Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – Metallurg Novokuzněck

3:0

konec (2:0, 0:0, 1:0)

30.11.2015, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.3 5.8 8.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:46

Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Artjom Sergejev, 4 minuty hrubost.

58:46

Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Jevgenin Orlov, 4 minuty hrubost.

57:57

CSKA mohlo přidat čtvrtý gól, na semaforu brankáře Vladislava Podjapolskije ale opět zasvítila červená! Skvělý zákrok lapačkou, předvedl opět brankář Novokuzněcku.

Alexander RADULOV - 3:0

57:33

CSKA právě vstřelilo branku!
ALEXANDER RADULOV střílí 16. gól v letošní sezóně KHL a nádherným způsobem pečetí vítězství CSKA v dnešním zápase! Alexander Radulov na pravém křídle útočného pásma vybojoval puk a poté ho zavezl do středu, kde se s ním parádně otočil a bekhendem zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Alexander Kutuzov.

53:54

Jan Mursak odvedl skvělou práci, když nejprve po zavezení puku do útočného pásma a objetí brány přihrál na střelu svému spoluhráči, který zamířil ze druhé vlny vedle pravé tyče, a vzápětí se sám pokusil zakončit. Jeho střelu směřující do pravého horního rohu ale brankář Vladislav Podjaposkij ukryl v lapačce a na jeho krásném semaforu zasvítila červená!

51:26

Antti Pihlstrom nabral na pravém křídle rychlost a poté napřáhl k velmi nebezpečné střele, brankář Vladislav Podjapolskij ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!

44:52

Alexander Radulov se ocitl ve slibné palebné pozici, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale zamířila vedle levé tyče! Těžko říci, zda ještě puk zasáhl pravým betonem Vladislav Podjapolskij, ale myslím si, že ne.

40:35

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Radulov).

36:04

Jan Mursak nabral na pravém křídle velkou rychlost a z úhlu napřáhl k nebezpečné střele po ledě, kterou Vladislav Podjaposkij dokázal nadvakrát zneškodnit!

34:18

Stanislav Galimov předvedl fantastický zákrok, když si poradil s nebezpečnou střelou Maxima Kazakova z blízkosti!

33:01

Danijl Jerdakov napřáhl na pravé straně od modré čáry ke tvrdé ráně, která těsně minula vzdálenější levou tyč!

32:13

Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Vladimir Žarkov, 2 minuty nedovolené bránění.

28:08

Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Artjom Blažijevkij, 2 minuty držení.

28:08

Alexej Dostojnov se dostal do samostatného úniku a ještě před zákrokem Stanislava Galimova byl faulován!

27:06

Cade Fairchild napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která mířila na přední pravou tyč, brankář Stanislav Galimov ji ale dokázal dobrým zákrokem vyrazit!

19:20

Novokuzněck mohl v závěru první třetiny v přesilové hře snížit na rozdíl jedné branky, jeho střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování ale zamířila vedle levé tyče!

18:12

Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Jevgenij Korotkov, 2 minuty hákování.

17:13

Vzápětí pálil nebezpečně z pravého kruhu pro vhazování Alexander Kutozov, Vladislav Podjaposkij ale jeho střelu směřující těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil a připsal si skvělý zákrok!

17:08

Alexander Radulov našel na levé straně volného Sergeje Andronova, brankář Vladislav Podjaposkij ale dokázal jeho střelu vyrazit!

15:14

CSKA Moskva mohlo využít další přesilovou hru, po střele z levého křídla ale předvedl u své pravé tyče fantastický zákrok brankář Vladislav Podjaposkij a málem se v akrobatické pozici zranil!

14:58

Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Alexander Romanov, 2 minuty sekání.

Alexander RADULOV - 2:0

13:28

CSKA právě vstřelilo branku!
ALEXANDER RADULOV před pár okamžiky přihrál na gól a nyní v přesilové hře skóruje on sám!! Alexander Radulov napřáhl od modré čáry k nádherné střele, která zamířila přesně do levého horního rohu. Asistence: Igor Ožiganov, Jan Mursak.

12:36

Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Roman Manuchov, 2 minuty hákování.

Sergej ANDRONOV - 1:0

11:52

CSKA právě vstřelilo branku!
SERGEJ ANDRONOV střílí krásný gól v přesilové hře a posílá CSKA Moskva do vedení!! Alexander Radulov krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na levé straně volného Sergeje Andronova, který střelou bez přípravy uklidil puk z blízkosti přesně k levé tyči. Asistence: Alexander Radulov, Alexander Kutuzov.

10:17

Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Nikita Ljamkin, 2 minuty držení.

07:39

Změnit se to pokusil Nikita Kvartalnov, který mezi dvěma obránci Novokuzněcku pronikl do útočného pásma a mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele, kterou pozorný brankář Vladislav Podjaposkij ukryl v lapačce! Skvělý zákrok.

04:01

Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Jan Mursak, 2 minuty podražení.

03:17

Alexander Komaristij středem hřiště zavezl puk do útočného pásma a poté z prostoru kruhů pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, kterou brankář Stanislav Galimov dokázal vyrazit do rohu kluziště!

01:17

Dmitrij Kugryšev si vybruslil do pravého křídla a poté z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k diagonální střele, která směřovala ke vzdálenější levé tyči, brankář Vladislav Podjapolskij ji ale dokázal vyrazit a připsal si první důležitý zákrok!

CSKA Moskva – Metallurg Novokuzněck

3:0

konec (2:0, 0:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Andronov (Radulov, Kutuzov), 14. Radulov (Ožiganov, Mursak), 58. Radulov (Kutuzov)

CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Denisov – Naumenkov, Kutuzov – Blažijevskij, Sergejev – Pivtsakin – Stoljarov, Kvartalnov, Svetlakov, Kuzmenko – Telegin, Korotkov, Žarkov – Kugryšev, Mursak, Pihlstrom – Denisov, Adronov, Radulov.

Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (Karejev) – Postnikov, Kamalov – Glebov, Skutar – Kuklev, Ljamkin – Manuchov, Fairchild – Karavajev, Razumov, Butuzov – Dostojnov, Orlov, Jerdakov – Drugov, Romanov, Komaristij – Kaprizov, Kazakov, Zemčenko.

Rozhodčí: Anton Lavrentjev, Roman Ščenjov – Maxim Bersenjov, Judin Jevgenij

Diváci: 3047

Průběh zápasu
1. třetina
04:01
10:17
11:52
12:36
13:28
14:58
18:12
Po 1. třetině
2. třetina
28:08
32:13
Po 2. třetině
3. třetina
40:35
57:33
58:46
58:46
Konec