Menu

Hokej

Přípravné zápasy

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

29.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. Na shledanou! (19:09:57)
Utkání sledovalo 170 diváků.
Ve třetí třetině stříleli do černého jen Bruslaři. Tomáš Chlubna a Lukáš Endál stanovali konečnou podobu výsledku. Havlíčkův Brod porazil silný Kolín 4:1 a dokonale mu tak vrátil porážku z prvního vzájemného zápasu.

Konec zápasu.

59:52

V přečíslení 2 na 1 se ocitla sehraná dvojice Petr Kuchta – Tomáš Chlubna. Druhý jmenovaný dostal puk před bránu, jenže nedokázal přesně zamířit!

59:15

Kolín ztratil puk a musí se rychle vracet zpátky.

58:58

Dominik Zumr zůstal ležet otřesený v předbrankovém prostoru, když dostal nepříjemný zásah pukem do obličeje. Nakonec se ale zvedl a po svých dojel na střídačku. Skvělá zpráva, nemělo by se jednat o nic vážného.

58:41

Tvrdá rána z levé strany brankáře Dusíka vůbec nerozhodila, kotouč doplachtil do jeho náruče. Hra je přerušena, buly po jeho pravici.

58:28

A ještě šance pro hosty. Dušan Mendl (HBR) si v pásmu svého týmu počínal nedovoleně a obdržel dvě minuty za držení protihráče.

58:07

Kozlové sympaticky bojují. I když prohrávají o tři branky, nic nevzdávají a bojují i nadále o co nejlepší výsledek. Tak to má být!

57:58

Kotouč nakonec končí v moci kolínského gólmana Moravce, když schoval ve výstroji nahozený puk ze strany. Buly před jeho bránou.

57:39

Domácí hráči teď zamkli Kozly u jejich brankáře Moravce, ale z jejich dlouhé kombinace zatím nevzešla žádná zajímavější střela.

57:15

Nad ledem se už nám nějakou dobu tvoří nepříjemná mlha. Uvidíme, jak si s ní hráči na ledě poradí.

56:57

Přesilovka Středočechů skončila, pokračuje se ve hře 5 na 5.

56:49

Jenže moc dlouho se s ním v příznivém palebném prostoru neohřáli, protože po nepřesné střele získali odražený puk domácí a odstřelili ho až ke gólmanovi Moravcovi.

56:30

Až teď Kozlové pronikli s pukem na delší dobu do útočného pásma.

56:09

Hosté mají v těchto chvílích velké problémy s přechodem přes zahuštěné střední pásmo, kde si Bruslaři vedou velmi dobře.

55:53

David Vala si těsně před bránou přehodil puk na bekhend a chtěl ho zasnout za brankáře Moravce, ale ten měl prostor u tyčky dobře pokrytý. Navíc šla střela vedle!

55:53

Hosté ztratili v útočném pásmu puk a je z toho pro ně velká nepříjemnost, protože unikajícího Davida Valu stáhl ještě před zakončením Petr Morkes. Trestné střílení pro Bruslaře!

55:10

Havlíčkobrodští hokejisté získali v rohu pásma puk a vyhodili ho do bezpečí.

54:57

Igor Loginovskij (HBR) – 2 minuty – hákování.

54:26

Jevgenij Kondratěv číhal před brankou na puk a nahrávku skutečně dostal. Mířil však z voleje těsně vedle pravé Moravcovy tyče!

54:05

Na ledě to vypadá, jako kdyby existovalo jen jedno mužstvo. Hosté jsou teď hodně rozpačití, čtvrté inkasovaná branka je na jejich už tak pomalejší hře znát.

53:37

Kolín sice vyhrál vhazování ve středovém kruhu, jenže ztratil kotouč a musí o něj znovu ve středním pásmu bojovat.

53:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rada starších si vzala puk pod patronát a Bruslaři rázem odskakují Kozlům na tříbrankový rozdíl! Miroslav Duben vysunul po levém křídle kupředu Miroslava Třetinu, který našel mezi kruhy najíždějícího parťáka LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si srovnal ideálně puk na hůl a zápěstím skóroval přesně k pravé Moravcově tyčce! Asistence: Miroslav Třetina, Miroslav Duben.

52:46

Bruslaři po zisku puku vyrazili do bleskového protiútoku, který se vyvíjel nadějně, ale vše utnul hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.

52:27

Brankář Dusík se musel vydat na menší výlet ze svého brankoviště, aby z mezikruží odpálil nahozený puk do bezpečí.

