Menu

Hokej

Přípravné zápasy

DRACI PARS ŠUMPERK – SK Horácká Slavia Třebíč

4:3

po s.n. (2:0) (1:1, 1:1, 1:1)

04.08.2015, 16:00 • Zimní stadion Šumperk • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 3.05 4.4 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec zápasu. (18:26:11)

Draci právě vstřelili branku!
V samostatných nájezdech zvítězil tým Salith Šumperk. Autorem vítězné branky je ALEŠ PŮLPÁN.
Chuck Baldwin puk za Nováka nezasunul a nájezdy končí, uspěl v nich Šumperk.

Daniel Hroch a jeho fantastická klička s protažením kotouč pod nohou a zavěšením do sítě! Nádhera! 2:0 pro Šumperk.
Dakota Klecha zkoušel podobnou kličku jako Půlpán, ale neuspěl.

Aleš Půlpán pozdravil domácí publikum, krásným pukem mezi Svobodovy betony zasunul – 1:0.
Martin Čech reprezentoval v nájezdech Horáckou Slavie, ale pokusem do bekhendu přestřelil.
Za domácí jel Jan Milfait, ale ten neproměnil.
Následují tři nájezdy na každé straně, nezávisle na výsledku.

59:07

Nahození Tomáše Prokopa od modré čáry za branku, tam už ale nikdo ve žlutém dresu nečekal.

58:10

Draci právě vstřelili branku!
Draci se jen tak dát nechtějí. Už to vypadalo, že zápas bude pouze dohráván, ale pak přejel do útočného pásma šumperský odchovanec DANIEL HROCH, pořádně se napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Že bychom dnes viděli na konci zápasu remízu? Do konce základní hrací doby zbývají už jen necelé dvě minuty. Asistence: Daniel Vrdlovec.

57:43

Zákrok pro Čeňka Nováka, ten bude mít za chvilku další práci, chystá se po jeho pravé ruce nové vhazování.

56:55

Teď ale draci v náporu a málem zadělali na nový stav na světelné tabuli. Avšak brankář Třebíče ve třetí třetině pohotový, zatím drží vedení svého celku.

55:33

Domácí fanoušci ženou své oblíbence kupředu pokřiky, ale draci zatím nemohou najít recept na správný přechod do útočného pásma, Třebíč má hru pod kontrolou.

54:22

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Nezbývá ani šest minut do konce základní hrací doby a Horácká Slavia má své ztracené vedení zpátky. Dá se říci, že znovu stejná domácí chyba. Samostatný a uvolněný CHARLES BALDWIN podobně jako domácí Daniel Vrdlovec dává druhou branku zápasu, puk se dokutálel jen těsně za čáru kolem pravé tyčky, ale každopádně branka platí. Draci musejí znovu dohánět. Asistence: Jiří Roupec.

53:16

Filip Beneš ve třetí třetině jedním z nejlépe hrajících mužů Třebíče! Další jeho slibný průchod po levé straně kolem dvou hráčů ve žlutém, ale na zakončení už byl ve špatném úhlu.

52:55

Hosté tlačí, aktuálně mají daleko více ze hry. Šumperk reaguje vyhozením na zakázané uvolnění, proto také následuje buly u domácí klece.

52:20

Filip Beneš vycítil dobrou šanci jít samotný až před brankáře a nakonec se tak přeci jen stalo. Beneš vykličkoval soupeře a v cestě ke gólu mu nakonec stál jen Novák.

51:50

Hra přerušena, hostující brankář má kotouč v lapačce a za malý moment rozhodčí vhodí puk po jeho pravé ruce.

51:00

Třebíč si už už dělala zálusk na slibnou šanci v přečíslení tři na jednoho. Ale čárový rozhodčí dával dobrý pozor a všiml si jasného postavení mimo hru.

50:18

Jakub Slavík předvedl otočku na modré obranné čáře. Dost možná zabránil dalším potížím, protože jinak by jej o puk pravděpodobně připravili dva za ním stojící hosté.

49:45

Martin Čech a jeho lehké nahození na domácí svatyni. Novák měl ale dlouhý a dobrý výhled, puk bez větších problém ushoval do své rukavice na pravé ruce.

49:00

Také Bílé hvězdy kompletní a po delší časové odmlce sledujeme hru v pěti mužích na obou stranách. Čas do konce základní hrací doby se ale zkracuje.

