Menu

Fotbal

Italský pohár

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

01.12.2015, 15:00 • Stadio Alberto Picco, La Spezia • 4. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.72 3.25 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Tak teď neudržel nervy hostující Eusepi, který se nejprve srazil s domácím Brezovecem. Následně chorvatského hráče ostře nakopl, a vysloužil si rovnou červenou kartu!

85

Hostující Salernitana měla k dispozici další zajímavou standardní situaci! Exekuce se ujal Gabionetta, jehož povedená střela však prolétla těsně vedle levé tyče domácí branky!

79

Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Catellani, přichází Nene.

77

Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Ciurria, přichází Tamas.

76

Ve vápně velmi ochotně spadl brazilský záložník Gabionetta, který si chtěl vybojovat penaltu. Hlavní rozhodčí však udělil žlutou kartu právě hostujícímu hráči!

71

Střídání v týmu US Salernitana: ze hřiště odchází Moro, přichází Perulli.

68

To je pro domácí opravdu velká komplikace! Emanuele Calaio to přehnal s důrazem při napadání, a poslal ostrým skluzem k zemi Odjera. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil domácímu záložníkovi druhou žlutou kartu! Italský útočník tak zcela zbytečně oslabuje svůj tým!

66

Exekuce standardní situace se ujal Catelanni, jehož povedená střela prolétla těsně nad břevnem hostující branky, a brankář Terracciano nemusel zasahovat!

64

Střídající Odjer je po svém příchodu opravdu hodně vidět. Teď se však ghanský záložník prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Migliorem, a obdržel žlutou kartu!

63

Další žlutou kartu dostává domácí útočník Calcio, který se prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Rossim!

61

Salernitana měla na útočné polovině k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal střídající Odjer. Jeho přímá střela nebyla špatná, nicméně mířila těsně mimo branku!

58

Střídání v týmu US Salernitana: ze hřiště odchází Sciaudone, přichází Odjer.

55

V pokutovém území hostující celku spadl domácí Situm, který se následně dožadoval odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí však udělil domácímu hráči žlutou kartu za simulování!

49

Z levé strany poslal do vápna zajímavý centr Migliore. Míč se následně odrazil na nohu domácího Ciurrii. Jeho pohotová střela však skončila těsně mimo hostující branky!

46

Střídání v týmu US Salernitana: ze hřiště odchází Milinkovic, přichází Eusepi.

41

Exekuce následného rohového kopu Spezie se ujal Migliore, jehož centr však obrana hostů odvrátila. Následně se však za vápnem dostal k míči Calaio, jehož povedenou střelu dokázal brankář Terracciano vyrazit!

36

Hlavní rozhodčí musel udělit první žlutou kartu dnešního utkání. Vysloužil si ji chorvatský obránce Canadjija, který taktickým faulem zastavil pronikajícího Milinkovice!

33

Spezia právě vstřelila branku!
Domácí celek se prosazuje podruhé v dnešním zápase, a výrazně se přibližuje postupu do dalšího kola! Rohový kop Catellaniho žádné nebezpečí pro branku hostů neznamenal. Míč však dolétl na levou stranu, kde se nacházel Milos. Centr chorvatského záložníka našel ve vápně SERGIA POSTIGA, který se dokázal s velkým štěstím dostat do zakončení, a poslal míč přesně pod břevno!

25

Hostující Salernitana měla velkou šanci na vyrovnání! Do vápna dostal krásnou přihrávku osamocený Coda, proti kterému však velmi rychle vyběhl brankář Chichizola, který dokázal jeho pohotovou střelu vyrazit!

13

Spezia právě vstřelila branku!
A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Domácí Spezia je zatím jednoznačně aktivnější, a dočkává se zaslouženého vedení! Krásnou přihrávku do vápna dostal EMANUELE CALAIO, který se nenacházel v ofsajdu, a povedeným zakončením překonal Terracciana!

12

Další velká šance domácího celku! Útočnou akci Spezie táhl středem hřiště Calaio, který následně předal míč Catellianimu. Italský útočník vyslal z hranice vápna přízemní ránu, která prolétla těsně vedle pravé tyče hostující branky!

4

Hostující celek však velmi rychle ztratil míč, a do útoku se dostala Spezia! Do vápna dostal krásný centr Ciurria, který však tvrdou střelou z ostrého úhlu brankáře Salernitany nepřekonal!

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Calaio, 33. Postigo

Karty:   36. Canadjija (SPZ), 55. Situm (SPZ), 63. Calaio (SPZ) – 64. Odjer (SAI), 76. Gabionetta (SAI)   68. Calaio (SPZ)   90. Eusepi (SAI)

Spezia Calcio: Brezovec, Calaio, Canadjija, Catellani, Ciurria, Chichizola, Migliore, Postigo, Situm, Terzi, Valentini
Náhradníci: Acampora, Antezza, Coric, Dentello, Milos, Mišič, Nene, Piccolo, Rossi, Sluga, Tamas

US Salernitana 1919: Bovo, Coda, Colombo, Empereur, Gabionetta, Lanzaro, Milinkovic, Moro, Rossi, Sciaudone, Terrecciano
Náhradníci: Donnarumma, Eusepi, Odjer, Perrulli, Pollace, Ronchi, Strakosha, Troianiello, Trozzo