Menu

Fotbal

Italský pohár

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

01.12.2015, 15:00 • Stadio Alberto Picco, La Spezia • 4. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.72 3.25 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! ASD Spezia Calcio 2008 zvládla dnešní utkání s US Salernitanou, a dokázala zvítězit 2:0!

První poločas nabídl dle očekávání velkou převahu domácího celku, který vstoupil do utkání velmi dobře. Spezia dokázala úvodního tlaku využít ve 12. minutě, kdy se prosadil Emanuele Calaio! Dobrá hra Spezie pokračovala i v následujících minutách, a ve 33. minutě navýšil domácí vedení obránce Sergio Postiga!

Ve druhém poločase si domácí celek hlídal svůj náskok, nicméně situace se zkomplikovala v 68. minutě, kdy si nechal dát druhou žlutou kartu Calaio. Hostující Salernitana však přesilovou hru nedokázala využít!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (16:56:03)

90+4

Konec zápasu.

90+2

Salernitana se ještě pokousí něco kloudného vymyslet na útočné polovině, nicméně domácí celek závěr zápasu zvládá velmi dobře!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Tak teď neudržel nervy hostující Eusepi, který se nejprve srazil s domácím Brezovecem. Následně chorvatského hráče ostře nakopl, a vysloužil si rovnou červenou kartu!

89

Exekuce rohového kopu se ujal domácí Canadjija, jehož centr však dokázala v pohodě odvrátit hostující obrana!

88

Domácí kontrolovali hru na útočné polovině, a skvěle hrající Migliore dokonce vybojoval rohový kop!

87

Spezia se následně vydala do postupného útoku, který táhl středem hřiště Migliore. Jeho postup však následně zastavil nedovoleným zákrokem hostující Odjer!

86

Spezia kontrolovala míč na vlastní polovině, následně však využil zaváhání obránce Situma hostující Lanzaro, který hledal za obranou Colomba. U míče byl však jako první domácí brankáuř!

85

Hostující Salernitana měla k dispozici další zajímavou standardní situaci! Exekuce se ujal Gabionetta, jehož povedená střela však prolétla těsně vedle levé tyče domácí branky!

84

Velmi povedenou akci na levé straně provedl Migliore, který obešel Lanzara. Následně si však domácí hráč míč příliš předkopl, a nestihl jej již na hrací ploše!

83

Salernitana je po vyloučení domácího hráče velmi aktivní směrem vpřed, nicméně do nějaké vážnější šance se zatím hostující celek nedostal!

81

Brazilec Gabionetta se pokoušel dostat k míči na pravé straně, kde však skvěle zapracoval obránce Situm. Chorvatský hráč si skvěle držel míč, a následně byl i faulován!

80

Hostující celek měl k dispozici zajímavou standardní situaci, kterou rozehrál Odjer. Jeho centr však nenadělal obraně Spezie žádné problémy!

79

Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Catellani, přichází Nene.

78

Po delší době zahrozila také domácí Spezia! Catellani poslal dlouhý nákop za obranu hostujícího celku, na který si naběhl Milos. Jeho zakončení však bylo z ostrého úhlu, a branku Salernitany neohrozilo.

77

Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Ciurria, přichází Tamas.

76

Ve vápně velmi ochotně spadl brazilský záložník Gabionetta, který si chtěl vybojovat penaltu. Hlavní rozhodčí však udělil žlutou kartu právě hostujícímu hráči!

75

Po velké chybě stopera Brezovece míč ve vápně propadl do míst, kde se nacházel Gabionetta. Brazilský hráč se však již při náběhu nacházel v ofsajdu!

73

Z prostoru pravého křídla poslal do vápna nebezpečný centr Lanzaro, na který si nabíhala dvojice Gabionetta – Rossi. Brankář Chichizola si však pro míč dokázal dojít!

72

Hostující celek zcela logicky přebral iniciativu v utkání, a momentálně kombinuje na útočné polovině. Zatím se však hosté do zakončení nedostali!

71

Střídání v týmu US Salernitana: ze hřiště odchází Moro, přichází Perulli.

69

Hosté mohli svou přesilovou hru využít hned po minutě, kdy podnikl zajímavý průnik do vápna hostující Moro. Jeho následnou přihrávku však nedokázal zpracovat Rossi!

68

To je pro domácí opravdu velká komplikace! Emanuele Calaio to přehnal s důrazem při napadání, a poslal ostrým skluzem k zemi Odjera. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil domácímu záložníkovi druhou žlutou kartu! Italský útočník tak zcela zbytečně oslabuje svůj tým!

66

Exekuce standardní situace se ujal Catelanni, jehož povedená střela prolétla těsně nad břevnem hostující branky, a brankář Terracciano nemusel zasahovat!