48:18

Šumperští draci v plném počtu, tým Radka Kučery tak má příležitost zužitkovat přesilovou hru, i když už o značných kus zkrácenou.

48:09

Čeněk Novák dnes dává dobrý pozor na skákající touše kolem jeho branky. Ani teď nemusel pozastavit hru, ale nakonec raději nechal rozhodčího zapískat do píšťalky a vhodit znovu touš na ledovou plochu.

47:27

Hra ve čtyřech zatím nikomu ovoce nepřináší, i když sledujeme rychlé útoky z obou stran. Švecův přechod přes modrou čáru ale dále nevedl.

46:56

Počet hráčů na ledové ploše bude opět srovnán, teď zase fauloval jeden z mužů hostující střídačky. David Troška inkasuje od hlavního rozhodčího menší trest za podražení.

46:32

Horáci jsou v plném počtu a hned se jim nabídla slibná možnost, Peroutka málem zakončoval skoro sám a kdyby dobře trefil, překvapil by Nováka.

46:10

Domácí přesilovka končí, na dvě minuty za vysokou hokejku odchází za katr ke své nelibosti šumperský hokejista Richard Vaculín.

45:43

Již dlouho drželi domácí muž v útočné třetině puk na hokejkách bez zakončení, a tak se k tahu směrem do brány odhodlal Jan Milfait. Jenže netrefil zařízení podle představ.

44:53

Vhazování po levé ruce Čeňka Nováka, a to i přestože, že pokračuje domácí početní výhoda.

44:35

Obránce Jakub Slavík dnes poněkolikáté v dobré střelecké příležitosti, jenže i teď pouze nahodil puk a Dominika Svobodu takřka vůbec nezaskočil.

44:20

Po konci základní hrací doby budou následovat na každé straně tři nezávislé samostané nájezdy, ty se k výsledku vztahovat však nebudou.

44:20

Hra ale bude pokračovat až po menší úpravě ledu, na kluzišti teď úřadují ledaři a zdokonalují povrch hracího prostoru.

44:20

Přesilovou hru si užije Salith Šumperk, týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě začne odpykávat třebíčský muž Filip Beneš.

44:15

Daniel Vrdlovec si sjížděl na pravou stranu, aby mohl okamžitě po přihrávce pálit z první. Ale jen těsně minul kotouč v rozhodující moment.

43:36

Tomáš Prokop toužil založit protiútok, nakonec se vydal sám dopředu přes modrou čáru, přestože proti němu stáli dva protihráči. Kusko jej nakonec o šanci připravil.

42:58

Tvrdý střet u zadního mantinelu, který nakonec nejvíce odnesl domácí hokejista a odchovanec Tomáš Langr. Pak už kotouč skončil v ochranné síti.

42:16

Dobrý obranný zákrok v podání Šumperáka Zítky, Horácká Slavia tak nemohla postupovat dále až k Novákovi. Na druhé straně touš přikrývá Dominik Svoboda.

41:40

Fanoušci na tribunách musejí na první lepší střelu z jedné či druhé strany počkat, nahazování kotoučů moc velké starosti ani jednomu z gólmanů nepřidělává.

40:58

Horácí zatím čekají na lepší kombinaci, puk na modré útočné čáře musel jeden z hokejistů v červeném převleku pouze odevzdat na šumperské hole.

40:08

Také na úvodním vhazování ve třetí třetině si lépe vedl domácí Šumperk, Tomáš Prokop hned hledal cestu dopředu k brance Třebíče.

40:01

Začala třetí třetina.
Už jen několik okamžiků a budeme moci sledovat začátek třetí třetiny.
Ještě malá potyčka se zvukem druhé sirény. Ve druhé třetině padl stejný počet branek jako v té zahajovací, dokonce úplně stejným poměrem. Stav po dvou periodách činí cifru 2:2 a rozseknutí nás čeká až v závěrečných dvaceti minutách.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:03

Šumperk hraje v plném počtu, zbývá poslední minuta do konce druhé třetiny a zatím to nevypadá, že další puk už do sítě nepadne, alespoň prozatím.

38:20

Zakázané uvolnění Třebíče, Horáci se tak připravili o část své přesilovky a musejí zpátky ke svému gólmanovi.

