Menu

Hokej

Německý pohár

Německo – Slovensko

4:2

konec (2:0, 2:0, 0:2)

07.11.2015, 17:30 • Dávid Lech sk

Tipsport: 2.0 4.3 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nemecká reprezentácia napokon zdolala Slovensko 4:2, keď v záverečnej tretine zverenci Zdena Cígera dokázali skorigovať nepriaznivý výsledkom vďaka presným zásahom Bakoša a Réwaya, no ani to nestačilo na zvrat skóre. Nemci si ustrážili svoj náskok a zaslúžene zdolali slovenskú reprezentáciu 4:2.

Zajtra na oba celky čaká záverečný tretí hrací deň Nemeckého pohára. Nedeľňajšie súboje odštartuje stretnutie Slovenska so Švajčiarskom 13:00 hod. Domáci Nemci si sily zmerajú s aktuálne prvým celkom tabuľky USA o 16:30 hod.

Ďakujeme za pozornosť. Lúčime sa s konštatovaním, že Slovensko prehralo po nepresvedčivom výkone s Nemeckom 2:4 a v nedeľu tak bude bojovať o svoje prvé body so Švajčiarskom. (19:44:10)

Koniec zápasu.

59:53

A puk je necelých desať sekúnd pred záverečnou sirénou v našej moci a v zápase sa tak už zrejme nedočkáme žiadnej gólovej šance.

59:27

Nemci naďalej obliehajú Dzubinovu bránu, slovenská obrana sa zatiaľ úspešne bráni.

58:55

Nemci zavreli Slovákov v obrannom pásme a posielajú si puk na modrej čiare, naši reprezentanti sa zatiaľ dobre bránia a nedovoľujú domácim hráčom vystreliť.

58:38

V závere zápasu si na trestnú lavicu sadá Šedivý, ktorý zahral nedovoleným spôsobom vysokou hokejkou a Nemci tak dohrajú zápas v početnej výhode o jedného muža.

58:24

Nemci teraz po nastrelení puku na slovenskú bránu získali pásmo, boli úspešní aj na buly a o puk sa tak bojuje pred slovenskou bránou.

58:04

Slováci tak skorigovali nepriaznivý výsledok, no Nemci necelé dve minúty pred zápasom vedú o dva góly.

57:44

Slovensko dalo gól!A v závere zápasu kozmeticky upravuje výsledkom Martin Réway, ktorý sa presadil delovkou zo stredu útočného pásma po dobrej prihrávke Bakoša od mantinelu.

57:25

Hager teraz bojuje pred slovenskou bránou o puk s Ďalogom, Slováci sa oslobodili spod nemeckého tlaku a postupujú dopredu.

56:52

Bakoš sa dostal k strele, Šťastný sa nedostal k dorážke a skóre tak aj tri minúty pred koncom zápasu ostáva nezmenené.

56:35

Záverečné minúty sa dohrávajú v pokojnom tempe, Nemci sa nikam neponáhľajú a teraz poslali puk cez všetky čiary a dopustili sa zakázaného uvoľnenia.

56:13

Slováci sa teraz prihlásili o slovo, no Nemecko túto situáciu zvládlo, o puk sa teraz bojuje za bránou Endrasa.

55:50

Hra je prerušená, v hre sa bude pokračovať po ľavici Endrasa.

55:15

Nemci naďalej obliehajú slovenskú bránu a v záverečnej päťminútovke sa napriek trojgólovému vedeniu snažia sympaticky naďalej ohrozovať bránu gólmana Dzubinu.

54:58

Nemecko zavrelo Slovákov v obrannom pásme a snažili si vypracovať ďalšiu gólovú príležitosť, slovenská obrana zatiaľ odoláva.

54:14

Nemci naďalej obliehajú slovenskú bránu a snažia sa o potvrdenie dnešného víťazstva. V dnešnom súboji sú zatiaľ aktívnejším a lepším celkom.

53:18

Na druhej strane pohrozil Uvira, ktorý dokorčuľoval vlastnú strelu, snažil sa o dorážku, no ani jeho akcia neskončila gólom.

52:47

Bartánus sa teraz dostal do koncovky, no strieľal z veľkého uhla a tak sa ani táto akcia neskončila gólom.