52:10

Hokejisté od řeky Labe se prokousali přes brodský obranný blok až k brankáři Dusíkovi, ale než stihli zakončit, byli odzbrojeni. Vpřed se ženou domácí.

51:50

Už při hře 5 na 5 Kolín neriskoval nic složitějšího u své brány a odpálil kotouč na icing.

51:36

Dušan Mendl se ocitl na konci kombinace v útočném pásmu a od modré čáry vystřelil zápěstím. Brankář Moravec i tentokrát zasáhl betony.

51:13

Domácí si zatím nedokázali poradit s aktivní kolínskou obranou. Teď není moc znát, že mají na ledě o jednoho muže víc.

50:57

Kozlové se velmi účinně brání, vyhnali Bruslaře i s pukem pryč ze svého území.

50:37

Havlíčkův Brod po vhazování zakončil, ale nebylo to nic, co by se mělo zapsat do kronik výraznějším písmem. Nepřesná rána z okraje levého kruhu nezasáhla svůj cíl.

50:26

Domácí nakonec zasypali brankáře Moravce vydatnou sprškou střel z prostoru mezi kruhy, ale maskovaná opora Středočechů nápor na svou osobu ustála. Hosté už jsou na ledě ve čtyřech.

50:06

Havlíčkobrodská družina už rozjela přesilovkový kolotoč, zatím je z toho ale jen maraton přihrávek.

49:46

A pozor, Brodu se nabídla 34 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3, kterou už dnes využil. Lukáš Skokan (KOL) potrestán za vysokou hůl dvěma minutami.

49:37

Havlíčkův Brod už se nastěhoval do útočného pásma a pokračuje v hledání skulinky v obranném bloku Kozlů.

49:10

Hosté vyhráli vhazování a i při vlastním oslabení zahrozili. Marek Březina zkusil štěstí od modré čáry, ale brankář Dusík měl dobrý výhled a kotouč ukryl ve své výstroji až do přerušení hry.

49:00

Havlíčkův Brod je vykázán z útočného pásma a bude se vhazovat u jeho brány kvůli úmyslnému ofsajdu.

48:42

Až teď se parta z Kotliny zabydlela v přesilovkovém postavení a vyměňuje si kotouč rychlými nahrávkami, ale Kozlové zatím zakončení nedovolili.

48:30

Svěřencům trenéra Aleše Tottera se první útok v přesilovce vůbec nepovedl, píská se jen zakázané uvolnění. Buly po levé ruce gólmana Dusíka.

48:20

Kirill Vlasov se probil před brankoviště a zblízka zakončil do betonů brankáře Moravce, ale vybojoval přesilovku. Marek Voženílek (KOL) si vypomohl faulem a odsedí si 2 minuty za podražení.

48:06

Teď už se karta ale otočila, Kozlové jsou natlačeni ke svému gólmanovi Moravcovi a musejí odrážet nepříjemné výpady soupeře.

47:40

Kolín ožil a má teď mnohem více ze hry. Bruslaři jsou zatlačeni hluboko do své obranné ulity, z níž se jim nedaří vykouknout.

47:11

Kozlové začínají vystrkovat své rohy a domácí obrana má co dělat, aby je udržela na oprati. Brankář Dusík je takřka v neustálé permanenci.

46:48

Další vyložená šance hostů zůstala promarněna! Po vhazování se objevil před bránou Brodu Josef Malý, který si potáhl puk na holi, čímž si položil brankáře Dusíka na led, ale bekhendem minul odkrytou bránu!

46:30

Havlíčkův Brod teď pokazil rozehrávku, nahozený puk doklouzal přes celou délku ledového kolbiště jen na zakázané uvolnění.

46:06

Bruslaři několikrát vypálili zápěstím z levé strany, ale kotouč neprocpali k přední tyčce, protože prostor u ní důsledně utěsnil gólman Moravec.

45:42

Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Brodští hokejisté jsou v posledních minutách lepší a Kolínu puk moc nepůjčují.

45:15

A domácí soubor stále nemá dost, i nadále tahá za delší konec pomyslného provazu a nepouští Kolín pryč od jeho brány.

45:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Třetí branka Bruslařů už visela dlouho ve vzduchu a nakonec skutečně přišla! David Vala narýsoval od modré čáry lahůdkový pas mezi kruhy na rozjetého TOMÁŠE CHLUBNU, který to udělal hodně šikovně a zblízka jemně tečoval puk mimo dosah bezmocného gólmana Moravce! Asistence: David Vala.