37:40

Dobrý pokus o teč v podání jednoho z hostujících útočníků, jenže Čeněk Novák měl teď i trochu štěstí.

37:10

V závěru druhé periody Šumperk čeká další oslabení, na dvě minuty vyloučen domácí hokejista Jakub Fusek.

36:50

Třebíč ale nezahálí a hned se zase pouští do útoku, obrana Šumperka však připravena zasáhnout.

36:03

Draci právě vstřelili branku!
Nájezdový specialista je zpátky! A fanoušci Šumperka jsou rádi, že jejich oblíbený hokejista ukazuje svůj um již v prvním zápase. Dnes již podruhé trefuje přesně DANIEL VRDLOVEC, který těsně po skončení šumperské přesilovky unikal sám na branku a nakonec jen hodně těsně procpal touš mezi betony Dominika Svobody. Sporný gól nakonec dopomohl uznat čárový rozhodčí. Asistence: Jakub Slavík, Tomáš Prokop.

35:18

Jakub Slavík nadvakrát zpracoval puk a stejně tak dvakrát vystřelil. Jenžýe nejdříve netrefil bránu a poté kotouč někdo před ním zblokoval.

34:59

Hra přerušena, kotouč skončil odražený v ochranné síti a buly proběhne před Dominikem Svobodou.

33:49

Ve stejném čase se vylučuje na obou stranách. Domácí Petr Zítka inkasuje dvě minuty za hrubost, stejně tak odsedí 2 + 2 minuty na trestné lavici hostující Jiří Roupec. Přesilovou hru má ale domácí družina.

33:49

Dakota Klecha a jeho několikátá dnešní šance, tahle ovšem zatím největší. Útočník Horácké Slavie málem zužitkoval obrovské minely domácí obrany a jen těsně nepřekonal Čeňka Nováka, který stihl dát betony k sobě.

33:20

Jan Milfait dlouho neváhal a vytočil se podél celého útočného pásma až do zakončení střelou zápěstím. Jenže gólman Třebíče měl až moc dobrý výhled, střelu kryje rozklekem.

32:52

Postavení mimo hru v podání Třebíče, buly proběhne blíže brance Čeňka Nováka.

32:08

Tomáš Drtil pálil z dálky, Dominik Svoboda připraven vystavit tělo jeho ráně a tečoval kus černé gumy do ochranné sítě.

32:00

Třebíč v plném počtu. Draci na rozdíl od hostů první početní výhodu zužitkovat nedokázali a na druhou branku si fanoušci musejí počkat.

31:35

Marek Haloda se jako nováček snaží trenérům Kučerovi a Pivkovi ukázat. Teď měl zatím největší šanci Šumperka v přesilové hře. Pořádnou pumelicí provětral výstroj Svobody.

30:50

První zápas jde ze strany Šumperka znát, souhru v početní výhodě budou muset draci ještě natrénovat. Obránci si tak dlouho předávali touš na modré čáře, až se sami o pásmo připravili.

30:09

Vhazování před klecí Čeňka Nováka už potřetí, pak se hra přesunuje do středního pásma, kde Třebíčští zkusí pošetřit čas v oslabení.

29:51

Trestné střílení si mohli vyzkoušet také draci, ale hlavní rozhodčí hodnotí nakonec zákrok Filipa Beneše jen jako hákování. Přesilovou hru si ale Šumperk zahraje dnes poprvé.

29:31

Blíží se polovina základní hrací doby, tvrdou pecku od modré čáry kryje Novák v lapačce. Bude ale muset dávat pozor na další buly u jeho brány.

28:46

Už ale Horáci zase zpátky před Čeňkem Novákem a ten musí dávat dobrý pozor, jelikož nyní letěly dvě střely hned v blízkosti jeho pravé tyče.

28:06

Tomáš Brunec dostal od jednoho ze spoluhráčů kotouč hned po buly přímo na hokejku a tvrdě vypálil, gólman Bílých hvězd sotva stačil dát betony k sobě, ale stihnul to.

27:58

Hra přerušena, vhazovat by se mělo před brankářem Dominikem Svobodou.

27:13

Hosté nyní o něco aktivnější, přestože střelecky určitě nedominují. Když se Jakub Fusek na druhé straně hrací plochy konečně prodral do zakončení, puk letěl mimo.

