Menu

Fotbal

Evropská liga

Ajax Amsterdam – Fenerbahçe Istanbul

0:0

konec (0:0)

05.11.2015, 19:00 • Amsterdam ArenA, Amsterdam • 4 • Skupina A • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.0 3.47 3.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Ajax Amsterdam nesehrál v domácím prostředí povedený zápas s Fenerbahce Istanbul. Oba týmy se nedokázaly prosadit, a utkání skončilo bezbrankovou remízou!

První poločas v Amsterdam ArenA bohužel branku nenabídl! Hned v páté minutě vyděsil domácí fanoušky stoper Veltman, kterému se před vlastní brankou nepovedl odkop, a málem si dal vlastní gól. Na další šanci jsme však až do 44. minuty, kdy se ve vápně krásně uvolnil Viktor Fischer, avšak jeho slabá střela Demirela nepřekonala!

Ani druhý poločas bohužel branku nenabídl! V 67. minutě zahrozil Davy Klaassen, jehož rána však mířila nad branku! Turecký celek mohl rozhodnout utkání v závěru utkání, kdy mělo Fenerbahce hned tři velké šance! Ani jednu však hosté proměnit nedokázali!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:58:45)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Nizozemský stoper Viergever ztratil na polovině hřiště míč po souboji s Potukem. Domácí obránce následně poslal svého protihráče k zemi, a byl odpískán nedovolený zákrok!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezitím vypálil ze střední vzdálenosti střídající Volkan Sen, nicméně jeho střela mířila mimo!

90

Exekuce rohového kopu se ujal Lasse Schöne, jehož centr nebyl špatný, nicméně se snesl přesně do prostoru, kde se nacházel brankář Demirel!

89

Na útočné polovině si počínal skvěle střídající Sereno, který krásně našel ve vápna Younese. Mladý německý křídelník obešel Gönüla, nicméně jeho následný centr byl zablokován, a je z toho rohový kop.

87

Nizozemský celek se tentokrát dostal konečně do blízkosti vápna. Jeho kombinaci však zastavil nedovolený zákrok Riedewalda, který poslal u postranní čáry na pravé straně k zemi Potuka!

86

Další krásný průnik provedl střídající Volka Sen, který prošel kolem dvojice Sereno – Schöne, a hnal se do vápna. Jeho další postup však následně zastavil skvělým obranným zákrokem stoper Viergever!

85

Turecký celek pokračuje v aktivní hře, a ukazuje, že mu bod rozhodně nestačí! Ajax je teď v těžké krizi!

83

Turecký celek teď svého soupeře doslova drtí! Střídající Volkan Sen si naběhl na levou stranu na přihrávku od Potuka, a nadýchaným centrem našel na zadní tyči Tufana. Jeho hlavička však skončila v náruči brankáře Cillessena!

82

Další velká šance hostujícího celku! Krásnou přihrávku před branku dostal střídající Fernandao, který však ve velké šanci špatně trefil míč, a jeho střela mířila mimo!

81

81. Velká šance střídajícího Şena

81

Střídající Volkan Sen se hned mohl stát hrdinou svého celku! Pár sekund po svém přichodu dostal do vápna krásný centr od Gönüla! Hostujícímu záložníkovi však nevyšlo zakončení, a míč zamířil mimo branku!

80

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Robin van Persie, přichází Volkan Şen.

79

Ajax měl k dispozici standardní situaci, které se ujal Lasse Schöne. Střídající hráč se opřel do míče, nicméně svou střelu nasměroval mimo branku!

77

Fenerbahce se pokoušelo kombinovat na levém křídle. Střídající Ozan Tufan hledal volného Fernandaa, nicméně přihrávka se mu vůbec nepovedla!

76

Střídání v týmu Ajax Amsterdam: ze hřiště odchází Nemanja Gudelj, přichází Thulani Serero.

75

Hostující celek vybojoval rohový kop, jehož rozehrávky se ujal obránce Kaldrim. Jeho centr však žádné nebezpečí pro rbanku Ajaxu neznamenal!

Ajax Amsterdam – Fenerbahçe Istanbul

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   18. Gudelj (AJA) – 15. Kjaer (FEN), 43. Nani (FEN)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:13.

Ajax Amsterdam: Cillessen – Tete, Veltman, Viergever, Riedewald – Bazoer, Klaassen (C), Gudelj (76. Serero) – El Ghazi (32. Schøne), Milik, Fischer (53. Younes).
Náhradníci: Onana – van der Hoorn, Heitinga, Sinkgraven, Younes, Schøne, Serero.

Fenerbahçe Istanbul: Demirel (C) – Gönül, Kjaer, Alves, Kaldırım – Souza, Topal – Potuk, Diego (74. Tufan), Nani (64. Fernandão) – van Persie (80. Şen).
Náhradníci: Taşkıran – Tufan, Meireles, Özbayraklı, Şen, M. Kadlec, Fernandão.

Rozhodčí: Liany – Biton, Borenstein (vš. Izrael)