Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – West Ham United

2:0

konec (0:0)

24.05.2015, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.75 3.9 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Vurnon Anita, přichází Yoan Gouffran.

86

Také Gutiérrez při oslavě gólu sundal dres a vyfasoval žlutou kartu.

Jonás GUTIÉRREZ - 2:0

85

Newcastle právě vstřelil branku!
JONÁS GUTIÉRREZ obdržel přihrávku od Colbacka, připravil si míč na pravačku a poté nechytatelnou trefou překonal Adriána, který se natahoval úplně zbytečně.

83

Hned 3 fotbalisté Newcastlu se řítili na brankáře Adriána, ale prosadit se nedokázali. Vše pokazil Anita, který špatně přihrával svým spoluhráčům Anita celou akci táhl a poté chtěl přihrávat lépe postaveným spoluhráčům, avšak gólman Adrián přečetl přihrávku a balon schoval pod sebe.

80

Amalfitano se provinil proti pravidlům a od sudího vyfasoval zaslouženě žlutou kartu.

79

Šanci na vyrovnání měl Nolan, který se dostal k odraženému balonu a mířil z voleje, avšak jeho rána byla nepřesná. Stav skóre se v 79. minutě nemění. Domácí stále vedou.

77

Poslední změna v sestavě West Hamu. Hrací plochu opustil Kouyaté a na trávník se dostal Lee.

69

Máme tu avizované střídání: hrací plochu opustil Burke, kterého nahradil Tomkins.

63

Dohráno má dnes Valencia, kterého nahradil Amalfitano.

54

Sissoko při oslavě gólu sundal dres a od sudího vyfasoval žlutou kartu.

Moussa SISSOKO - 1:0

54

Newcastle právě vstřelil branku!
Gutiérrez se dobře rozhlédl a poté se prezentoval učebnicovým centrem, ke kterému se dostal hlavičkující MOUSSA SISSOKO, jenž přesnou trefou nedal Adriánovi šanci.

51

Janmaat úžasně obehrál Cresswella a poté přesně přihrával před branku, kam si nabíhal Rivière, ale druhý jmenovaný ve stoprocentní šanci neuspěl. Realizační tým, fanoušci i sám hráč nevěří svým vlastním očím. Tato šance byla stoprocentně gólová a Rivière s ní měl naložit jinak.

45+1

V závěru prvního poločasu mohl poslat Janmaat domácí tým do vedení, ale scházela mu špetka štěstí. Domácí fotbalista si poradil se svými protihráči a poté se prezentoval precizní střelou, ale té chyběl kousíček, aby skončila gólem.

24

Hosté si vytvořili první nebezpečnou šanci, ale proměnit ji nedokázali. Zároveň tohle byla první střela West Hamu v dnešním utkání. Cresswell našel přesnou přihrávkou Downinga, který ze své levačky vyslal tvrdou ránu, ale gólman Krul tento pokus zablokoval svoji nohou!

18

West Ham byl teď pod tlakem. Gutiérrez totiž parádně obešel bránícího protihráče a poté se prezentoval tvrdou ránou, avšak tuto střelu zablokoval obránce. Nicméně k odraženému balonu se ještě stihl dostat Janmaat, který neváhal a vystřelil. Tato střela však byla nepřesná, a tak se stav skóre v 18. minutě nemění.

6

Rivière se znovu ocitl v obrovské šanci, ale i tentokrát branku minul. Rivière číhal u vzdálenější tyče, kde se k němu dostal centrovaný míč a hráč domácího celku si střihl nůžky. Nicméně tvrdá rána se mezi tři tyče nedostala, a tak zůstal Adrián bez zákroku.

2

Hráči West Hamu se dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí byl jiného názoru. Valencia dostal míč od Jenkinsona, ale v souboji s Williamsonem šel ve vápně k zemi. Na první pohled nebylo zřejmé, zda se jednalo o penaltu, či nikoliv. Nicméně rozhoduje sudí a ten pokutový kop nenařídil.

1

Domácí tým zabojoval a balon získal znovu pro sebe. Poté Newcastle podnikl útočnou akci podél pravé postranní čáry a nevypadalo to vůbec špatně. Domácí borci dostali balon před branku, kde se ke střele dostal Rivière, který ze své kopačky vyslal střelu ke vzdálenější tyči, avšak branku minul o malinkatý kousíček. Stav skóre se tedy nemění.

Newcastle United – West Ham United

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Sissoko (Gutiérrez), 85. Gutiérrez (Colback)

Karty:   54. Sissoko (NEW), 86. Gutiérrez (NEW) – 80. Amalfitano (WHU)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:1.

Newcastle United: Krul – Janmaat, Williamson, Coloccini (C), P. Dummett – Colback, Anita (89. Gouffran) – Rivière, Sissoko, Gutiérrez – Cissé.
Náhradníci: Woodman – Taylor, Gouffran, Sa. Ameobi, Cabella, de Jong, Pérez.

West Ham United: Adrián – Jenkinson, Burke (69. Tomkins), Reid, Cresswell – Song, Kouyaté (77. Lee) – E. Valencia (63. Amalfitano), Nolan (C), Downing – Cole.
Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Tomkins, Amalfitano, Jarvis, Lee, Nenê.

Rozhodčí: Atkinson – Mullarkey, Child