Menu

Fotbal

Španělský pohár

UD Logroñés – Sevilla FC

0:3

konec (0:2)

02.12.2015, 21:00 • Estadio Nuevo Municipal Las Gaunas, Logroño (kapacita: 16.000) • 4. kolo • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 5.0 3.7 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec řádné hrací doby druhého poločasu. Hned v první minutě nastavení mohla Sevilla přidat čtvrtý gól, ale nebezpečné zakončení Krohna-Dehliho domácí dokázali zablokovat na roh!

67

A domácí mají dostřídáno. Jako poslední končí dnešní utkání předčasně Pere Milla, na více než dvacet minut si pak přišel "začutat" Joel Valencia.

61

První střídání přichází na straně hostujícího týmu. Za potlesku tribun na hřiště zamířil Fernando Llorente, který nahradil Francisca.

58

Domácí na třetí gól Sevilly reagují střídáním. Odpracováno má Álvaro González na jehož místo přichází Antxón Muneta.

57

57. Ciro IMMOBILE - 0:3

57

Sevilla právě vstřelila branku!
A už je to 0:3! Centr ze strany domácí brankář nedokázal odvrátit, míč spadl k nohám CIRA IMMOBILEHO, který napoprvé zakončit nedokázal, avšak po pár sekundách už měl před sebou zcela odkrytou bránu a do ní již mičudu bez potíží dopravil.

56

Coke (SEV) už si o to koledoval v prvním poločase a v 56. minutě se konečně dočkal, když vidí žlutou kartu za nepříjemný zákrok na domácího hráče.

46

Do druhé půle vstoupili domácí s jednou změnou. Z kabiny už se na hřiště nevrátil Birane Ba, naopak na plac po přestávce zamířil Chevi.

37

37. Michael KROHN-DEHLI - 0:2

37

Sevilla právě vstřelila branku!
Přímo z volného kopu se sice hosté k ohrožení Martínezovy brány nedostali, ale z další akce už domácí inkasují. Hráči Logroñés si po vhazování soupeře špatně rozebrali své protivníky, centr od postranní čáry propadl i přes zákrok jednoho z beků domácího týmu až k MICHAELU KROHN-DEHLIMU, jenž přesnou ranou navýšil vedení Sevilly.

37

Je tady třetí žlutá karta. Po tvrdém skluzu je potrestán Álvaro González (LOS).

32

Miguel Martínez zachránil domácí celek! Výborná přihrávka do pokutového území skončila u nohou rozběhnutého Cristófora, jenž nepřihrával, zkusil to přímo na brankáře, avšak ten ránu skvěle vyrazil pravou rukou!

28

28. Reyes (SEV)

28

José Antonio Reyes kopl přímý volný kop velmi dobře, míč mířil přesně k tyči, ale Martínez výborným zákrokem napravil zaváhání při dosud jediném gólu Sevilly.

27

Hlavní rozhodčí se zřejmě konečně rozjel a opět tahá žlutou kartu. Tentokrát je potrestán domácí Adrián León (LOS). Navíc má Sevilla k dispozici velmi dobrou standardní situaci.

26

A je to tady. Diego González (SEV) u laviček nedokázal zareagovat na manévr Milly, pomohl si rukama a po zásluze vidí první žlutou kartu zápasu.

14

Sevilla je na koni a byla blízko druhé brance. Rychlá útok hosté vykombinovali až do pokutového území, kde se k finální přihrávce před bránu dostal Reyes. Včasný skluz jednoho z bránících hráčů Logroñés zabránil tutovce Cira Immobileho.

12

12. COKE - 0:1

12

Sevilla právě vstřelila branku!
A hosté jdou po standardní situaci do vedení! Krohn-Dehli obstaral rozehrání rohového kopu, na jeho výborný centr si před vyběhnutého brankáře Logroñés naskočil COKE a jeho hlavička už poté bez problému zamířila do sítě.

UD Logroñés – Sevilla FC

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 12. Coke, 37. Krohn-Dehli, 57. Immobile

Karty:   27. León (LOS), 37. Á.González (LOS) – 26. D.González (SEV), 56. Coke (SEV)

UD Logroñés: Martínez (C) – Santos, León, García, Reguilón – Trigo, Ba (46.Chevi) – Á.González (58.Munera), Milla (67.Valencia), Alegre – Gaspar
Náhradníci: Fermín – Muneta, Chevi, Titi, Valencia

Sevilla FC: Soria – D.González, Miguel, Kolodziejczak, Coke – Iborra, Cristóforo – Krohn-Dehli, Francisco (61.Llorente), Reyes (C) – Immobile
Náhradníci: Rico – N'Zonzi, Konopljanka, Llorente, Ferreira

Rozhodčí: Alejandro Hernández – Teodoro Sobrino, José Naranjo

Odveta: Sevilla - Logroñés 2:0