44:37

Kolín teď vůbec neví, kam dřív skočit. Je pod velkým tlakem a gólman Moravec se má co ohánět.

44:12

Havlíčkův Brod se teď hodně nebezpečně pohyboval s pukem kolem brány soupeře, ale gólman Moravec zůstal nepřekonán.

43:49

Havlíčkův Brod je v plném počtu, soupeři nedovolil vyrovnat a i nadále vede o jednu branku.

43:28

Středočeši se zabydleli v pásmu svého soupeře, ale přesilovka už je téměř u svého konce.

43:10

Broďáci se zatím brání velmi dobře, opět se po souboji u mantinelu probili k puku a rychle odpálili kus černé gumy až za brankáře Moravce.

42:59

Teď už si Kozlové vyměňují kotouč na dostřel gólmana Dusíka, ale k jeho ohrožení je důrazní havlíčkobrodští zadáci zatím nepouštějí.

42:40

Další nepřesnost se vyskytla v kolínské kombinaci a Havlíčkův Brod toho okamžitě využívá k rychlému vyhození.

42:15

Bruslaři zvládli dobře vhazování a osvobodili se rychlým vyhozením.

41:49

Obrovskou šanci zahodili Kozlové! David Šafránek střílel zblízka úplně sám a mířil dobře k tyčce, ale brankář Dusík se skvěle přemístil a vytáhl parádní zákrok betonem! Dorážet zkoušel Dominik Zumr, ale trefil z úhlu jen boční síťku!

41:35

Petr Kolda (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.

41:05

Marek Němec dostal chvilku času a prostoru mezi kruhy a hned toho využil k prudké střele zápěstím. Vylámal si však zuby na Dusíkových betonech.

40:50

Tvrdá rána vyletěla od modré čáry, ale zasekla se ve skrumáži v předbrankovém prostoru. Brankář Moravec nemusel vůbec zasahovat.

40:37

Kolín je znovu pod tlakem, horko těžko se dostává ke kotouči.

40:20

Bruslaři už získali puk a drží se s ním u brankáře Moravce. Zatím se jim však nepodařilo dobře zakončit.

40:05

A do třetice. Kolín znovu úspěšnější na vhazování ve středovém kruhu.

40:01

Začala třetí třetina.
Oba týmy už se vracejí z kabin, poslední třetina za chvíli začne.
Havlíčkobrodští hokejisté nakonec dokonali ve druhé třetině obrat, když se po nádherné nahrávce Miroslava Třetiny prosadil v předbrankovém prostoru ke gólové střele Lukáš Endál. Sledovali jsme vyrovnaný hokej a urodilo se i několik dalších šancí, ale ty zůstaly nevyužity. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 18:32, vedou Bruslaři nad Kolínem těsně 2:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Nakonec z náporu Kolína vzešlo jen několik nepovedených střel, které neměly potřebné parametry.

39:26

Středočeši by se neradi nechali zahanbit a tak odpovídají tlakem. Domácí se nemohou probít ke kotouči u své brány.

39:10

Tohle byla tutovka! Miroslav Třetina s Tomášem Ludvíkem nádherně rozebrali obranu soupeře a ocitli se sami před brankářem Moravcem, ale druhý jmenovaný po dobré nahrávce zblízka trefil jen dobře postaveného gólmana hostů!

38:52

Hostům se zatím v přesilovce vůbec nedaří, Havlíčkův Brod se dobře pohybuje a nenechává soupeři prostor na kombinaci ani střelbu.

38:30

Až teď Broďáci vyhodili.

38:15

Domácí se stále nevymanili z obležení Kozlů.

37:59

Tohle bylo hodně nebezpečné! Po nahození od modré čáry se zasekl kotouč ve skrumáži před brankou, odkud hosté zakončili, ale brankář Dusík uhájil i v leže svoje brankoviště!

37:30

Kolín už kombinuje na dostřel brankáře Dusíka, má výhodu přesilové hry.

37:16

Hodně divoká bitka se strhla v rohu havlíčkobrodského pásma. Na trestnou lavici jsou posláni Marek Němec (KOL) za hrubost, Igor Loginovskij (HBR) dostal 2 minuty za hrubost a 2 minuty za faul loktem. Bitku vyhrál kolínský hráč.

37:04

Kozlové rychle přesunuli děj hry do útočného pásma, ale tam zatím nemají puk plně pod kontrolou a svádějí o něj časté souboje u hrazení.

36:37

Havlíčkův Brod se nechce nechat zahanbit a odpovídá stejně. Zprava vypálil v kruhu Jakub Kořínek, ale kotouč doputoval jen pod betony gólmana Moravce.