26:21

Šumperk touží po vyrovnání, ale Tomáš Langr se dostal pouze na modrou útočnou čáru.

25:32

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Snadné zakončení a následná radost třebíčské střídačky. Faulovaný muž a zároveň exekutor trestného střílení ADAM RAŠKA zvolil pohotovou kličku do forhendu, Čeněk Novák se sice málem stačili přesunout, avšak Raška výborně pověsil pod víko. Horácká Slavia otáčí výsledek a ve druhé třetině vede 2:1. Bez asistence.

25:32

Nařízeno trestné střílení pro Třebíč.

25:16

Spíše náhodou se odrazil puk na brusle Tomáše Brunce, ten ale málem mohl unikat skoro sám dobře. Pozdě se ale zorientoval a hrála Třebíč.

24:43

Pečlivá domácí rozehrávka, obránci Šumperka si dávají záležet s rozehrou kotouče, přestože už nějaký čas tráví s kotoučem u vlastního gólmana.

24:26

U zadního mantinelu tvrdě přiražen na hrazení Tomáš Drtil, odchovanec šumperského hokeje přesto ještě dokázal soka v červeném trikotu dostihnout a obrat jej o pryž.

23:49

Václav Čejka nejdříve plánoval pálit příklepem, ale pak se rozmyslel a zakončoval pouze nahozením. Jenže puk plachtil vzduchem nebezpečně, málem přeskočil Novákův beton.

23:00

Třebíč vycítila menší tlak a nebylo jiné cesty, než vyhodit kus černé gumy přes všechny čáry. Zakázané uvolnění ale pískáno nebude, puk sotva doskotačil za čáru.

22:23

Aktivní Filip Beneš s pukem kolem domácí svatyně, ale neměl nikoho volného, kdo by s ním mohl jít do kombinace a následného zakončení. Salith se nakonec osvobozuje.

21:58

Čeněk Novák klidně mohl rozehrát, ale pro svůj klid raději přerušil hru a zařídil nové vhazování po vlastní levé ruce.

21:25

Domácí družina v plném počtu, draci mohou zase vrhnout síly směrem do útoku. A také se tak děje, puk z prostoru před brankovištěm málem nasměroval do klece Tomáš Brunec.

20:45

Dobrá kombinace mužů v červených dresech na modré čáře Milan Přibyl sice jen nahodil kotouč na Nováka, ale domácí brankář dráhu puku skoro neviděl.

20:13

Pokračuje přesilovka Třebíče z první třetiny, jenže podobně jako na začátku dnešního zápasu, také nyní ovládli první buly šumperští draci.

20:01

Začala druhá třetina.
Už jen půl minuty a odstartuje druhá třetina dnešního zápasu. Dočkáme se více branek než v první části hry?
V první třetině utkání mezi Šumperkem a Třebíčí padly dohromady dvě branky, po jedné na každé straně. Šumperští sice oslavili vedení 1:0, ale následně rychle zužitkovali přesilovou hru, gólová zásluha byla do statistik započítána Chucku Baldwinovi. Další třetina začne zhruba za patnáct minut.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Poslední vteřiny první části, další branky nejspíše v zahajovacích dvaceti minutách hry už neuvidíme.

19:19

Třebíč sice nejdříve přišla o puk na vhazování, pak se ale velmi rychle přesunula před Nováka. Ke střele však nedošlo, Šumperk se osvobodil.

19:00

Druhý trest pro Salith Šumperk v zápase. Obránce a odchovanec domácího hokeje Tomáš Drtil bude pykat dvě minuty za podražení. Přesilovka pro Bílé hvězdy.

18:30

Sotva draci přešli modrou čáru a chystali se k útoku, Daniel Vrdlovec čekal na přihrávku, ale kotouč nedostal. Třebíč následný protiútok nahradila rychlým střídáním.

18:01

Zbytek třetiny by se mohl dohrát v poklidu. I když Jiří Roupec unikal kolem levého kruhu, šumperští obránci jej zavčas zastavili a získali puk pro sebe.

16:59

Ani drakům ovšem kombinace nevyšla podle představ, jejich další možnost útoku končí pouze na zakázaném uvolnění.

16:26

Inkasovaná branka draky nezaskočila, stále se žlutá pětice pohybuje kolem třebíčské svatyně. Hosté dokázali až po dlouhé době vyhodit přes všechny čáry.