65

Na levou stranu dostal přihrávku autor první branky Calaio, jehož postup však zastavil nedovoleným zákrokem obránce Lanzaro. Následuje tak zajímavá standardní situace pro domácí!

64

Střídající Odjer je po svém příchodu opravdu hodně vidět. Teď se však ghanský záložník prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Migliorem, a obdržel žlutou kartu!

63

Další žlutou kartu dostává domácí útočník Calcio, který se prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Rossim!

62

Na polovině hřiště získal míč středopolař Gabionetta, který pohotovou přihrávkou hledal na hrotu Moru. Italský hráč se však nacházel v těsném ofsajdu!

61

Salernitana měla na útočné polovině k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal střídající Odjer. Jeho přímá střela nebyla špatná, nicméně mířila těsně mimo branku!

59

Domácí Spezia pokračuje ve velmi aktivním výkonu, a svého soupeře zatím nepouští do hry! Momentálně domácí ASD kombinuje na útočné polovině.

58

Střídání v týmu US Salernitana: ze hřiště odchází Sciaudone, přichází Odjer.

57

Hostující celek se pokoušel dostat do rychlého protiútoku. Moro posílal dlouhý centr za obranu na Gabionettu, ten se však nacházel v ofsajdu!

55

V pokutovém území hostující celku spadl domácí Situm, který se následně dožadoval odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí však udělil domácímu hráči žlutou kartu za simulování!

53

Salernitaně se však rozehrávka vůbec nepodařila, a zanedlouho se Spezia dostala opět k míči. Aktivní Migliore poslal z levé strany další nebezpečný centr, ten však dokázala obrana hostů odvrátit!

52

Středem hřiště postupoval Gabionetta, který dokázal přejít přes Catellaniho. Hostujícího hráče však následně poslal k zemi nedovoleným zákrokem Milos!

51

Spezia vstoupila do druhého poločasu velmi aktivně, a svého soupeře zatím vůbec nepouští do hry!

49

Z levé strany poslal do vápna zajímavý centr Migliore. Míč se následně odrazil na nohu domácího Ciurrii. Jeho pohotová střela však skončila těsně mimo hostující branky!

48

Domácí celek vybojoval v pořádí třetí rohový kop v tomto zápase. Exekuce se ujal Canadjija, který svým centrem našel na hranici vápna Milose. Jeho střela z voleje však byla zablokovaná!

47

Hostující celek zahrával hned na začátku druhého poločasu zajímavou standardní situaci, které se ujal Moro. Jeho centr však dokázala obrana Spezie odvrátit!

46

Střídání v týmu US Salernitana: ze hřiště odchází Milinkovic, přichází Eusepi.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nabídl dle očekávání velkou převahu domácího celku, který vstoupil do utkání velmi dobře. Spezia dokázala úvodního tlaku využít ve 12. minutě, kdy se prosadil Emanuele Calaio! Dobrá hra Spezie pokračovala i v následujících minutách, a ve 33. minutě navýšil domácí vedení obránce Sergio Postiga!

Druhý poločas začne přibližně v 16:03!

45

První poločas skončil.

45

Exekuce standardní situace se zhostil Milinkovic, jehož centr však nebyl příliš povedený, a obrana Spezie si dokázala poradit!

44

V závěru prvního poločasu bude mít hostující Salernitana výhodu zajímavé standardní situace, neboť se nedovoleným zákrokem provinil Migliore!

43

Na levém křídle operoval s míčem domácí Migliore, jehož následný centr dokázal zablokoval Colombo. Hostující obránce následně míč odkopl na polovinu soupeře!

41

Exekuce následného rohového kopu Spezie se ujal Migliore, jehož centr však obrana hostů odvrátila. Následně se však za vápnem dostal k míči Calaio, jehož povedenou střelu dokázal brankář Terracciano vyrazit!

40

Domácí celek se velmi rychle dostal k míči, a zamířil do rychlého protiútoku! Na pravou stranu dostal míč Catellani, který si to namířil do vápna. Jeho následný centr však zablokoval Moro na rohový kop!

39

Teď mohl hlavní rozhodčí klidně udělit další žlutou kartu! Salernitana se dostala do zajímavého protiútoku, který táhl Lanzaro. Toho však poslal k zemi Catellani!

38

Na polovině hřiště operoval s míčem Catellani, který se však vzápětí ocitl proti dvojici protihráčů. Nedovoleným zákrokem se nakonec provinil hostující Gabionetta!

37

Salernitana měla následně k dispozici standardní situaci, které se ujal Gabionetta, nicméně jeho centr žádné nebezpečí pro branku domácích neznamenal.