36:15

Hosté znovu dokázali zakončit. I když se nejednalo o nic převratného, alespoň získali výhodu vhazování v útočném pásmu.

35:59

Lukáš Skokan nahodil kotouč od modré čáry. Brankář Dusík neměl úplně dobrý výhled, ale se ztíženou situací si poradil a kotouč si našla jeho lapačka.

35:40

Kolín se stále drží poblíž brodské brány a pro domácí to zmanená stupeň nejvyššího ohrožení.

35:12

Teď už jsou to Kozlové, kdo má více ze hry. Brankář Dusík ale nemusel zatím zasahovat, jeho spoluhráči odvádějí v poli zatím dobrou práci.

34:49

Ruské posily za sebou mají hodně dobré střídání. Jevgenij Kondratěv našel z rohu pásma nádherným pasem mezi kruhy připraveného Kirilla Vlasova, jehož dělovka šla doprostřed brány, kde měl náruč gólman Moravec.

34:30

Hodně svižná rána teď vyletěla z mírného úhlu na levé straně, autorem byl Jevgenij Kondratěv. U první tyčky ale zasáhl betony brankář Moravec.

34:06

Kolín se horko těžko dostává do hry. Havlíčkův Brod hýří pohybem a nechybí v jeho hře ani důraz. Gólman Moravec se svou obranou má napilno.

33:51

Domácí mají na své straně značnou převahu a tlačí se do zakončení ze všech možných pozic. Branku ale trefují jen hodně málo.

33:28

Domácí soubor pokračoval v útoku a mohla z toho být hodně zajímavá příležitost. Petr Kolda nahazoval kotouč do předbrankového prostoru, ale tam puk nikdo z jeho spoluhráčů nezasáhl.

33:05

Od modré čáry tvrdě vypálil Igor Loginovskij, ale jeho dělovka jen zaduněla na připravené betony pozorného brankáře Moravce.

32:50

Hostům se stále nepodařilo získat puk a tlak Bruslařů narůstá.

32:30

Teď se karta otočila, nyní jsou zatlačeni do obranné ulity hosté z Kolína.

32:06

Kolín se teď nastěhoval na delší dobu do území Bruslařů a nehodlá to jen tak promarnit. Další nahození ale minulo bránu.

31:57

Nakonec z toho bylo jen nahození od modré čáry, s nímž nemohl mít brankář Dusík nejmenší problém. Zasáhl úspěšně svými betony.

31:33

Hosté od řeky Labe už okupují útočné pozice, jenže zatím to k žádnému ohrožení branky nevedlo.

31:11

V Kotlině nyní přihlížíme hlavně bojovnému hokeji, fanoušci v ochozech se zatím moc nezahřáli.

30:59

Havlíčkův Brod se ocitl pod chvilkovým tlakem a nakonec se z něj dostal jen na chvíli, když vyhodil kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

30:40

Vpřed se vydali i Bruslaři, ale ani jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu. Kolínská obrana ukořistila puk a už může vymýšlet, jak s ním naloží.

30:12

Kozlové se snaží o rychlou odpověď, ale Havlíčkův Brod si dává moc dobrý pozor, aby o těžce nabyté vedení zbytečně rychle nepřišel.

29:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A obrat je na světě! První útok to sehrál opravdu nádherně a je z toho vedení pro domácí, když Patrik Přidal předal kotouč na hůl Miroslava Třetiny, který najel za bránu soupeře, počkal na najíždějícího LUKÁŠE ENDÁLA a ten po milimetrově přesném pasu zblízka skóroval bez přípravy pod břevno! Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.

29:32

Bruslaři jsou přeci jen nebezpečnější než v úvodní dvacetiminutovce, drží se častěji u brány a daří se jim častěji zakončovat.

29:12

Bruslaři už svírají Kolín u jeho brány, zatím to však nepodpořili dobrým zakončením.

28:56

Od modré čáry tvrdě vypálil Lukáš Skokan. Brankář Dusík puk vyrazil betony před sebe a hosté se tlačili k dorážkám, jenže počínali si nepřesně!

28:28

Kolín už se nastěhoval do útočného pásma a kombinuje kolem brankáře Dusíka.

28:10

Hokejistům od řeky Labe se nepodařilo přejít do útočného území v rámci pravidel. Píská se úmyslné postavení mimo hru.

27:58

Jenže ani Středočeši si nevedli lépe. Ani jim se nepovedlo ohrozit brankáře a po ztrátě kotouče uhánějí zpět do obranných pozic.

