, ke střele se ovšem nedostala.

24:11

Chvíli to vypadalo, jako by domácí hráli přesilovou hru. Vytvořili si solidní tlak. Kombinaci domácího celku zakončoval zblízka Pavlovs, Glass chvíli nevěděl, kde má kotouč, ale nakonec jej nalezl ve výstroji.

23:40

První formace Rigy operuje v útočné třetině.

23:19

Krisjanis Redlihs zavezl kotouč do útočného pásma, nahrál jej na modrou svému spoluhráči, který propagační střelou "pozdravil" Glasse.

22:33

Hosté na sebe poprvé upozornili ve druhé periodě střelou od modré čáry, ta ovšem mířila nad bránu.

21:48

Domácí dostávají svého soupeře pod tlak. Po přihrávce Meijy pálil Džerins, jeho projektil z levého kruhu ke Glassovi neprošel.

21:09

Domácí vtrhli do druhé třetiny s jasným cílem, co nejdříve snížit, při rychlém protiútoku se o to pokusil Skvorcovs, Glass jeho projektil vytěsnil mimo svou bránu.

20:29

Tak na druhý pokus už to bylo od Lotyšů mnohem lepší! Mikelis Redlihs nahrál do mezikruží Darzinšovi, který zblízka vypálil hodně nebezpečně, Glass ovšem vytáhl výborný zákrok vyrážečkou a podržel své mužstvo.

20:09

První útočná akce druhé třetiny lotyšskému celku příliš nevyšla, kotouč skončil v hledišti, aniž by musel Glass zasahovat.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetinu dnešního důležitého utkání ovládli hokejisté Minsku. Ti byli směrem dopředu daleko nebezpečnější než domácí hokejisté, kteří si za celou třetinu vypracovali snad jedinou vážnější šanci. Tu ovšem Glass vykryl. Naopak hosté si vytvořili šancí několik, a dvě z nich přetavil Andrej Stěpanov v gól. Rize dnes jde o hodně, utkání navíc sleduje i lotyšský prezident. Na nedostatek motivace si tak domácí nemohou stěžovat. Druhá třetina začne zhruba v 16:53.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Začala se poslední minuta první třetiny.

18:57

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Třetí přesilovou hru nakonec hosté přeci jen využívají a navyšují své vedení. ANDREJ STĚPANOV má dnes očividně svůj den. Běloruský útočník ve službách Minsku dostal přihrávku k mantinelu, vybruslil si na levý kruh a odtud vyslal střelu příklepem, kterou prostřelil Erikssona. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Alexander Materuchin.

18:20

Znovu se povedlo domácím osvobodit výhozem kotouče na protější stranu kluziště.

17:36

Vesce trefil jen jednoho z bránících hráčů Rigy a domácí se následně osvobodili.

17:24

Následně Vitalijs Pavlovs přidržel pronikajícího Kaljužného, za což obdržel dvouminutový trest. Třetí přesilovka pro Minsk.

17:09

Krisjanis Redlihs nahrál před bránu Pavlovsovi, který pálil z první, Glass byl připraven.

16:34

Meleško vypálil v jízdě přes obránce, Eriksson jeho vysokou střelu vyrazil na ochrannou síť vyrážečkou.

15:53

Druhá přesilovka Minsku byla o poznání nebezpečnější, ale ani v ní se nedokázali hosté prosadit. Druhé vstřelené brance ale byli velmi blízko.

15:30

Obrovský závar před Erikssonem, nikdo z hráčů Minsku nedokázal propasírovat puk za švédského gólmana.

15:03

Zničehonic mohli hosté udeřit. Vesce dostal dobrou přihrávku před bránou a měl před sebou odkrytou klec, ale teč střílené přihrávky mu nevyšla.

14:39

Domácí zatím pohodlně kontrolují toto oslabení.

14:01

Stejně jako při prvním oslabení i v tom druhém vyhráli domácí první buly a poslali kotouč pryč ze svého pásma.

13:53

Hosté si zahrají druhou přesilovou hru v utkání, Edgars Kulda nedovoleně zastavil soupeře u mantinelu, za což obdržel dvouminutový trest.

12:16

Tohle byla ze strany domácích zajímavá šance. Indrašis přihrál Skvorcovsovi, který svižně objel bránu, ovšem následně se mu nepovedlo poslat puk na Glasse a pouze přeměřil šířku jeho brankoviště.

11:21

Cheechoo zkusil přihrávat zpoza brány na brankoviště, tam si celou situaci pohlídal Eriksson.

11:09

Domácí se mohli dostat do přečíslení tři na dva, ovšem Krisjanis Redlihs dostal přihrávku na brusle, načež nedokázal zpracovat puk.

10:05

Aktivní Redlihs se dostal k zakončení z úhlu, Glass si prostor u své tyče pohlídal.

09:45

Aktivnější je v tuto chvíli rižské Dinamo, ale domácí se zatím nedokážou přes dobře organizovanou obranu Minsku dostat k zakončení.

08:36

Sotnieks se zkusil individuálně proháčkovat před Glasse, to se mu ovšem nezdařilo a přišel o kotouč.

08:00

Jeden z hráčů Rigy nahodil kotouč ze středního pásma na bránu a poté, co Glass schoval puk v lapačce se bude vhazovat v útočné třetině domácího celku.

07:23

Domácí hrají v plném počtu, první oslabení tedy přečkali bez ztráty kytičky.

07:00

Hosté jsou znovu zformováni v útočné třetině.

06:40

Kotouč v hledišti poté, co Vesce poslal svou přihrávku do hlediště. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

06:10

Rize se povedlo opět dostat kotouč na protější stranu kluziště.