15:47

Zákrok pro Dominika Svobodu, za malý okamžik se bude vhazovat po jeho pravé ruce.

14:18

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Že by letos Třebíči mohly fungovat přesilovky? To ještě brzo posuzovat, ale každopádně Horáci dokázali teď hodně rychle zužitkovat nabídnutou početní výhodu. Střela Kuska ještě do sítě nezaplachtila, ale následná dorážka CHARLESE BALDWINA za ležícího Čeňka Nováka oslavila úspěch. Máme vyrovnáno a začínáme výsledkově znovu. Asistence: Silvester Kusko, Dakota Klecha.

13:56

Leoš Zajíc si musí jít odsedět dvě minuty za sekání, nováček v dresu draků teď oslabuje svůj tým a Salith tak poprvé zkusí hru v oslabení.

13:11

Čeněk Novák řeší problémy před svou branku s klidem a pohotově. Kotouč sice ještě poskakoval před jeho lapačkou, ale domácí strážce branky jej stihl zkrotit.

12:15

Draci právě vstřelili branku!
Přeci jen se dočkáme zásahu ještě v prvních dvaceti minutách hry. Draci nepotřebovali trávit příliš času v útočném pásmu na to, aby vstřelili branku. Daniel Hroch uviděl volného DANIELA VRDLOVEC a oblíbenec šumperského publika celkem v pohodě a bez problémů dopravil kotouč za v tu chvíli již bezmocného Dominika Svobodu. Salith může slavit první branku v přípravě před sezónou. Asistence: Daniel Hroch.

12:08

Sledujeme pasáž hry, kdy oba celky spíše vyčkávají na chybu soupeře, zatím jsme od začátku utkání viděli pouze dvě slibnější možnosti.

11:30

Jan Wasserbauer a jeho únik po levé straně. Byl sice stíhán jedním z domácích beků, ale jen špatné zakončení těsně nad horní tyčku jej dělilo od gólu.

11:20

David Vala u mantinelu zkusil tvrdě srazit protihráče a k tomu získat kotouč. Podařilo se, ale novou akci už pro draky nedokázal vyprodukovat.

08:33

Domácí brankář sice signalizoval zakázané uvolnění, ale pískat se nebude, jeden z hráčů v červeném trikotu zavčas dohonil puk. Dlouho sledujeme hru bez přerušení.

07:51

Teď už hosté stačili vystřídat a třetí šumperská formace hledá cestu směrem ke Svobodově kleci. Tomáš Drtil ale neuspěl a skončil s akcí na modré čáře.

07:26

Šumperk si poprvé v zápase vytvořil optický tlak na branku. Dominik Svoboda se musí hodně rychle otáčet, aby zastavoval všechny pokusy, jež ale létají z veliké dálky.

06:37

Jan Milfait dobře našel na pravé straně čekajícího Tomáše Brunce, druhý jmenovaný pak střelou z první orazítkoval Svobodovu vyrážečku.

04:45

První větší šance zápasu, Danielu Hrochovi se nepodařilo sklepnout kotouč ze vzduchu na led a málem příležitosti gólově zužitkoval Marek Švec, jenž v samostatném úniku netrefil branku.

04:03

Na kotouč si sáhl konečně u hostující brankář Svoboda, jenže poskakující kotouč na brankovišti mu nemohl snad dělat ani malý problém.

03:18

Dobrá hostující kombinace, Horácká Slavia se přesunula za útočnou modrou čáru a Kusko už tečoval nahozený puk před brankou. Novák zavčas u své pravé tyčky.

02:26

Petr Gewiese a jeho založení útok z obranného pásma, Šumperk poté na malý okamžik zavítal k brance Třebíče, jenže tam střelu nevymyslel.

01:58

Ještě jeden snadný zákrok pro brankáře draků, Novák ukryl nahození Jakuba Šaura od modré čáry v lapačce.

01:40

Tomáš Prokop v obranné spolupráci s Alešem Půlpánem, ti dva se snažili zabránit útoku na klec domácího gólmana. A také se jim to povedlo.

01:03

Čeněk Novák má následně první zákrok v dresu Salithu, vyrážel totit do ochranné sítě ránu Juráně.

00:49

Adam Raška zavážel kotouč za svatyni Čeňka Nováka, dokonce se snažil vytočit do zakončení. Jenže to se nepovedlo a s kotoučem nakonec zajel až za útočnou modrou čáru.