27:36

Havlíčkův Brod nedokázal nic nebezpečného vytěžit v blízkosti brankáře Moravce a tak mohou hrát hosté, kteří rozehrávají od své brány.

27:11

Sledujeme hodně neurovnaný hokej plný nepřesností. Oba týmy mají problémy s tím, aby na delší dobu udržely puk pod kontrolou a vytvořily si šanci.

26:55

Bruslaři se znovu vyrojili jako vosy v blízkosti gólmana Moravce, ale štípnout ho nedokázali. Maskovaná opora Kolína jen kontrolovala dění před sebou.

26:29

Kolín se vydal po zisku kotouče ve středním pásmu okamžitě kupředu, ale jeho postup skončil na útočné modré čáře. Brod je zatím vzadu hodně opatrný.

26:11

Havlíčkobrodský zámek pokračoval a byla z toho další nepříjemná střela, kterou z pravého kruhu vyslal Lukáš Endál. U přední tyčky však místo nebylo.

25:50

Jedna rána za druhou teď létá kolem kolínské brány, brankář Moravec si musí připadat jako na střelnici. Práce má však minimum.

25:26

Havlíčkův Brod je v posledních minutách jasně lepší a svého soupeře od jeho brány moc nepouští. Kozlové však zatím brání ostražitě.

25:02

Solidní šance na druhé straně! David Vala se vší silou z mohutného nápřahu opřel do puku na okraji kruhů, ale brankář Moravec vyrazil betony puk do ochranné sítě!

24:39

Martin Barták se s tím nepáral a když dostal nahrávku na modrou čáru, okamžitě vypálil. Jeho rána však neproplachtila hradbou těl v předbrankovém prostoru.

24:18

Brodu se teď rozehrávka hrubě nepovedla a je z toho další technický prohřešek. Po zakázané uvolnění buly před brankářem Dusíkem.

24:01

Kolín už je kompletní, Havlíčkův Brod svou přesilovku nevyužil. Hraje se 5 na 5.

23:59

Domácí vypálili ihned po vhazování z pravého kruhu, ale brankář Moravec se nenechal nachytat na švestkách a pohotově zasáhl svými betony.

23:37

Broďáci už jsou v útočném pásmu a opět obléhají obranný blok Středočechů.

23:15

Havlíčkobrodští obránci to přehnali s kombinací. Vyměnili si až moc přihrávek místo střelby a nakonec po chybě málem mohli ujíždět Kozlové do brejku. Pro domácí vše dobře napadlo, protihráč neměl dostatečnou rychlost.

22:59

Havlíčkův Brod už si probil cestu zpět do útočných pozic a hledá si cestu k zakončení.

22:35

Kolín získal odražený puk od zadního hrazení a rychle ho odpálil do bezpečí.

22:20

Miroslav Třetina dostal nabito a z mírného úhlu na pravé straně chtěl zamířit pod horní tyčku, ale bránu gólmana Moravce o kousek přestřelil.

22:01

Lukáš Skokan (KOL) – 2 minuty – nedovolené bránění.

21:50

Havlíčkův Brod i nadále buší do obranného valu svého soupeře.

21:29

Kolín získal puk a na chvíli ho vyvezl až ke gólmanovi Dusíkovi. Nechal tak alespoň na chvilku vydechnout své přetížené zadní řady.

21:06

Miroslav Duben se vydal na útočný výlet, když si nikým neatakovaný sjel až před brankoviště a zblízka bez přípravy po obdržení nahrávky vypálil, ale těsně vedle!

20:36

Havlíčkův Brod naskočil do prostřední části s velkou chutí a zatím drží Kozly v hloubi jejich obranného pásma. Brankář Moravec se musí mít na pozoru.

20:20

Miroslav Třetina se nacpal za obránce soupeře a uháněl sám na brankáře Moravce. Zvolil zakončení zblízka, ale trefil jen levý bok kolínského muže s maskou!

20:03

Kolín i podruhé vyhrál zahajovací vhazování. Může rozehrát v klidu ze svého pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
A už nechybí ani Kozlové. Začátku prostřední části tak už nic nestojí v cestě.
Bruslaři už se vrátili z kabiny a jejich brusle už brázdí ledovou plochu.
Úvodní třetina je v Kotlině za námi. Hosté z Kolína se dostali do vedení zásluhou Davida Šafránka, ale Havlíčkův Brod odpověděl při dvojnásobné přesilovce z hole Miroslava Třetiny. Prostřední část začne přibližně v 17:45, skóre je nerozhodné 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Kapitán hostů David Šafránek dostal chvíli času a prostoru před brankovištěm a využil toho k nebezpečné zápěstní střele. Jeho rána však zasáhla jen Dusíkovu hruď!