51:53

O puk sa teraz bojuje v rohu klziska v slovenskom obrannom pásme, Slováci založili útok, no Nemecko hrá veľmi jednoducho a efektívne a vďaka pohodlnému trojgólovému náskoku je veľmi blízko k trojbodovému zisku.

51:12

Nemecko hrá už v plnom počte, Slovensko nedokázalo využiť presilovú hru, Miklík sa teraz snažil z pravej strany strelecky presadiť,no jeho strela smerovala mimo bránu.

50:27

Slováci teraz rozvlnili sieť, no bolo to len z vonkajšej strany a domáci celok tak s pribúdajúcim časom je čoraz bližšie k dnešnému víťazstvu.

50:00

Do konca zápasu ostáva presne desať minút. Nemci sa výborne bránia, Slovákom nedovoľujú dostať sa na dostrel brány Endrasa a zatiaľ sa úspešne bránia.

49:37

Naši reprezentanti budú hrať ešte jednu minútu početnú výhodu o jedného muža, no zatiaľ sa nedokážu strelecky presadiť.

49:03

Slováci sa snažia využiť presilovú hru, no útočnú akciu našich reprezentantov teraz prerušuje postavenie mimo hry.

48:43

Na trestnú lavicu smeruje domáci kapitán Patrick Reimer, ktorý je vylúčený za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.

48:37

Hra je prerušená, bude sa vylučovať.

47:51

Útočnú akciu Nemcov teraz prerušil hvizd rozhodcu, domáci hokejisti sa dopustili postavenia mimo hry.

47:23

Strela Šťastného z ľavého kruhu skončila nad nemeckou bránou a na šiesty gól v zápase tak zatiaľ diváci čakajú márne.

46:42

Slováci sa snažia spraviť niečo s nepriaznivým výsledkom, no domáci hokejisti sa veľmi dobre bránia a naša reprezentácia sa tak nedokáže dostať do vážnejšej streleckej príležitosti.

45:37

Slováci síce strelili v úvode zápasu gól, no to bolo z ich strany všetko, Nemci zatiaľ pohodlne kontrolujú trojgólové vedenie a kráčajú za víťazstvom v dnešnom zápase.

45:22

Slovensko teraz zakladá útok, no puk po strele Miklíka končí na ochrannej sieti a hra sa prerušuje.

44:03

No teraz sa nádherným zákrokom prezentoval Michal Dzubina, ktorý predviedol nádherný zákrok proti Felixovi Schűtzovi, ktorý zakončoval už do odkrytej brány, no martinský brankár teraz podržal náš národný tím.

43:57

Nemci vyhrali buly v útočnom pásme a stále obliehajú slovenskú bránu.

43:38

Pföderl teraz vyslal na bránu dobrú strelu, no Dzubina si s ňou dokázal poradiť a v hre sa tak pokračuje za stavu 4:1.

43:31

Vhadzovať sa teraz bude po ľavici reprezentačného debutanta Michala Dzubinu.

43:11

Kotvan teraz vyslal tvrdú strelu na Endrasa, Bartánus sa snažil doraziť puk do nemeckej brány, no napokon trafil len spoluhráča Kukumberga.

42:30

Šedivý teraz prešiel s pukom cez dvoch hráčov, no Nemci sa zmocnili v strednom pásme puku a zakladajú útočnú akciu.

41:38

Puk sa Ďalogovi pri rozohrávke skĺzol z hokejky, no Slováci ostávajú pri puku a zakladajú útočnú akciu.

41:00

Slovensko dalo gól!A Slovensko po 101 minútach prelomilo streleckú smolu, keď sa strelecky presadil Martin Bakoš, ktorý ťažil z dobrej práce Šťastného a aj so šťastím dopravil puk do nemeckej brány.

