Menu

Fotbal

Evropská liga

Rosenborg BK – S. S. Lazio

0:2

konec (0:2)

05.11.2015, 21:05 • Lerkendal Stadion (kapacita: 21 166) • 4 • Skupina G • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.7 3.37 2.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (23:09:44)
Už se nic nestane, sudí ukončuje dnešní utkání, v němž Lazio Řím poráží Rosenborg 2:0, a o postup mezi nejlepších dvaatřicet jej tak může připravit už jen zázrak! Vítězství to dnes bylo zasloužené, Norové za svým soupeřem zaostávali ve všech směrech, především pak v defenzivě nepodali vůbec povedený výkon. O třech bodech pro Římany dvěma brankami rozhodl Filip Đorđević, v třiaosmdesáté minutě nabídl domácím ještě šanci na zvrat střídající Keita, jenž obdržel zbytečnou červenou kartu. Rosenborg početní převahu ovšem využít nedokázal a nyní už je jasné, že vyřazovací fáze se svěřenců kouče Ingebrigtsena už týkat nebude.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Počet zákroků brankáře Hansena (RSN) – 6

Počet zákroků brankáře Berishy (LAZ) – 3

90+2

Svensson obdržel balón na hranici šestnáctky, následně jej poslal na nabíhající Hellanda, kterého však zradilo zpracování.

90+1

Selnæs povedenou narážečkou ke skórování vyzval Mikkelsena, do jehož pokusu se však na poslední chvíli vrhl Konko a míč zblokoval na rohový kop.

90

Nad rámec základní hrací doby sudí Marriner nastavuje tři minuty!

89

Konko vybojoval míč a dlouhatánským nákopem ho poslal až k Maurimu, který nakonec vybojoval autové vhazování. Římané už pochopitelně nikam spěchat nehodlají.

88

Svenssonův centrovaný balón z vápna pryč vyhlavičkoval Hoedt. Domácí jsou dnes směrem dopředu zatím doslova bezzubí a nepomáhá tomu ani výhoda jednoho muže navíc v poli.

86

Další tlak mužstva z Trondheimu vyústil v rohový kop. Dokáže domácí tým s nepříznivým vývojem zápasu ještě něco udělat?

85

Domácí pochopitelně obléhají svého soupeře, ke střele se však zatím nikdo z nich nemá. Nyní si Jensen zkusil narazit s Mikkelsenem, tomu však přihrávka nevyšla a Kishna pro své spoluhráče získává cenné vteřinky na polovině soupeře.

83

Tak pozor, možná máme zaděláno na drama! Balde Diao Keita nejprve fauloval Svenssona, kterého poté ještě zcela nesmyslně odstrčil od balónu. Díky tomuto zkratu mladíka v dresu Lazia bude Rosenborg zbytek utkání dohrávat proti deseti hráčům soupeře!

82

Kishna nedovoleně zastavil unikajícího Selnæse – jasná žlutá karta.

81

Utkání se už pouze dohrává. Dle mého názoru dnes domácímu celku chybí šťáva a Lazio si už komfortní vedení získané v první půli už pouze hlídá.

80

Po střetu s Raduem zůstává na trávníku ležet Jonas Svensson. Situace si žádá drobnější ošetření, ale vypadá to, že pravý bek Rosenborgu bude ve zbytku klání pokračovat.

79

Kishna opět dokázal, že co se individuálních a technických schopností týče, je na to více než dobře. Prošel hned přes dva protihráče, šikovným obloučkem našel Matriho, který mu chtěl kulatý nesmysl vrátit, ale počínal si velice nepřesně.

78

U obou týmů nyní sledujeme velké množství nepřesností, hra se bez vážnějších příležitostí stěhuje z jedné strany hřiště na druhou.

77

Matri se s míčem přilepeným u nohy dostal až do vápna, kde si nejprve položil Hansena. Následně ale celou akci zbytečně překombinoval, čímž nabídl brankáři Rosenborgu šanci na nápravu, a ten ji bez zaváhání a díky povedenému zákroku ihned využil!

76

Poslední střídání dnešního mače. Na pozici dnes velice dobře hrajícího Morrisona nastupuje zkušenostmi ostřílený Stefanou Mauri.

Rosenborg BK – S. S. Lazio

0:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 9. Đorđević (Kishna), 29. Đorđević (Onazi)

Karty:   21. Radu (LAZ), 82. Kishna (LAZ)   83. Keita (LAZ)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 7:7.

Rosenborg BK: André Hansen – J. Svensson, Reginiussen (C) (33. Lædre Bjørdal), Eyjólfsson, Skjelvik – Jensen, Selnæs, Midtsjø (61. Konradsen) – Helland, Søderlund (65. Vilhjálmsson), Mikkelsen.
Náhradníci: Alexander Hansen – Lædre Bjørdal, Pedersen, Stamnestrø, Konradsen, Vilhjálmsson, de Lanlay.

S. S. Lazio: Berisha – Konko, Gentiletti, Hoedt, Radu (C) – Cataldi, Onazi – R. Morrison (76. S. Mauri), Kishna, Candreva (46. Keita) – Đorđević (66. Matri).
Náhradníci: Guerrieri – Basta, S. Mauri, Oikonomidis, Murgia, Keita, Matri.

Rozhodčí: Andre Marriner – Peter James Kirkup, Simon Bennett (všichni Anglie)