19:27

Domácí budou rádi, když zbytek třetiny dohrají bez inkasované branky. Střelce Kolína, kteří hýří pohybem, se jim vůbec nedaří chytat.

19:09

Havlíčkobrodský soubor se i nadále musí bránit s vypětím všech sil, Kolín je na konci úvodní dvacetiminutovky opravdu hodně aktivní i co se střelby týče.

18:51

Obléhání havlíčkobrodské brány trvalo hodně dlouho a byla z toho nebezpečná střela., Z ostrého úhlu na pravé straně zkusil štěstí Jakub Semirád, ale trefil jen Dusíkovo rameno.

18:26

Kozlové se zabydleli v útočném pásmu a kombinují. Zatím si nenašli prostor ke střele.

18:10

Havlíčkův Brod se vydal rychle kupředu po vybojování puku ve středním pásmu, ale kolínská defenziva se uzavřela včas tak, že by přes ni neproklouzla ani myš.

17:54

Jiří Kadlec starší se nerozpakoval a po převzetí puku na levém křídle rychle vypálil. Nastřelil však jen hůl protihráče, který stál před ním.

17:25

Teď mohli hosté konečně v klidu rozehrát, jenže další nepřesnost se vloudila do jejich kombinace. Píská se jen zakázané uvolnění ,další buly u brankáře Moravce.

17:04

Kolín se stále nemůže vymanit z kleští, do kterých ho aktivní Bruslaři sevřeli.

16:32

Havlíčkův Brod má sice tlak a drží se častěji v území svého soupeře, ale nedaří se mu přesněji zakončit. Brankář Moravec většinu střel jen kontroluje pohledem.

16:12

Kozlové se pokusili vymanit z tlaku a projít přes střední pásmo, ale tam jim pozorní a důrazní Bruslaři vystavili okamžitě stopku. Hraje se znovu u gólmana Moravce.

15:54

Domácí družina se usadila na dostřel brankáře Moravce, ale nedokázala jeho pozornost prověřit. Dvě střely svůj cíl nezasáhly a skončily za bránou.

15:30

Igor Loginovskij byl u nahozeného puku za brodskou bránou dřív než Martin Ježek a píská se tak další icing hostů z Kolína.

15:09

Soubor z Kotliny se po ne úplně povedeném začátku zápasu pomalu začíná zvedat a Kolín má rázem v defenzivě mnohem více starostí.

14:48

Kozlové nechtěli riskovat rozehrávku ve svém pásmu, kde byli nastěhováni Bruslaři. Proto zvolili sázku na jistotu a vyhodili na zakázané uvolnění.

14:14

Havlíčkův Brod na chvíli dostal svého soka ze středních Čech pod tlak, ale zatím to nedokázal podpořit žádnou střelou, jež by měla brankáři Moravcovi přidělat vrásky na čele.

13:59

Hra připomíná přesýpací hodiny, stále se hraje nahoru – dolů, ale šancí je jako šafránu i nadále.

13:39

Z prostoru levého kruhu se po sérii několika nahrávek dostal k zakončení Martin Ježek, ale jeho svižnou ránu vykopl od přední tyčky betonem gólman Dusík.

13:17

Havlíčkův Brod podnikl po zisku kotouče rychlý útočný výpad, jenže kotouč ztratil a musí se naopak vracet hodně rychle zpátky.

13:00

A kotouč je znovu za bránou Kolína, odkud mohou Kozlové v klidu rozehrát.

12:36

Sledujeme teď vyrovnaný hokej, při němž se puk stěhuje rychle od jedné branky ke druhé. Šancí ale vidíme poskrovnu, obě defenzivy pracují na jedničku.

12:10

Bojuje se v blízkosti branky gólmana Dusíka, ale zatím z toho nic nebezpečného nevzešlo. Obrana Bruslařů si dává dobrý pozor na zadní vrátka.

11:40

Hosté už jsou v plném počtu, druhé oslabení už dokázali ustát bez úhony.

11:10

Hosté jsou i nadále pod tlakem, stále totiž mají o jednoho hráče v poli méně. Havlíčkův Brod se toho snaží využít a dokonat obrat.

10:49

To byla šance jako hrom! Tomáš Chlubna se prokličkoval až před brankoviště a v samostatném úniku zkusil kličku, ale brankář Moravec se rychle přesunul a skvěle zasáhl!