36

Hlavní rozhodčí musel udělit první žlutou kartu dnešního utkání. Vysloužil si ji chorvatský obránce Canadjija, který taktickým faulem zastavil pronikajícího Milinkovice!

35

Spezia je však nadále aktivní, a pokouší se své vedení ještě navýšit! Po levé straně postupoval Ciurria, který si následně navedl míč do středu, nicméně jeho střelu zablokoval bránící hráč!

33

Spezia právě vstřelila branku!
Domácí celek se prosazuje podruhé v dnešním zápase, a výrazně se přibližuje postupu do dalšího kola! Rohový kop Catellaniho žádné nebezpečí pro branku hostů neznamenal. Míč však dolétl na levou stranu, kde se nacházel Milos. Centr chorvatského záložníka našel ve vápně SERGIA POSTIGA, který se dokázal s velkým štěstím dostat do zakončení, a poslal míč přesně pod břevno!

33

Exekuce se ujal domácí Catellani, nicméně jeho centr dokázala obrana Salernitany odvrátit na rohový kop!

32

Na útočné polovině svedl těžký souboj domácí Calaio, kterého však fauloval bránící Milinkovic, a je z toho zajímavá standardní situace!

30

Kombinace domácího celku na útočné polovině pokračovala, nicméně přihrávka středopolaře Miglioreho mířila na Catellaniho, který se nacházel v těsném ofsajdu!

29

Spezia velmi rychle rozehrála, a pokoušela se dostat do rychlého protiútoku. Obrana Salernitany se však velmi rychle zformovala!

28

Rohového kopu se dočkal i hostující celek! Exekuce se ujal Gabbionetta, který svým centrem našel ve vápně Moru. Zakončení italského záložníka však dokázal zablokovat jeden z domácích hráčů!

27

Salernitana je v posledních minutách velmi aktivní, na což chtěl navázal Gabionetta. Brazilský záložník chtěl uvolnit Mora, nicméně ten v souboji s Ciurriou fauloval!

25

Hostující Salernitana měla velkou šanci na vyrovnání! Do vápna dostal krásnou přihrávku osamocený Coda, proti kterému však velmi rychle vyběhl brankář Chichizola, který dokázal jeho pohotovou střelu vyrazit!

24

Na druhé straně zase posílal do pokutového území zajímavou přihrávku domácí Migliore, na kterou si nabíhal Calaio. O střelce první branky se však postaral hostující Rossi!

23

První střelecký pokus hostujícího celku v dnešním zápase vyslal Milinkovic. Srbského záložníka našel ve vápně centrem Gabionetta, nicméně jeho střela byla hodně nepřesná!

22

Spezia dokázala opět velmi rychle zakombinovat ve středu hřiště, a Milos poslal míč na levou stranu, kam nabíhal Catellani. Domácí hráč však míč těsně nedostihl na hrací ploše!

21

Spezia kombinovala ve středu hřiště, nicméně následně se dostal pod tlak rozehrávající Canadjija, který raději poslal míč zpět ke svému brankáři.

20

Po delší době se do pokutového území podívala také hostující Salernitana! V pravé části vápna operoval s míčem brazilský záložník Gabbionetta, kterého však velmi dobře hlídal obránce Postigo!

19

Spezia se opět velmi rychle dostala na útočnou polovinu, a po velmi dobré práci Milose se dostal ke střele ze střední vzdálenosti Calaio. Jeho přízemní střelu však Terracciano lapil!

17

Do další šance se řítil domácí Catellani, kterému poslal do vápna povedený centr Calaio. Italský útočník však následně spadl po souboji s Empereurem, nicméně hlavní rozhodčí nechal hru plynout!

16

Tak zatím ne, obrana Salernitany velmi dobře zapracovala, a zvýšená agresivita v napadání přinesla hostujícím hráčům zisk míče!

15

Domácí celek pokračuje v aktivní hře, a momentálně kombinuje na útočné polovině. Dočkáme se druhé branky?

13

Spezia právě vstřelila branku!
A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Domácí Spezia je zatím jednoznačně aktivnější, a dočkává se zaslouženého vedení! Krásnou přihrávku do vápna dostal EMANUELE CALAIO, který se nenacházel v ofsajdu, a povedeným zakončením překonal Terracciana!

12

Další velká šance domácího celku! Útočnou akci Spezie táhl středem hřiště Calaio, který následně předal míč Catellianimu. Italský útočník vyslal z hranice vápna přízemní ránu, která prolétla těsně vedle pravé tyče hostující branky!

