Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

Dynamo Moskva – FK Lokomotiv Moskva

2:2

konec (1:0)

30.11.2015, 17:00 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.77 3.0 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Vitalij DJAKOV - 2:2

90+2

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
V nastaveném čase se domácí celek dočkává vyrovnání, a v řadách domácích fanoušků vypuká velká euforie! Dinamo vybojovalo rohový kop, a na přední tyči prodloužil centr Kuzmin. K hlavičce se dostal Zobnin, nicméně Guilherme dokázal zasáhnout. Na následnou dorážku VITALIJE DJAKOVA byl však brazilský brankář krátký!

90+1

Meztím neudržel nervy na levé straně zkušený Jurij Žirkov, který nakopl míč do reklamních banerů, a dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!

90

Ve středu hřiště dostal přihrávku Roman Zobnin, který se dokázal uvolnit, a vyslal povedenou přízemní střelu. Do té však včas vložil nohu bránící Taras Michalik, který střelu zablokoval!

87

87. Střela Kuzmina skončila těsně vedle levé tyče

87

Obránce Renat Janbajev nezvládl situaci na pravé straně, a poslal míč do zámezí. Následně mělo Dinamo k dispozici rohový kop, který však dokázala obrana Lokomotivu odvrátit! Následně se za vápnem opřel do míče Kuzmin, jehož rána prolétla těsně mimo!

81

Hostující celek provádí své druhé střídání v dnešním utkání! Ze hřiště odchází obránce Grigori Morozov, kterého nahrazuje ofenzivně laděný Obolski. Trenér Andrej Kobelev tak v posledních minutách bude sáze vše na ofenzivu!

76

76. Marques MAICÓN - 1:2

76

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Hostující celek se do třetice všeho dobrého nakonec dočkal vedoucí branky! Oumar Niasse operoval s míčem na hranici vápna, a následně poslal do vápna centr, který si ideálně zpracoval střídající MAICÓN, který následně poslal míč pod padajícím Gabulovem, a odstartoval velkou radost hostujícího celku!

71

71. Střídající Maicón trefil tyč

71

Lokomotiv neproměnuje v krátkém časovém sledu druhou velkou šanci, což hosty může v konečném zúčtování hodně mrzet! Z pravé strany poslal do vápna povedený centr Samedov, na který si naběhl střídající Maicón, nicméně jeho hlavička se otřela pouze o tyč!

68

68. Niasse mířil těsně mimo!

68

Obrovská šance hostů! N´Dinga dokázal na levé straně uvolnit obránce Morozova, který poslal do vápna luxusní centr, který spadl přesně na nohu Niasseho. Jeho zakončení však skončilo těsně mimo!

66

Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Pavel Pogrebňak, přichází Maxim Kuzmin.

65

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alan Kasajev, přichází Marques Maicón.

59

Dinamo teď sice dosáhlo branky, nicméně přihrávka Zobnina mířila na Alexeje Ionova, který se však nacházel v ofsajdu!

49

49. Alexandr SAMEDOV - 1:1

49

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Hostující celek srovnává na začátku druhého poločasu na 1:1! Dinamo drželo míč na útočné polovině, avšak následně nevyšla přihrávka na Ionova, a Michalik poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, který došel až k Niassmu. Senegalský útočník našel na pravé straně ALEXANDERA SAMEDOVA, který poslal míč přesně k tyči!

46

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Tarasov, přichází Alexej Mirančuk.

35

35. Vitalij DJAKOV - 1:0

35

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Úvodní branka dnešního moskevského derby je tady! Ke značce pokutového kopu se postavil domácí VITALIJ DJAKOV, který poslal brazilského brankáře na opačnou stranu, a penaltu s ledovým klidem proměnil!

34

34. Zákrok Guilhermeho na Ionova

34

Krásný centr na útočnou polovinu poslal obránce Grigori Morozov, který našel Alexeje Ionova, který se dokázal zbavit bránícího hráče, a mířil do vápna. Brankář Guilherme si v souboji s domácím hráčem nepočínal zrovna dobře, a fauloval!

33

Penalta pro Dinamo!

27

V levé části vápna se dostal k míči Alexej Ionov, který zatím patří k jednoznačně nejaktivnějším hráčům Dinama, a pokoušel se prodrat ke střele. Míč však následně proti dvojici protihráčů neudržel!

13

O minutu později však hlavní rozhodčí musel opravdu do kapsičky pro žlutou kartu sáhnout! Vysloužil si ji domácí Anton Sosnin, který na polovině Lokomotivu poslal k zemi Delvina N´Dingu!

8

8. Nebezpečná střela Ionova

8

Domácí mužstvo následně přeneslo hru na levou stranu, kde byl faulovaný Morozov. Následné standardní situace se ujal Alexej Ionov, jehož povedenou přízemní střelu musel Guilherme vyrazit na rohový kop!

Dynamo Moskva – FK Lokomotiv Moskva

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Djakov (pen.), 90+2. Djakov – 49. Samedov (Niasse), 76. Maicón (Niasse)

Karty:   13. Sosnin (DMO), 90+1. Žirkov (DMO) – 34. Guilherme (LMO)

Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 0:5. Rohy: 7:3.

Dynamo Moskva: V. Gabulov – Kozlov, Djakov, Hubočan, Morozov (81. Obolski) – Zobnin, Žirkov – Ionov, Sosnin, Tašajev – Pogrebňak (66. Kuzmin).
Náhradníci: Šunin, Leščuk – Kuzmin, Živogljadov, Katrič, Levin, Obolski.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Janbajev, Ćorluka, Michalik, Vitalij Denisov – N'Dinga, Tarasov (46. Alexej Mirančuk) – Samedov, Kolomejcev, Kasajev (65. Maicón) – Niasse.
Náhradníci: Abajev – Fernandes, Pejčinović, Maicón, Šešukov, Logašov, Ďurica, Škuletić, Barinov, Alexej Mirančuk.