10:30

A Havlíčkův Brod pokračuje v útočné aktivitě, hosté jsou po vyrovnání trošku zaskočení a musí se bránit.

10:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno, Havlíčkův Brod hozenou rukavici s radostí zvedl z ledu! Miroslav Duben našel od modré čáry hůl Jevgenije Kondratěva, který se svou střelou ještě neuspěl, ale k pohotové dorážce se probil MIROSLAV TŘETINA a zblízka se rychlou střelou nemýlil! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Miroslav Duben.

09:55

Havlíčkův Brod hned sevřel svého soupeře do pevného objetí.

09:40

Petr Morkes (KOL) dostal 2 minuty za držení protihráče. Přesilovka 5 na 3 bude trvat 56 sekund!

09:14

Bruslaři vyslali několik nebezpečných střel, ale chyběla jim větší přesnost, i když razantní byly dost. Hosté dokázali rychle vyhodit.

09:00

Havlíčkův Brod znovu ukázal, v čem je jeho síla. V hojném počtu se hodně důrazně natlačil před brankoviště, ale přetlačovanou s Kozly nedokázal vyhrát.

08:46

Broďáci vyhráli vhazování v útočném pásmu a už kombinují v postavení velkého pětiúhelníku. Zatím bez střelby.

08:36

První přesilovka pro Havlíčkův Brod. Marek Voženílek (KOL) si při bránění soupeře pomohl držením.

08:09

A další sprška kolínských střel. Většina z nich však byla nepřesná, když vyletěly hlavně od modré čáry. Brankář Dusík jednou dobře zasáhl betony proti ráně z pravého kruhu.

07:59

A Kolín stále nemá dost, první vstřelená branka mu vlila ještě více energie do žil. Havlíčkův Brod se musí zatím hlavně bránit.

07:35

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je nepříjemnost pro Bruslaře, hosté i přes nevyužitou přesilovku jdou do vedení! Kotouč putoval po ose Petr Morkes – Dominik Zumr – DAVID ŠAFRÁNEK, přičemž posledně jmenovaný se ocitl sám před brankářem Dusíkem a z mírného úhlu na pravé straně ho dokázal prostřelit! Asistence: Dominik Zumr, Petr Morkes.

06:35

Hosté to ještě zkouší, ale už se jim přesilovka povážlivě krátí.

06:20

Kolín už se přeci jen prokousal před pečlivý obranný blok soupeře a pokouší se o častou střelbu. Zatím však mají jeho střelci vychýlenou mušku.

06:09

Ne, teď to Středočechům prostě nejde. Havlíčkobrodská hráz je pevná před brankářem Dusíkem jako skála a všechny útoky odráží.

05:49

Kolín přišel po zkažené nahrávce o puk a musí se pro něj po havlíčkobrodském vyhození rychle vracet.

05:25

Kozlové už zaujali útočné postavení a v přesilovkovém vzorci si vyměňují kotouč. Zatím svou aktivitu nepřetavili v přesné zakončení.

05:06

Kolín neuspěl na vhazování před brodskou bránou a domácí okamžitě vyhodili puk přes celou délku ledové plochy.

04:49

Igor Loginovskij (HBR) se provinil hákováním a usedá ke dvěma minutám.

04:07

Vpřed se vydali i rozjetí Bruslaři, kteří byli v hojném počtu, ale ani jim se nepodařilo najít skulinku v pozorné defenzivě svého soupeře od řeky Labe.

03:46

Kolín se vydal kupředu, jenže nedokázal ze svého útoku vůbec nic vytěžit. Brankář Dusík znovu zůstal ve svém brankovišti ledově klidný.

03:22

Sledujeme teď méně záživnější část utkání. Kotouč se zdržuje hlavně ve středním pásmu, kde se o něj neustále bojuje.

03:02

Potrestaný obránce Kořínek už je zpět na ledě, hraje se 5 na 5: Kolín nesehrál svou první přesilovku špatně, ale vyloženou šanci si nevytvořil.

02:57

A další vyhození domácího souboru.

02:40

Kolín se trápí s přechodem do útoku, Havlíčkův Brod se v oslabení zatím velmi dobře brání.

02:17

Kotouč nebezpečně poskakoval předbrankovým územím domácích, ale nikdo z Kolínských ho nedokázal napálit na bránu. Bruslaři po chvilce snažení vyhodili.

02:05

Kozlové už sevřeli Bruslaře do pevného objetí a kombinují u jejich brány.

