Menu

Fotbal

Italský pohár

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

01.12.2015, 15:00 • Stadio Alberto Picco, La Spezia • 4. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.72 3.25 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Tak teď neudržel nervy hostující Eusepi, který se nejprve srazil s domácím Brezovecem. Následně chorvatského hráče ostře nakopl, a vysloužil si rovnou červenou kartu!

76

Ve vápně velmi ochotně spadl brazilský záložník Gabionetta, který si chtěl vybojovat penaltu. Hlavní rozhodčí však udělil žlutou kartu právě hostujícímu hráči!

68

To je pro domácí opravdu velká komplikace! Emanuele Calaio to přehnal s důrazem při napadání, a poslal ostrým skluzem k zemi Odjera. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil domácímu záložníkovi druhou žlutou kartu! Italský útočník tak zcela zbytečně oslabuje svůj tým!

64

Střídající Odjer je po svém příchodu opravdu hodně vidět. Teď se však ghanský záložník prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Migliorem, a obdržel žlutou kartu!

63

Další žlutou kartu dostává domácí útočník Calcio, který se prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Rossim!

55

V pokutovém území hostující celku spadl domácí Situm, který se následně dožadoval odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí však udělil domácímu hráči žlutou kartu za simulování!

36

Hlavní rozhodčí musel udělit první žlutou kartu dnešního utkání. Vysloužil si ji chorvatský obránce Canadjija, který taktickým faulem zastavil pronikajícího Milinkovice!

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Calaio, 33. Postigo

Karty:   36. Canadjija (SPZ), 55. Situm (SPZ), 63. Calaio (SPZ) – 64. Odjer (SAI), 76. Gabionetta (SAI)   68. Calaio (SPZ)   90. Eusepi (SAI)

Spezia Calcio: Brezovec, Calaio, Canadjija, Catellani, Ciurria, Chichizola, Migliore, Postigo, Situm, Terzi, Valentini
Náhradníci: Acampora, Antezza, Coric, Dentello, Milos, Mišič, Nene, Piccolo, Rossi, Sluga, Tamas

US Salernitana 1919: Bovo, Coda, Colombo, Empereur, Gabionetta, Lanzaro, Milinkovic, Moro, Rossi, Sciaudone, Terrecciano
Náhradníci: Donnarumma, Eusepi, Odjer, Perrulli, Pollace, Ronchi, Strakosha, Troianiello, Trozzo