40:28

A záverečná tretina sa začala, Nemci vedú o štyri góly a možno očakávať, že zápas sa bude už len dohrávať.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:07.
A slovenskí reprezentanti sa naďalej trápia v koncovke. Po dvoch tretinách prehrávajú s domácim Nemeckom 4:0 a čakanie na gól Slovenska pokračuje. Zverenci Zdena Cígera sa strelecky nepresadili už päť tretín a nepomohli ani zmeny v zložení jednotlivých formácií. Nemci v druhej tretine zásluhou Gogullu pridali ďalšie dva góly a v záverečnom dejstve tak budú hájiť pohodlný štvorgólový náskok.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:42

Druhá tretina sa už len dohráva, Slováci síce sú v útočnom pásme, no puk je predovšetkým v rohu klziska a v prostrednom dejstve sa už zrejme nič dramatické nestane.

39:06

Lušňák sa teraz dostal k zakončeniu, no jeho strele predchádzal hvizd rozhodcu.

38:52

Nemecko je stále v útočnom pásme a snaží sa vymyslieť niečo produktívne. Boyleova strela ale bola zblokovaná a puk je v strednom pásme.

38:04

Gogulla teraz napriahol z medzikružia a Slovensko teraz zachránila žŕdka.

37:33

Slováci sa budú musieť brániť ešte 99 sekúnd, Preisinger bol vykázaný z buly a nahradiť ho musel Hlinka, Nemci získali puk na vhadzovaní a usadili sa v útočnom pásme.

37:33

Dzubina teraz predviedol ďalší úspešný zákrok a prerušil hru.

37:14

V závere druhej tretiny si navyše Nemci zahrajú ďalšiu presilovú hru. Sebastiana Uviru teraz fauloval Vladimír Dravecký.

37:05

Nemecko teraz zakladá ďalšiu útočnú akciu, na štadióne v Augsburgu panuje vynikajúcu atmosféra.

36:24

A Slováci hrajú v plnom počte, Nemecko nedokázalo potrestať vylúčenie Šťastného.

35:52

Lušňák teraz v strednom pásme prerušil prihrávku Nemcov, dostal sa k puku, no nedokázal sa individuálne presadiť cez Boylea.

35:32

Nemeckí hokejisti to teraz skúšali priamočiaro, no dopustili sa zakázaného uvoľnenia.

35:24

Reimer sa teraz ocitol v dobrej šanci, no jeho strela napokon neskončila gólom.

34:53

Dzubina teraz stratil puk z dohľadu, no Nemci nedokázali dostať puk do brány. Domáci hokejisti obliehajú slovenskú bránu.

34:30

Hra sa teraz sťahuje do stredného pásma, kde si rozhodcovia všimli postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.

34:19

Slováci navyše budú hrať v oslabení. Andrej Šťastný to s dôrazom pred bránou prehnal a odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.

33:51

Slovensko sa len veľmi ťažko presadzuje cez pozornú nemeckú obranu, Ďaloga sa teraz dostal k strele, no ani jeho pokus neskončil gólom.

33:35

Hospelt teraz získal puk a Nemecko vyváža puk z obranného pásma.

33:19

Bartánus tečoval Čajkovského strelecký pokus, puk končí za nemeckou bránou.

33:10

Dravecký sa teraz snažil prepasírovať puk za Endrasov chrbát, no nemecký gólman ostal pozorný a skóre tak po dobrom striedaní Slovákov ostáva nezmenené.

32:44

Kotvan teraz strieľal od modrej, no Endras zasahovať nemusel. Slovensko naďalej oblieha nemeckú bránu.

32:06

Kukumberg po pravej strane zaviezol puk do útočnej tretiny, Lušňák sa uvoľnil a pýtal si pohybom prihrávku, no nemecký zadák zatlačil Kukumberga za bránu.

31:15

Miklík odobral puk Daschnerovi, no chýbala mu väčšia podpora spoluhráčov a tak ani po tejto akcii sme nedokázali ohroziť nemeckú bránu.

30:31

Slováci síce vo vlastnom pásme získali puk, no naši reprezentanti už nemali dostatok síl na založenie útočnej akcie a odišli striedať, Nemci budú zakladať ďalší útok od vlastnej brány.

30:16

Za nami je polovica zápasu, ktorá bola zatiaľ jasne v réžii nemeckej reprezentácie, ktorá po vyše 30 odohraných minútach vedú 4:0.

29:53

Gogulla teraz strieľanou prihrávkou hľadal pred bránou Hospelta, pravý betón Dzubinu teraz bol v permanencii.

