Menu

Hokej

Přípravné zápasy

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

29.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

59:52

V přečíslení 2 na 1 se ocitla sehraná dvojice Petr Kuchta – Tomáš Chlubna. Druhý jmenovaný dostal puk před bránu, jenže nedokázal přesně zamířit!

58:28

A ještě šance pro hosty. Dušan Mendl (HBR) si v pásmu svého týmu počínal nedovoleně a obdržel dvě minuty za držení protihráče.

55:53

David Vala si těsně před bránou přehodil puk na bekhend a chtěl ho zasnout za brankáře Moravce, ale ten měl prostor u tyčky dobře pokrytý. Navíc šla střela vedle!

55:53

Hosté ztratili v útočném pásmu puk a je z toho pro ně velká nepříjemnost, protože unikajícího Davida Valu stáhl ještě před zakončením Petr Morkes. Trestné střílení pro Bruslaře!

54:57

Igor Loginovskij (HBR) – 2 minuty – hákování.

54:26

Jevgenij Kondratěv číhal před brankou na puk a nahrávku skutečně dostal. Mířil však z voleje těsně vedle pravé Moravcovy tyče!

53:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rada starších si vzala puk pod patronát a Bruslaři rázem odskakují Kozlům na tříbrankový rozdíl! Miroslav Duben vysunul po levém křídle kupředu Miroslava Třetinu, který našel mezi kruhy najíždějícího parťáka LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si srovnal ideálně puk na hůl a zápěstím skóroval přesně k pravé Moravcově tyčce! Asistence: Miroslav Třetina, Miroslav Duben.

49:46

A pozor, Brodu se nabídla 34 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3, kterou už dnes využil. Lukáš Skokan (KOL) potrestán za vysokou hůl dvěma minutami.

48:20

Kirill Vlasov se probil před brankoviště a zblízka zakončil do betonů brankáře Moravce, ale vybojoval přesilovku. Marek Voženílek (KOL) si vypomohl faulem a odsedí si 2 minuty za podražení.

46:48

Další vyložená šance hostů zůstala promarněna! Po vhazování se objevil před bránou Brodu Josef Malý, který si potáhl puk na holi, čímž si položil brankáře Dusíka na led, ale bekhendem minul odkrytou bránu!

45:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Třetí branka Bruslařů už visela dlouho ve vzduchu a nakonec skutečně přišla! David Vala narýsoval od modré čáry lahůdkový pas mezi kruhy na rozjetého TOMÁŠE CHLUBNU, který to udělal hodně šikovně a zblízka jemně tečoval puk mimo dosah bezmocného gólmana Moravce! Asistence: David Vala.

41:49

Obrovskou šanci zahodili Kozlové! David Šafránek střílel zblízka úplně sám a mířil dobře k tyčce, ale brankář Dusík se skvěle přemístil a vytáhl parádní zákrok betonem! Dorážet zkoušel Dominik Zumr, ale trefil z úhlu jen boční síťku!

41:35

Petr Kolda (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.

39:10

Tohle byla tutovka! Miroslav Třetina s Tomášem Ludvíkem nádherně rozebrali obranu soupeře a ocitli se sami před brankářem Moravcem, ale druhý jmenovaný po dobré nahrávce zblízka trefil jen dobře postaveného gólmana hostů!

37:59

Tohle bylo hodně nebezpečné! Po nahození od modré čáry se zasekl kotouč ve skrumáži před brankou, odkud hosté zakončili, ale brankář Dusík uhájil i v leže svoje brankoviště!

37:16

Hodně divoká bitka se strhla v rohu havlíčkobrodského pásma. Na trestnou lavici jsou posláni Marek Němec (KOL) za hrubost, Igor Loginovskij (HBR) dostal 2 minuty za hrubost a 2 minuty za faul loktem. Bitku vyhrál kolínský hráč.

29:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A obrat je na světě! První útok to sehrál opravdu nádherně a je z toho vedení pro domácí, když Patrik Přidal předal kotouč na hůl Miroslava Třetiny, který najel za bránu soupeře, počkal na najíždějícího LUKÁŠE ENDÁLA a ten po milimetrově přesném pasu zblízka skóroval bez přípravy pod břevno! Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.

28:56

Od modré čáry tvrdě vypálil Lukáš Skokan. Brankář Dusík puk vyrazil betony před sebe a hosté se tlačili k dorážkám, jenže počínali si nepřesně!

25:02

Solidní šance na druhé straně! David Vala se vší silou z mohutného nápřahu opřel do puku na okraji kruhů, ale brankář Moravec vyrazil betony puk do ochranné sítě!

22:01

Lukáš Skokan (KOL) – 2 minuty – nedovolené bránění.

21:06

Miroslav Duben se vydal na útočný výlet, když si nikým neatakovaný sjel až před brankoviště a zblízka bez přípravy po obdržení nahrávky vypálil, ale těsně vedle!

20:20

Miroslav Třetina se nacpal za obránce soupeře a uháněl sám na brankáře Moravce. Zvolil zakončení zblízka, ale trefil jen levý bok kolínského muže s maskou!

19:52

Kapitán hostů David Šafránek dostal chvíli času a prostoru před brankovištěm a využil toho k nebezpečné zápěstní střele. Jeho rána však zasáhla jen Dusíkovu hruď!

10:49

To byla šance jako hrom! Tomáš Chlubna se prokličkoval až před brankoviště a v samostatném úniku zkusil kličku, ale brankář Moravec se rychle přesunul a skvěle zasáhl!

10:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno, Havlíčkův Brod hozenou rukavici s radostí zvedl z ledu! Miroslav Duben našel od modré čáry hůl Jevgenije Kondratěva, který se svou střelou ještě neuspěl, ale k pohotové dorážce se probil MIROSLAV TŘETINA a zblízka se rychlou střelou nemýlil! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Miroslav Duben.

09:40

Petr Morkes (KOL) dostal 2 minuty za držení protihráče. Přesilovka 5 na 3 bude trvat 56 sekund!

08:36

První přesilovka pro Havlíčkův Brod. Marek Voženílek (KOL) si při bránění soupeře pomohl držením.

07:35

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je nepříjemnost pro Bruslaře, hosté i přes nevyužitou přesilovku jdou do vedení! Kotouč putoval po ose Petr Morkes – Dominik Zumr – DAVID ŠAFRÁNEK, přičemž posledně jmenovaný se ocitl sám před brankářem Dusíkem a z mírného úhlu na pravé straně ho dokázal prostřelit! Asistence: Dominik Zumr, Petr Morkes.

04:49

Igor Loginovskij (HBR) se provinil hákováním a usedá ke dvěma minutám.

01:02

Jakub Kořínek (HBR) – 2 minuty – podražení.

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Třetina (Kondratěv, Duben), 30. Endál (Třetina, Přidal), 45. Chlubna (Vala), 54. Endál (Třetina, Duben) – 8. Šafránek (Zumr, Morkes)

BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kořínek, Mendl, Ligonovskij, Kolda – Přidal, Třetina "C", Endál – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek

SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Ježek, Semirád, Malý, Zumr, Šafránek "C", Morkes "A", Jiří Kadlec ml., Jiří Kadlec st., Němec, Hlavatý, A. Jelínek

Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jan Blaha

Diváci: 170

Průběh zápasu
1. třetina
01:02
04:49
07:35
08:36
09:40
10:19
Po 1. třetině
2. třetina
22:01
29:54
37:16
Po 2. třetině
3. třetina
41:35
45:00
48:20
49:46
53:07
54:57
58:28
Konec