00:12

Na úvodním vhazování si lépe vedl Šumperk, avšak domácí dlouho u puku nezůstali, Třebíč založila jako první útok.

00:01

Utkání právě začalo.
Obě mužstva se navzájem pozdravila a za malou chvíli bude rozhodčím vhozeno úvodní buly.
Do nástupu hokejistů na ledovou plochu zbývá jen několik okamžiků, zanedlouho se na zimním stadionu v Šumperku rozběhne první přípravné utkání.
Úvodní sestavy:

Salith Šumperk: Novák (Čáp) – Drtil, Zítka, Vala, Prokop, Gewiese, Cívka, Slavík – Haloda, Haas, Vrdlovec – Hroch, Brunec, Milfait – Půlpán, Vaculín, Zajíc – Vachutka, Chlubna, Fusek – Langr, Buhaj

SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Klimeš) – Čejka, Šaur, Šik, Přibyl, Troška, Šajnar, Peroutka – Vágner, Wasserbauer, Raška – Kusko, Čech, Švec – Beneš, Klecha, Baldwin – Roupec, Pokorný, Juráň

Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba.
Vítejte u dnešního utkání, ve kterém se střetnou dva tradiční prvoligoví soupeři, ti na sebe zároveň narazí hned v úvodním kole sezóny 2015/2016. Salith Šumperk ve svém premiérovém přátelském zápase uhostí kádr SK Horácká Slavia Třebíč.
SALITH ŠUMPERK

Kádr Šumperka ještě nemá ani zdaleka konečnou podobu, Salith se poprvé společně sešel až poslední červencový den, předtím hokejisté absolvovali samostatnou letní přípravu. 1. srpna draci vyjeli na ledovou plochu a sotva stačili nazout brusle, už je čeká první přípravné setkání. Přes okurkovou sezónu vedení klubu přivedlo k trenéru Radku Kučerovi na střídačku asistenta a bývalého hráče Komety Brno či Pardubic Libora Pivka. Draci využijí na zkoušku během srpna několik mužů, jež před rokem nosili trikot Havlíčkova Brodu, vývoj šumperské sestavy bude zajímavé sledovat. Jak si koučové poradí?
SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ

Horáci už mají svůj první přípravný zápas za sebou, v úvodním duelu vyzvali svého partnera z extraligy, Kometu Brno. Přestože inkasovali šest branek a střetnutí nezvládli podle představ, dopravili do klece Jihomoravanů alespoň dva puky. Třebíč bude pravděpodobně také v příští sezóně těžit zejména ze spolupráce s Brňany, ti už před začátkem nového ročníku vyslali na Vysočinu několik jmen k výpomoci na hostování. Bílé hvězdy dále v rámci přípravných mačů čeká třeba duel s výběrem Francie, s Prostějovem či Kladnem. Horácká Slavia navíc potká draky i v samotném zahajovacím kole první hokejové ligy.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

DRACI PARS ŠUMPERK – SK Horácká Slavia Třebíč

4:3

po s.n. (2:0) (1:1, 1:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Vrdlovec (Hroch), 37. Vrdlovec (Slavík, Prokop), 59. Hroch (Vrdlovec), rozh. náj. Půlpán (TS) – 15. Baldwin (Kusko, Klecha), 26. Raška (TS), 55. Baldwin (Roupec)

DRACI PARS ŠUMPERK: Novák (Čáp) – Drtil, Zítka, Vala, Prokop, Gewiese, Cívka, Slavík – Haloda, Haas, Vrdlovec – Hroch, Brunec, Milfait – Půlpán, Vaculín, Zajíc – Vachutka, Chlubna, Fusek – Langr, Buhaj

SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Klimeš) – Čejka, Šaur, Šik, Přibyl, Troška, Šajnar, Peroutka – Vágner, Wasserbauer, Raška – Kusko, Čech, Švec – Beneš, Klecha, Baldwin – Roupec, Pokorný, Juráň

Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

Průběh zápasu
1. třetina
12:15
13:56
14:18
19:00
Po 1. třetině
2. třetina
25:32
29:51
33:49
36:03
37:10
Po 2. třetině
3. třetina
44:20
46:10
46:56
54:22
58:10
po s.n.