Menu

Fotbal

Anglický Ligový pohár

Southampton FC – Liverpool FC

1:6

konec (1:3)

02.12.2015, 20:45 • St. Mary's Stadium, Southampton • Čtvrtfinále • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.27 3.2 3.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec! Southampton FC doma sice na Liverpoolem vedl, avšak následně Reds předvedli parádní jízdu, a zvítězili vysoko 6:1!

První poločas nabídl velmi krásnou podívanou! Domácí celek potřeboval přesně 41 vteřin, a poté se prosadil Sadio Mané! Liverpool se však dokázal vrátit zpět do zápasu ve 25. minutě, kdy se prosadil navrátilec do sestavy, Daniel Sturridge! Uběhly čtyři minuty, a Emre Can poslal krásnou přihrávku na volného Daniela Sturridge, který se prosadil podruhé, a otočil skóre zápasu! V závěru poločasu ještě dokázal navýšit vedení Reds Divock Origi, který svůj tým přiblížil postupu!

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji Southampton, který se pokoušel velmi rychle snížit. V 68. minutě však přišla druhý branka Divocka Origiho a vedení Liverpoolu 4:1! Uběhlo pět minut a Stekelenburg lovil míč ze sítě opět, tentokrát po střele Jordona Ibeho! O poslední branku dnešního zápasu se postaral Divock Origi, který v 86. minutě zkompletoval svůj hattrick!

Liverpool tak postupuje do semifinále, ve kterém narazí na Everton! To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:39:35)

90+2

Konec zápasu.

90+1

O sedmou branku hostující výběru se mohl ještě postaral Emre Can, který vyslal přízemní ránu z hranice vápna. Skvělý zákrok však brankář Stekelenburg!

90

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!

89

Dušan Tadić se pokoušel projít vpřed po pravé straně, nicméně jeho postup zastavil skvěle načasovaným skluzem Emre Can, který tak vybojoval míč pro Lovrena!

88

Southampton se ještě pokouší kombinovat na útočné polovině, nicméně hostující Liverpool hru kontroluje, a svého soupeře do blízkosti branky Bogdána nepouští!

86

86. Divock ORIGI - 1:6

86

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak ještě šestý kousek výběru Jürgena Kloppa! Na levé straně dostal hodně prostoru střídající Brad Smith, a australský záložník skvěle načasoval centr, který ve vápně našel DIVOCKA ORIGIHO, a ten přesnou hlavičkou nedal domácímu brankáři šanci! Mladý belgický talent tak zkompletoval svůj hatrrick!

86

Liverpool však zabojoval na útočné polovině, a míč vybojoval. Následně Reds přesunuli hru na levou stranu, kde si míč zpracoval Lucas Leiva. Brazilský záložník udělal kličku do středu, a vystřelil. Jeho střela byla zablokovaná!

85

Jordon Ibe operoval s míčem na pravé straně, následně si chtěl míč narazit s Emre Canem, nicméně přihrávku německého záložníka dokázal zablokoval van Dijk!

83

Po krásné práci Tadiće, který se dokázal uvolnit ze souboje s Randallem, se míč dostal na nohu Longa, kterému však střela nesedla, a míč skončil mimo branku Bogdána!

81

Southampton se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu, nicméně obrana Liverpoolu se velmi rychle zformovala, a Saints momentálně kombinují na polovině hřiště!

80

Aktivní Liverpool pokračuje ve svém povedeném výkonu! Tentokrát hosté kombinovali v blízkosti pokutového území domácích, a Henderson se pokoušel najít ve vápně Smitha, na toho však byla přihrávka příliš rychlá!

79

Na trávníku tentokrát zůstal ležet hostující Jordon Ibe, který si pravděpodobně ublížil po souboji se stoperem van Dijkem. Anglický záložník je momentálně v péči lékařů!

77

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Steven Davis, přichází Oriol Romeu.

77

Poslední střídání družiny německého kouče! Po skvělém výkonu odchází ze hřiště Alberto Moreno, který má z dnešního zápasu na kontě dvě asistence! Na jeho místo přichází Smith!

Southampton FC – Liverpool FC

1:6

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 1. Mané – 25. Sturridge, 29. Sturridge, 45. Origi, 68. Origi, 73. Ibe, 86. Origi

Karty:   8. Randall (LIV), 65. Can (LIV)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:10.

Southampton FC: Stekelenburg – Cédric Soares, Caulker, van Dijk, Bertrand – Clasie, Wanyama – Mané, Davis, Tadić – Pellé
Náhradníci: Gazzaniga, Long, Martina, Oriol Romeu, juanmi, Jošida, Ward-Prowse

Liverpool FC: Bogdán – Randall, Škrtel, Lovren, Alberto Moreno – Can, Lucas Leiva, Allen – Lallana, Sturridge, Origi
Náhradníci: Milner, Benteke, Henderson, Mignolet, Roberto Firnimo, Ibe, Smith