29:34

Nemecko sa ale zmocnilo puku a vyváža ho spred vlastnej brány.

29:17

Slováci sa po dlhom čase ocitli v útočnom pásme a usadili sa pred nemeckou bránou.

29:08

Daniel Pietta sa teraz ocitol vo výbornej šanci, no Dzubina si teraz pripísal na konto veľmi dobrý zákrok.

28:45

Dzubina si už na konto pripísal prvý úspešný zákrok, Nemci sú pri chuti a neúnavne obliehajú slovenskú bránu.

28:11

A svoj medzinárodný debut si teraz odkrúti Michal Dzubina, ktorý strieda svojho kolegu Samuela Baroša.

28:11

Slovenský kouč Zdeno Cíger si vyberá time-out.

28:11

Nemecko dalo gól! A Nemecko strieľa štvrtý gól v zápase! Strelecky sa teraz presadil Philip Gogulla, ktorý ťažil z výbornej práce Brooksa Maceka.

27:33

O puk sa momentálne bojuje pri ľavom mantineli v slovenskom obrannom pásme, Réway teraz vyváža puk z vlastnej tretiny.

26:32

Nemecko je zatiaľ lepším celkom, Slovensku nepomohli ani zmeny v jednotlivých formáciách a domáci celok tak pohodlne vedie o tri góly.

25:44

Bartánus sa teraz snažil prekvapiť Endrasa strelou spoza brániaceho nemeckého obrancu, no ani táto akcia sa neujala a Slovensko sa naďalej trápi v koncovke.

24:58

Nemecko dalo gól! A nemecká reprezentácia vedie už rozdielom triedy 3:0. Zadák Benedikt Kohl vyslal svoj projektil na bránu a puk sa po nešťastnom teči Slovákov s prispením Gogullu dostal medzi tri žrde. Slovensko prehráva už 3:0.

24:42

Baroš sa teraz má čo v bráne obracať. Tentoraz zneškodnil backhandový pokus Felixa Schűtza.

24:32

Kohl teraz prekvapil Baroša strelou od pravého mantinelu, kmeňový hráč HKM Zvolen si ale s jeho strelou napokon poradil a prerušil hru.

24:12

Vhadzovať sa teraz bude po pravici Endrasa. Slováci získali puk na buly, no ten končí po nešťastnom spracovaní Bakoša na ochrannej sieti, prichádzame o útočné pásmo.

24:06

Andrej Šťastný sa po pravej strane predral do útočného pásma, Ďaloga sa dostal k strele, no brankár Endras mal odkrytý výhľad a preto bez väčších problémov chytil tento strelecký pokus nášho beka.

23:38

Jurčina teraz nastrelil puk do útočného pásma, no Slováci striedali a tak puk skončil v nemeckej moci.

23:02

Puk je teraz v obrannej tretine Nemcov, ktorí sa snažili prekvapiť súpera rýchlou rozohrávkou, no hra je prerušená pre zakázané uvoľnenie.

22:19

Nemecko teraz oblieha Barošovu bránu, Hager sa teraz dostal k puku po dobrej prihrávke Daschnera, no táto akcia sa napokon našťastie pre Slovensko neskončila gólom.

21:37

Slováci nastúpili do druhého dejstva so zmení v jednotlivých formáciách. Kouč Zdeno Cíger je tak evidentne nespokojný s doterajšou predvedenou hrou.

21:10

Bakoš sa teraz snažil vystreliť spoza obrancu, no Endras napokon nemusel zasahovať.

20:42

Bartánus ale teraz odviedol výbornú prácu a získal puk. Čajkovský si poradil s napádaním Gogullu a založil útočnú akciu.

20:23

Uvira teraz zaviezol puk do útočného pásma a Nemci majú naďalej puk vo svojej moci.

