Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava

0:3

konec (0:1)

30.05.2015, 17:15 • Mestský štadión v Dunajskej Strede • Tomáš Schügerl sk

Tipsport: 4.0 3.44 1.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54

Slovan dal gól!
Už je to rozdielom triedy, Slovan využíva všetky svoje šance a strieľa už tretí gól! Čikoš zahrával štandardku ešte z vlastnej polovice, vyslal dlhý center dopredu, ktorý podbehol Michalík a loptu si tam v šestnástke prebral Mészáros. Ten ešte nezištne prihral na stred voľnému Kubíkovi, a FRANTIŠEK KUBÍK loptu umiestnil do odkrytej brány!

48

Slovan dal gól!
Tak to je neuveriteľné, Slovan strieľa veľmi kuriózny gól a je opäť o niečo bližšie k víťazstvu! Po faule na Kubíka centroval dopredu Gorosito, na hranici šestnástky loptu podbehol Ljubičić a sám v šestnástke zakončoval KAROL MÉSZÁROS. Ten loptu trafil veľmi zle, vôbec mu nesadla, pohybom však pomýlil Polačeka, ktorý šiel predčasne na zem a tak len s hrôzou sledoval, ako pomalá strela končí v sieti pri jeho ľavej žrdi!

10

Slovan dal gól!
Úvodný tlak Slovana rezultuje vo vedúci gól, belasí sa radujú z dôležitého vedenia! Kubík strieľal z osi ihriska z 25 metrov, Michalík jeho strelu zablokoval a lopta dopadla presne na pravú stranu šestnástky. Milinkovičovu prvú strelu z tohto územia zablokoval Turňa, MARKO MILINKOVIČ sa však dostal k odrazenej lopte a s prehľadom ju umiestnil k pravej žrdi brány!

DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 10. Milinković (Kubík), 48. Mészáros, 54. Kubík (Mészáros)

Karty:   47. Michalík (DUN) – 33. Záhumenský (SBA), 60. Milinković (SBA)

DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Szabó (C), Michalík, Turňa (46. Sabler), Kwin Kwin (30. Tóth) – Štepanovský, Ljubicić, Straka, Brašeň (82. Ujlaky), Ľupták – Szarka.
Náhradníci: Pernecký – Ujlaky, Tóth, Horváth, Krišto, Sabler, Jurčo.

ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Záhumenský, Saláta, Gorosito, Čikoš – Lásik (83. Štefánik), Simović – Mészáros, Milinković (C), Kubík (56. Peltier) – Zreľák (73. Oršula).
Náhradníci: Krnáč – Oršula, Štefánik, Gašparovič, Čermák, Peltier, Miklós.

Rozhodčí: Weiss – Tomčík, Ferenc

Diváci: 4036