Menu

Hokej

Přípravné zápasy

DRACI PARS ŠUMPERK – SK Horácká Slavia Třebíč

4:3

po s.n. (2:0) (1:1, 1:1, 1:1)

04.08.2015, 16:00 • Zimní stadion Šumperk • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 3.05 4.4 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Draci právě vstřelili branku!
V samostatných nájezdech zvítězil tým Salith Šumperk. Autorem vítězné branky je ALEŠ PŮLPÁN.

58:10

Draci právě vstřelili branku!
Draci se jen tak dát nechtějí. Už to vypadalo, že zápas bude pouze dohráván, ale pak přejel do útočného pásma šumperský odchovanec DANIEL HROCH, pořádně se napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Že bychom dnes viděli na konci zápasu remízu? Do konce základní hrací doby zbývají už jen necelé dvě minuty. Asistence: Daniel Vrdlovec.

54:22

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Nezbývá ani šest minut do konce základní hrací doby a Horácká Slavia má své ztracené vedení zpátky. Dá se říci, že znovu stejná domácí chyba. Samostatný a uvolněný CHARLES BALDWIN podobně jako domácí Daniel Vrdlovec dává druhou branku zápasu, puk se dokutálel jen těsně za čáru kolem pravé tyčky, ale každopádně branka platí. Draci musejí znovu dohánět. Asistence: Jiří Roupec.

36:03

Draci právě vstřelili branku!
Nájezdový specialista je zpátky! A fanoušci Šumperka jsou rádi, že jejich oblíbený hokejista ukazuje svůj um již v prvním zápase. Dnes již podruhé trefuje přesně DANIEL VRDLOVEC, který těsně po skončení šumperské přesilovky unikal sám na branku a nakonec jen hodně těsně procpal touš mezi betony Dominika Svobody. Sporný gól nakonec dopomohl uznat čárový rozhodčí. Asistence: Jakub Slavík, Tomáš Prokop.

25:32

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Snadné zakončení a následná radost třebíčské střídačky. Faulovaný muž a zároveň exekutor trestného střílení ADAM RAŠKA zvolil pohotovou kličku do forhendu, Čeněk Novák se sice málem stačili přesunout, avšak Raška výborně pověsil pod víko. Horácká Slavia otáčí výsledek a ve druhé třetině vede 2:1. Bez asistence.

14:18

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Že by letos Třebíči mohly fungovat přesilovky? To ještě brzo posuzovat, ale každopádně Horáci dokázali teď hodně rychle zužitkovat nabídnutou početní výhodu. Střela Kuska ještě do sítě nezaplachtila, ale následná dorážka CHARLESE BALDWINA za ležícího Čeňka Nováka oslavila úspěch. Máme vyrovnáno a začínáme výsledkově znovu. Asistence: Silvester Kusko, Dakota Klecha.

12:15

Draci právě vstřelili branku!
Přeci jen se dočkáme zásahu ještě v prvních dvaceti minutách hry. Draci nepotřebovali trávit příliš času v útočném pásmu na to, aby vstřelili branku. Daniel Hroch uviděl volného DANIELA VRDLOVEC a oblíbenec šumperského publika celkem v pohodě a bez problémů dopravil kotouč za v tu chvíli již bezmocného Dominika Svobodu. Salith může slavit první branku v přípravě před sezónou. Asistence: Daniel Hroch.

DRACI PARS ŠUMPERK – SK Horácká Slavia Třebíč

4:3

po s.n. (2:0) (1:1, 1:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Vrdlovec (Hroch), 37. Vrdlovec (Slavík, Prokop), 59. Hroch (Vrdlovec), rozh. náj. Půlpán (TS) – 15. Baldwin (Kusko, Klecha), 26. Raška (TS), 55. Baldwin (Roupec)

DRACI PARS ŠUMPERK: Novák (Čáp) – Drtil, Zítka, Vala, Prokop, Gewiese, Cívka, Slavík – Haloda, Haas, Vrdlovec – Hroch, Brunec, Milfait – Půlpán, Vaculín, Zajíc – Vachutka, Chlubna, Fusek – Langr, Buhaj

SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Klimeš) – Čejka, Šaur, Šik, Přibyl, Troška, Šajnar, Peroutka – Vágner, Wasserbauer, Raška – Kusko, Čech, Švec – Beneš, Klecha, Baldwin – Roupec, Pokorný, Juráň

Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

Průběh zápasu
1. třetina
12:15
13:56
14:18
19:00
Po 1. třetině
2. třetina
25:32
29:51
33:49
36:03
37:10
Po 2. třetině
3. třetina
44:20
46:10
46:56
54:22
58:10
po s.n.