20:07

Druhá tretina sa začala. Buly získali opäť Nemci a sú pri puku.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:20.
A po prvej tretine idú slovenskí reprezentanti do kabíny s dvojgólovým mankom, keď skóre zápasu otvoril už v úvodnej minúte Macek a vedenie domáceho celku zveľadil po výbornej práci v presilovej hre pred bránou Ehliz. Nemeckí reprezentanti mali zatiaľ viac z hry a zaslúžene vedú 2:0. Slováci tak gólovo mlčia už 80 minút a na prvý gól na tohtoročnom Nemeckom pohári si budú ešte musieť chvíľu počkať.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:30

Po vyhratom buly sa Nemci snažili okamžite vyslať ďalší puk na slovenskú bránu, no tento pokus nebol úspešný a do konca prvej tretiny ostáva ešte 30 sekúnd.

19:26

Baroš si na svoje konto pripisuje ďalší úspešný zákrok po strele od modrej, hra je prerušená.

19:06

V poslednej minúte prvej tretiny sa Nemci snažia ešte raz strelecky presadiť. Za bránou teraz bojuje o puk Dominik Kahun.

18:21

A buly sa bude po krátkej chvíli opakovať, domáci sa opäť dopustili zakázaného uvoľnenia.

18:14

Nemecko sa teraz dopustil zakázaného uvoľnenia. Puk sa bude vhadzovať pred nemeckou bránou po pravici Endrasa.

17:58

Slovensko je naďalej v útočnom pásme, no Jurčinova strela minula nemeckú bránu.

17:32

Slováci ale stále obliehajú nemeckú bránu a snažia sa streliť v závere prvého dejstva gól do šatne a vrátiť sa tak do zápasu.

17:16

Nemci hrajú už v plnom počte, Šedivý sa snažil prekvapiť gólmana strelou od pravého mantinelu, no Endras bez väčších problémov skryl puk pod svojou lapačkou.

16:50

Slováci sa ale v početnej výhode trápia, Nemci vyhodili puk cez všetky čiary a Jánošík teraz zakladá útok od vlastnej brány.

16:23

Bakoš sa ale ocitol v postavení mimo hry, vhadzovať sa bude v strednom pásme.

16:19

A Nemci sa dostali do prečíslenia dvoch na jedného, no Čajkovský túto situáciu zvládol, prihrávku Ehliza zblokoval a okamžite založil rýchly protiútok.

15:52

Na ľade je naša prvá útočná formácia, ktorá sa už stihla usadiť v útočnom pásme, no zatiaľ si nedokáže vypracovať žiadnu streleckú príležitosť.

15:31

Jurčinova strela ale teraz skončila na brániacom Nemcovi a puk sa od jeho chráničov odráža do stredu klziska.

15:19

Bartánus teraz získal útočné pásmo a Slovensko sa usadilo v útočnom pásme.

15:00

Sebastian Uvira teraz vyviezol puk z vlastného pásma a pozbieral cenné sekundy.

14:46

A Slováci majú k dispozícii vynikajúcu príležitosť na strelenie kontaktného gólu. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Nikolai Goc.

14:29

A Nemecko mohlo pridať ďalší gól. Felix Schűtz sa ocitol v dobrej šanci, no jeho strela napokon skončila na Barošovi.

14:07

Nemecko dalo gól!A Slovensko druhýkrát v zápase inkasuje! Tentoraz Yasin Ehliz vynikajúco stečoval pred Barošom strelu Daschnera a slovenský gólman kvôli zakrytému výhľadu nedokázal reagovať na túto strelu. Domáci reprezentanti vyhrávajú 2:0.

13:53

Skalický sa takmer dostalo do úniku, Lušňák chcel vysunúť svojho spoluhráča, no ten sa ocitol v postavení mimo hry, hra sa tak sťahuje opäť pred Baroša.

13:46

Za podrazenie si teraz na trestnú lavicu sadá Andrej Šťastný. Nemecko bude hrať dvojminútovú presilovú hru.

13:07

Puk má teraz v moci Marek Ďaloga, ktorý ho prenechal Jurčinovi. Kapitán Slovenska založil útočnú akciu, no Hlinka prihrával nepresne a Slováci majú puk opäť na svojich hokejkách.

12:53

O puk sa teraz bojuje pri mantineli v útočnom pásme domácich.

12:41

Hra je opäť prerušená, nasledovať bude vhadzovanie v strede klziska.

12:20

Nemecko je ale veľmi aktívne, opäť sa dostalo do útoku a nasledovať bude po zákroku Baroša vhadzovanie po ľavici slovenského gólmana.

