Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava

0:3

konec (0:1)

30.05.2015, 17:15 • Mestský štadión v Dunajskej Strede • Tomáš Schügerl sk

Tipsport: 4.0 3.44 1.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Saláta už sa trápi s kŕčami, Ljubičić ho preto obral o loptu a strieľal sám pred Pernišom, ten ale pokryl jeho tvrdú strelu mierenú do stredu brány!

90

Oršula na hrote útoku predskočil Tótha a zakončoval sám proti Polačekovi, ten jeho tvrdú strelu reflexívne vyrazil na roh, to bol skvelý zákrok brankára DAC!

83

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Richard Lásik, prichádza Samuel Štefánik.

82

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Jakub Brašeň, prichádza Erik Ujlaky.

81

Domáci si pýtajú pokutový kop, ten sa pískať nebude! Po dlhom centri si v šestnástke vybehol po lopte Perniš, prirodzene sa brankársky chránil a nešťastne sa zrazil s Brašeňom, lopta končí v oute a Brašeň sa ťažšie dvíhal zo zeme! Už je však v poriadku, hra pokračuje.

80

Dobre hrajúci Ľupták mohol znížiť, vystrelil spoza Záhumenského z pravej strany šestnástky a jeho razantnú strelu vyboxoval pozorný Perniš!

73

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Adam Zreľák, prichádza Filip Oršula.

73

Z ničoho nič šanca DAC, Brašeň sa obtočil s loptou na hranici šestnástky a mal tam dostatok času i priestoru, mieril však nad bránu!

60

Žltú kartu dostáva Marko Milinkovič (ŠK Slovan Bratislava).

58

Krásny futbalový moment! Domáci zahrávali rohový kop, Ľupták si prebral pred šestnástkou odrazenú loptu a vypálil volejom, trafil brvno brány Slovana! Potom ešte hlavičkoval smerom na bránu Michalík, Perniš sa stihol vrátiť do postoja a loptu kryl.

56

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Lester Peltier.

54

Slovan dal gól!
Už je to rozdielom triedy, Slovan využíva všetky svoje šance a strieľa už tretí gól! Čikoš zahrával štandardku ešte z vlastnej polovice, vyslal dlhý center dopredu, ktorý podbehol Michalík a loptu si tam v šestnástke prebral Mészáros. Ten ešte nezištne prihral na stred voľnému Kubíkovi, a FRANTIŠEK KUBÍK loptu umiestnil do odkrytej brány!

48

Slovan dal gól!
Tak to je neuveriteľné, Slovan strieľa veľmi kuriózny gól a je opäť o niečo bližšie k víťazstvu! Po faule na Kubíka centroval dopredu Gorosito, na hranici šestnástky loptu podbehol Ljubičić a sám v šestnástke zakončoval KAROL MÉSZÁROS. Ten loptu trafil veľmi zle, vôbec mu nesadla, pohybom však pomýlil Polačeka, ktorý šiel predčasne na zem a tak len s hrôzou sledoval, ako pomalá strela končí v sieti pri jeho ľavej žrdi!

47

Ľubomír Michalík (Dunajská Streda) poriadne od podlahy skosil v strede ihriska Kubíka, ten sa len pomaly dvíha z trávnika.

46

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Matúš Turňa, prichádza Roman Sabler.

45+1

Szabóov center zo štandardky odvrátil Saláta, po odrazenej lopte sa však sám pred Pernišom na pravej strane šestnástky ocitol Straka. Ten bol aj sám prekvapený, prihral však ešte do výbornej pozície Ljubičićovi, ktorý by už strieľal do odkrytej brány, skvele ho však predskočil Lásik a odkopol loptu na roh!

33

Timotej Záhumenský (Slovan) zozadu stiahol unikajúceho Štepanovského, vcelku logicky je z toho žltá karta.

31

Mohlo to byť 0:2! Mészáros krásnym centrom od pravej postrannej čiary našiel v šestnástke voľného Lásika, ktorý strieľal k pravej žrdi, nespravil to však dostatočne razantne a Polaček loptu stihol vyboxovať!

30

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Noe Achille Amban Kwin, prichádza Mário Tóth.

18

Mohlo byť vyrovnané! Ľupták perfektne odcentroval z ľavej strany a krížnym centrom našiel na vzdialenejšej žrdi Kwina, ktorý z päťky prehlavičkoval odkrytú časť brány!

10

Slovan dal gól!
Úvodný tlak Slovana rezultuje vo vedúci gól, belasí sa radujú z dôležitého vedenia! Kubík strieľal z osi ihriska z 25 metrov, Michalík jeho strelu zablokoval a lopta dopadla presne na pravú stranu šestnástky. Milinkovičovu prvú strelu z tohto územia zablokoval Turňa, MARKO MILINKOVIČ sa však dostal k odrazenej lopte a s prehľadom ju umiestnil k pravej žrdi brány!

5

Mészároš už bol teraz úspešnejší, prešiel po ľavej strane a okamžite nahrával na stred šestnástky Zreľákovi, ktorého volej zablokoval na rohový kop Straka!

DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 10. Milinković (Kubík), 48. Mészáros, 54. Kubík (Mészáros)

Karty:   47. Michalík (DUN) – 33. Záhumenský (SBA), 60. Milinković (SBA)

DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Szabó (C), Michalík, Turňa (46. Sabler), Kwin Kwin (30. Tóth) – Štepanovský, Ljubicić, Straka, Brašeň (82. Ujlaky), Ľupták – Szarka.
Náhradníci: Pernecký – Ujlaky, Tóth, Horváth, Krišto, Sabler, Jurčo.

ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Záhumenský, Saláta, Gorosito, Čikoš – Lásik (83. Štefánik), Simović – Mészáros, Milinković (C), Kubík (56. Peltier) – Zreľák (73. Oršula).
Náhradníci: Krnáč – Oršula, Štefánik, Gašparovič, Čermák, Peltier, Miklós.

Rozhodčí: Weiss – Tomčík, Ferenc

Diváci: 4036