01:43

Hosté ztratili kotouč a když se s ním snažili vrátit do útočného pásma, tak z toho bylo jen dlouhé vyhození na zakázané uvolnění.

01:30

Dvě kolínské střely v krátkém časovém sledu. Nejdříve pálil z mezikruží David Šafránek, jehož rána byla sražena do ochranné sítě, potom to zkoušel z pravého kruhu Marek Březina, ale jen do náruče brankáře Dusíka.

01:15

Havlíčkův Brod už je pod tlakem, Kolín vyhrál vhazování a střílí ze všech možných pozic. Zatím však nepřesně.

01:02

Jakub Kořínek (HBR) – 2 minuty – podražení.

00:40

Oba týmy se pokusily o založení rychlých útoků, ale ty nedopadly na úrodnou půdu. Obrany zapracovaly spolehlivě, brankáři se zatím nezapojili do hry.

00:21

Havlíčkův Brod sice získal puk v útočném pásmu, ale moc dlouho se s ním v útočném území neohřál. Kozlové rychle přenesli hru k brankáři Dusíkovi, ale puk skončil mimo hřiště.

00:05

Kolín byl úspěšnější na úvodním vhazování a z vlastní modré čáry může založit první útok. Bruslaři od začátku aktivně napadají.

00:01

Utkání právě začalo.
A na ledě už jsou i Bruslaři, které přivedl z kabiny na led brankář Jiří Zvolánek.
Kolín už je na ledě.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kořínek, Mendl, Ligonovskij, Kolda – Přidal, Třetina "C", Endál – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek

SC Kolín: Moravec (Hermann) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Ježek, Semirád, Malý, Zumr, Šafránek "C", Morkes "A", Jiří Kadlec ml., Jiří Kadlec st., Němec, Hlavatý, A. Jelínek.

Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jan Blaha.
Minulý vzájemný zápas:

Kolín – Havlíčkův Brod 4:2
Kolín v přípravě:

Kobra Praha – Kolín 6:1
Kolín – Žďár nad Sázavou 6:0
Tábor – Kolín 2:4
Kolín – Havlíčkův Brod 4:2
Kolín – – Nymburk 1:2
Kolín – Tábor 3:2sn
Kolín vstoupil do přípravy levou nohou, když na ledě Kobry Praha schytal nepříjemnou šestku. Potom si však soubor pod trenérskou taktovkou Jiřího Seidla vše vynahradil, když si užil vítěznou euforii hned třikrát za sebou. Vítěznou sérii jim pokazil až Nymburk, ale v minulém utkání už dokázali Tábor po samostatných nájezdech přetlačit.
Havlíčkův Brod v přípravě:

Moravské Budějovice – Havlíčkův Brod 5:6
Havlíčkův Brod – Písek 1:0
Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:4
Kolín – Havlíčkův Brod 4:2
Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:3
Písek – Havlíčkův Brod 8:1
Havlíčkův Brod odstartoval přípravu na jedničku dvakrát podtrženou, když vyhrál všechny tři zápasy. Poprvé našel přemožitele až při svém čtvrtém vystoupení, a to právě v Kolíně, kde inkasoval dvakrát v závěru utkání a odvezl si porážku 2:4. Vzápětí si ale spravil chuť, když v prvním domácím derby Vysočiny uštědřil Pelhřimovu ostudnou desítku. Naposledy se svěřenci trenéra Aleše Tottera představili v Písku, kde v omlazené sestavě bez odpočívajících zkušených opor utrpěli nepříjemnou porážku 1:8.
Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, který bude hostit přátelský zápas BK Havlíčkův Brod – SC Kolín. Utkání začíná v 17:00.

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Třetina (Kondratěv, Duben), 30. Endál (Třetina, Přidal), 45. Chlubna (Vala), 54. Endál (Třetina, Duben) – 8. Šafránek (Zumr, Morkes)

BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kořínek, Mendl, Ligonovskij, Kolda – Přidal, Třetina "C", Endál – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek

SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Ježek, Semirád, Malý, Zumr, Šafránek "C", Morkes "A", Jiří Kadlec ml., Jiří Kadlec st., Němec, Hlavatý, A. Jelínek

Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jan Blaha

Diváci: 170

Průběh zápasu
1. třetina
01:02
04:49
07:35
08:36
09:40
10:19
Po 1. třetině
2. třetina
22:01
29:54
37:16
Po 2. třetině
3. třetina
41:35
45:00
48:20
49:46
53:07
54:57
58:28
Konec