11

Dlouhý výkop italského brankáře Terracciana našel na útočné polovině Mora, který si míč ideálně zpracoval, nicméně jeho následný centr do vápna nebyl přesný!

10

Aktivní záložník Catellani vybojoval první rohový kop v tomto zápase, který i sám rozehrál. Jeho centr však nebyl příliš povedený, a míč skončil v zámezí!

9

Domácí Spezia je zatím v dnešním utkání jednoznačně aktivnější. Momentálně domácí borci kombinují na soupeřově polovině, a pokoušejí se dostat do zakončení!

7

Na druhé straně mohl zahrozit domácí celek, který se dostal do zajímavého protiútoku. Ten táhl středem hřiště Catellani, nicméně jeho následná přihrávka na Canadjiju byla hodně nepřesná, a míč má brankář Terracciano!

6

O zajímavý průnik se pokoušel hostující Milinkovic, nicméně srbského záložníka domácí obrana včas zastavila!

5

Salernitana se pokoušela dostat před branku Spezie přes levou stranu. V tomto prostoru kombinoval Moro s Lanzarem, nicméně jejich kombinace nebyla přesná, a míč skončil v zámezí.

4

Hostující celek však velmi rychle ztratil míč, a do útoku se dostala Spezia! Do vápna dostal krásný centr Ciurria, který však tvrdou střelou z ostrého úhlu brankáře Salernitany nepřekonal!

3

Hostující Moro byl ve středovém kruhu faulován domácím Ciurriou, který se provinil "šlapákem". Dopředu tak může zamířit hostující Salernitana!

2

Do první šance dnešního utkání se dostal domácí celek! Ve středu hřiště měl hodně prostoru italský záložník Calaio, jehož střelu však dokázal hostující brankář lapit!

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

ASD Spezia Calcio 2008: Brezovec, Calaio, Canadjija, Catellani, Ciurria, Chichizola, Migliore, Postigo, Situm, Terzi, Valentini
Náhradníci: Acampora, Antezza, Coric, Dentello, Milos, Mišič, Nene, Piccolo, Rossi, Sluga, Tamas

US Salernitana: Bovo, Coda, Colombo, Empereur, Gabionetta, Lanzaro, Milinkovic, Moro, Rossi, Sciaudone, Terrecciano
Náhradníci: Donnarumma, Eusepi, Odjer, Perrulli, Pollace, Ronchi, Strakosha, Troianiello, Trozzo.
Příjemné úterní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italský pohár dnes pokračuje svým 4. kolem. My se společně zaměříme na souboj ASD Spezia Calcio 2008 s US Salernitana. Úvodní výkop je naplánován v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
Spezia hraje druhou nejvyšší soutěž, tedy Serii B. Momentálně se nachází na patnácté příčce tabulky se ziskem 17 bodů. Tana bulk druhé nejvyšší italské soutěže je však velmi "našlapaná", a osmou příčku, která zaručuje postup do play-off ztrácí Specia čtyři body. V posledních zápasech se však svěřencům trenéra Di Carla příliš nedaří. Poslední čtyři zápasy Spezia vždy prohrála! O víkendu sehrálo ASD domácí zápas s Crotone, které bojuje o postup, a domácí celek prohrál 0:2! Do dnešního utkání však Spezia vstupuje v roli mírného favorita ...
Salernitana rovněž bojuje ve druhé nejvyšší italské soutěži. Tento tým se momentálně nachází na osmnácté příčce, a bojuje tak o setrvání v této soutěži! V posledních zápasech však Salernitana podává zlepšené výkony. Nejprve dokázala v domácím prostředí porazil Novaru 1:0, a následně remízovala na hřišti Latiny 2:2. Ve víkendovém zápase se však svěřenci trenéra Torrenteho prohráli doma s Pro Vercelli!

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Calaio, 33. Postigo

Karty:   36. Canadjija (SPZ), 55. Situm (SPZ), 63. Calaio (SPZ) – 64. Odjer (SAI), 76. Gabionetta (SAI)   68. Calaio (SPZ)   90. Eusepi (SAI)

Spezia Calcio: Brezovec, Calaio, Canadjija, Catellani, Ciurria, Chichizola, Migliore, Postigo, Situm, Terzi, Valentini
Náhradníci: Acampora, Antezza, Coric, Dentello, Milos, Mišič, Nene, Piccolo, Rossi, Sluga, Tamas

US Salernitana 1919: Bovo, Coda, Colombo, Empereur, Gabionetta, Lanzaro, Milinkovic, Moro, Rossi, Sciaudone, Terrecciano
Náhradníci: Donnarumma, Eusepi, Odjer, Perrulli, Pollace, Ronchi, Strakosha, Troianiello, Trozzo