05:50

Ellison vystřelil zpoza pravého kruhu a jeho střelecký projektil vyrazil Eriksson nezvykle lapačkou.

05:26

Domácím se povedlo vyhrát buly a poslat kotouč na protější stranu kluziště.

05:23

Aby nebylo těch špatných zpráv pro domácí málo, dostal dvě minuty za sekání Tim Sestito. Hosté mohou při první přesilové hře zápasu navýšit své vedení.

04:29

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hosté otevírají skóre utkání. Kaljužnyj nahrál bekhendem do jízdy ANDREJI STĚPANOVOVI, který zblízka prostřelil Erikssona. Asistence: Alexej Kaljužnyj.

04:12

Následně se ocitl Mikelis Redlihs v další šanci, střílenou přihrávku ovšem nedokázal v mezikruží zkrotit ideálně a nevystřelil.

02:55

Následně Mikelis Redlihs složil reparát za předcházející nepřesnou přihrávku. Jeho střelecký pokus z pravého kruhu ohrozil Glasse, jenž skryl puk v náruči.

02:45

Domácí se k první vážnější střele nedostali, Redlihsova přihrávka na osu byla nepřesná.

02:34

Na druhé straně si sáhl na kotouč poprvé v utkání Glass. Raději skryl v lapačce lehké nahození od modré čáry.

02:03

A další zásah švédského gólmana ve službách Rigy. Tentokrát použil svůj beton na zastavení střely Kolcova od mantinelu.

01:39

Michajlov jen lehce nahodil od modré čáry, Eriksson vyrazil puk betonem do rohu.

00:39

Při druhé útočné akci už se běloruský celek dostal k zakončení, konkrétně se to povedlo Ryanu Vescemu, který vypálil z pravého kruhu, Eriksson si připsal první zákrok.

00:25

První útočnou akci Dinama Minsk zastavil ofsajd.

00:10

Krisjanis Redlish to zkusil od modré čáry, jeho projektil byl nepřesný.

00:01

Utkání právě začalo.
Dozněly hymny obou celků. Zdá se, že nás čeká opravdu velmi zajímavý duel. Aréna je velmi slušné zaplněná, dojel i početný fanklub příznivců z nedalekého Minsku. Utkání rovněž přihlíží lotyšský prezident Raimonds Vejonis se svou paní.
Aktéři utkání již jsou seřazeni na modrých čarách. Nejprve zazní hymna Běloruska, následně Lotyšska a můžeme začít.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa v utkání

Tomáš Kundrátek (RIG)
Jakub Sedláček (RIG)
Lukáš Krajíček (MIN)
Dinamo Minsk

Hokejisty Dinama Minsk čeká na rozdíl od minulé sezony, kdy do play off postoupili pohodlně z pátého místa, tuhý boj o postup do vyřazovacích bojů. Aktuálně patří svěřencům trenéra Andreje Kovaljova osmá, poslední postupová, příčka tabulky Západní konference. Na sedmé Dinamo Moskva ztrácí hokejisté z běloruské metropole již sedm bodů, a tak musí hlídat situaci především za sebou. Devátý Záhřeb má totiž na kontě stejný bodový zisk jako Minsk, o další čtyři body zpátky jsou pronásledovatelé Spartak Moskva a Slovan Bratislava. Dnes se navíc mohou do tuhé bitvy o osmou příčku Západní konference přihlásit i hokejisté z Rigy.
Dinamo Riga

Hokejisté Dinama Riga před reprezentační přestávkou zabrali, vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů a jsou zpátky ve hře o postup do play off. Aktuálně ztrácejí na svého dnešního soupeře, který se nachází na osmém místě tabulky Západní konference, devět bodů, přičemž mají hokejisté z hlavního lotyšského města zápas k dobru. Pokud tedy dnes Riga zdolá v důležitém souboji "o šest bodů" Minsk a po reprezentační pauze naváže na dobré výkony, může se již brzy dostat na místa zaručující play off.
Hezké nedělní odpoledne. Nejprestižnější evropská hokejová soutěž KHL má na programu předposlední utkání před druhou reprezentační přestávkou sezony. V něm se proti sobě střetnou mužstva bojující o play off, vlajková loď lotyšského hokeje Dinamo Riga a nejznámější běloruský klub Dinamo Minsk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Dinamo Riga – HC Dinamo Minsk

3:5

konec (0:2, 2:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. M. Redlihs (Pavlovs), 33. Sestito (Indrašis, Sotnieks), 46. Skvorcovs (Sestito, Indrašis) – 5. Stěpanov (Kaljužnyj), 19. Stěpanov (Kaljužnyj, Materuchin), 37. Vesce (Ellison), 45. Ellison (Vesce, Gunderson), 60. Kaljužnyj

Dinamo Riga: Eriksson (36. – 37. Sedláček) – Kundrátek, K. Redlihs, Seigo, Galvinš, Jerofejevs, Sotnieks, Jass – M. Redlihs, Pavlovs, Darzinš – Skvorcovs, Sestito, Indrašis – Džerins, Leino, Meija – Locans, Bičevskis, Kulda.

HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Filičkin, Krajíček, Gunderson, Znacharenko, Ustiněnko – Kaljužnyj, Stěpanov, Materuchin – Ellison, Vesce, Cheechoo – Drozd, Pavlovič, Meleško – Ambrožejčik, Kolcov, Michaljov.

Rozhodčí: Bělov (RUS), Konc (SVK) – Otmachov (RUS), Sysujev (RUS)

Diváci: 7986

Průběh zápasu
1. třetina
04:29
05:23
13:53
17:24
18:57
Po 1. třetině
2. třetina
27:04
28:28
32:54
35:05
36:54
37:29
Po 2. třetině
3. třetina
43:12
44:58
45:53
59:30
Konec