11:56

Domácim hokejistom sa ale nepodarilo využiť prečíslenie, Réway výborne prečítal hru a zmocnil sa puku.

11:46

Kukumberg teraz stratil v útočnom pásme puk a Nemci sa dostali do prečíslenia.

11:20

Slovensko síce vyhralo buly, no puk je v strednom pásme a Slováci budú zakladať útočnú akciu od vlastnej brány.

11:08

Nemecko sa napokon oslobodzuje spod tlaku slovenskej štvrtej formácie pomocou zakázaného uvoľnenia, hra sa opäť sťahuje pred Dennisa Endrasa.

10:37

O puk teraz bojuje Andrej Šťastný v rohu klziska, Slováci sa dokázali udržať v útočnom pásme, Kotvan sa dostal k strele od modrej, no puk minul nemeckú bránu.

10:23

Nasledovať bude buly po pravici nemeckého gólmana Endrasa.

10:13

Hlinka teraz chcel zakombinovať s Preisingerom, no napokon z tejto akcie vzišlo.

10:00

Nemecké má v prvých desiatich minútach viac z hry a zaslúžene vedie o jeden gól.

09:16

Strela Dominika Kahuna skončila na žŕdke slovenskej brány, skóre ostáva nezmenené.

09:04

Réway teraz dlhým pukom hľadal Miklíka, no ten nemal dostatočnú rýchlosť a rozhodcovia pískajú zakázané uvoľnenie.

08:47

Nemecko získalo za vlastnou bránou puk a bleskovo vyrazili do útoku. Akcia hostí sa ale skončila po avizovanom postavení mimo hru.

08:30

Pri puku je teraz Michel Miklík, ktorý ho zaviezol až pred nemeckú bránu.

08:11

Slováci oslabenie zvládli, Patrik Lušňák sa vrátil na ľad a oba tímy hrajú v plnom počte.

07:25

Nemcom sa začala početná výhoda o jedného muža. Domáci hokejisti sa usadili v útočnom pásme, no zatiaľ sa im nedarí vypracovať si žiadnu streleckú príležitosť.

06:52

Ďaloga teraz neustál atak Goca a zadák Kazane nedokázal udržať útočné pásmo.

06:27

Jurčina teraz vyváža puk spoza svojej brány, prihrávkou našiel Draveckého, no ten sa nedokázal presadiť cez nemeckú obranu.

06:05

Na trestnú lavicu si teraz sadá slovenský zadák Ján Brejčák, ktorý sa pustil do šarvátky s Torstenom Ankertom. Obaja hokejisti sú vylúčení na dve minúty. Oba tímy budú hrať so štyrmi hráčmi.

05:58

Réway teraz našiel Kukumberga, ktorý ale nedokázal z medzikružia prepasírovať puk za chrbát Endrasa.

05:08

Na trestnú lavicu si sadá teraz Patrick Hager a Slováci budú mať k dispozícii dvojminútovú presilovú hru.

05:03

Nemecko sa ale dostalo do ďalšej šance, Ehliz tvrdo pálil od modrej, no Baroš túto situáciu zvládol.

04:43

Nemecko opäť získalo puk na buly a postupuje dopredu. Brejčák ale teraz zvládol túto situáciu a Slovensko je pri puku.

04:37

Šťastný sa teraz vrútil do útočného pásma, no akcia Slovenska prerušuje hvizd rozhodcu, Patrik Lušňák bol rýchlejší ako jeho spoluhráč z formácie, postavenie mimo hry.

04:12

Puk je za slovenskou bránou na hokejke Kotvana.

03:33

Macek teraz hľadal pred slovenskou bránou spoluhráčov, no chýbala mu väčšia podpora domácich hokejistov a Slováci tak môžu vyraziť dopredu.

02:55

Nemecko sa ale nedokázalo udržať v útočnom pásme, puk je pred nemeckou bránou v moci domácich hokejistov.

02:53

Nemecko bezprostredne po buly vystrelili, no Baroš ostal pozorný a pripísal si na svoje konto dôležitý zákrok.

02:07

Yasin Ehliz sa teraz dostal k strele, no puk minul slovenskú bránu, Nemci sú po strelenom góle pri chuti a snažia sa opäť dobyť slovenskú bránu.

01:50

Teraz sledujeme Slovákov v útočnom snažení, no Nemci sa dostali k puku a vyvážajú ho z vlastnej obrannej tretiny.

00:52

Nemecko dalo gól!A hneď v úvodnej minúte prvýkrát inkasujeme. Strelecky sa presadzuje Brooks Macek, ktorý ťažil z výbornej práce Philipa Gogullu, ktorý potiahol akciu, nastrelil žŕdku a Macek prepasíroval puk za chrbát Baroša.

00:32

A Nemci hneď pri prvom striedaní ohrozili slovenskú bránu, no slovenská defenzíva teraz bola pozorná a situáciu zvládla.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Všetko je pripravené, o niekoľko sekúnd sa vhodí úvodné buly dnešného stretnutia.
Aktéri dnešného stretnutia sú už nastúpení na modrej čiare. Nasledovať budú štátne hymny.
Úvodné zostavy:

Nemecko: Endras – Ankert, Műller (A), Kohl, N. Goc, Boyle, Akdag, Daschner – Hospelt, Uvira, Pföderl – Krämmer, Kahun, Pietta – Reimer (C), Ehliz, Hager (A) – Macek, Schűtz, Gogulla. Tréner: Marco Sturm

Slovensko: Baroš – J. Brejčák, Čajkovský, Jurčina (C), Ďaloga, Jánošík, Štajnoch, Šedivý, Kotvan – Réway, Kukumberg (A), Miklík – Dravecký (A), Bartánus, Marcinko – Preisinger, Bakoš, Hlinka – Lušňák, Šťastný, Skalický. Tréner: Zdeno Cíger

Rozhodca: Hunnius, Pesina – Lajoie, Neutzer.
V sobotu pokračuje druhý hrací deň Nemeckého pohára, na ktorom si sily merajú štyri národné celky. USA, Slovensko, Nemecko a Švajčiarsko bojujú o víťazstvo na tomto tradičnom turnaji, ktorý vyvrcholí nedeľňajšími stretnutia.

Dnes o 17:30 je naplánovaný súboj domáceho Nemecka so slovenskou hokejovou reprezentáciou. V sobotu tak pôjde o súboj celkov, ktoré po prvých zápasoch okupujú spodné priečky v tabuľke s nulovým ziskom bodov.

Nemecko v piatok nestačilo na Švajčiarsko a prehralo 2:3 po riadnom hracom čase, vďaka čomu sa "helvéti" dostali na predbežnú prvú priečku v tabuľke. Slovenskí hokejisti rovnako nestačili na výber USA a prehrali najchudobnejším rozdielom 1:0.

Oba tímy tak budú v sobotu bojovať o udržanie sa v hre o zisk prvého miesta na turnaji.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

Německo – Slovensko

4:2

konec (2:0, 2:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Macek (Gogulla), 15. Ehliz (Daschner, Macek), 25. Gogulla (Kohl, Macek), 29. Gogulla (Macek, Schűtz) – 41. Bakoš (Šťastný, Ďaloga), 58. Réway (Bakoš)

Německo: Endras – Ankert, Műller (A), Kohl, N. Goc, Boyle, Akdag, Daschner – Hospelt, Uvira, Pföderl – Krämmer, Kahun, Pietta – Reimer (C), Ehliz, Hager (A) – Macek, Schűtz, Gogulla. Tréner: Marco Sturm

Slovensko: Baroš (29. Dzubina) – J. Brejčák, Čajkovský, Jurčina (C), Ďaloga, Jánošík, Štajnoch, Šedivý, Kotvan – Réway, Kukumberg (A), Miklík – Dravecký (A), Bartánus, Marcinko – Preisinger, Bakoš, Hlinka – Lušňák, Šťastný, Skalický. Tréner: Zdeno Cíger

Rozhodčí: Hunnius, Pesina – Lajoie, Neutzer

Průběh zápasu
1. třetina
00:52
05:08
06:05
13:46
14:07
14:46
Po 1. třetině
2. třetina
24:58
28:11
34:19
37:14
Po 2. třetině
3. třetina
41:00
48:43
57:44
58:38
Konec