Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – Inter Milán

3:2

konec (2:2)

23.05.2015, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.05 3.46 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Janov provádí poslední změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Brazilec Edenilson, kterého nahrazuje També.

90+1

Před vápnem nyní poslal k zemi Roncaglia Hernanese a vidí po právu žlutou kartu! Inter navíc bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!

90

Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!

Juraj KUCKA - 3:2

89

Janov právě vstřelil branku!
No a domácí jdou v samotném závěru do vedení! Standardní situaci si vzal na starost Brazilec Edenilson, který poslal do vápna krásný centr, na ten si naskončil JURAJ KUCKA a přesná hlavička slovenského reprezentanta zapadla k tyči!

88

Edenilson si troufl na kličku mezi dvěma protihráči, která mu vyšla. Nicméně Juan Jesus se obejít nenechal a Brazilce poslal k zemi!

87

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází George Puşcaş.

83

Také domácí provádějí druhé střídání. Ze hřiště odchází nejlepší střelec Janova Iago Falqué, který je nahrazen Izzem.

77

I Janov střídá. Ze hřiště jde dnes velmi aktivní Belgičan Lestienne, který je nahrazen Diegem Laxaltem. Zároveň podruhé střídá Inter. Svůj pobyt na hřišti ukončil Rodrigo Palacio, místo kterého přichází Bonazzoli.

76

Inter Milán provádí první střídání. Ze hřiště odchází Brozovic, kterého nahrazuje Xherdan Shqiri.

Obrovské štěstí na straně Janova

74

No tak teď měl Janov obrovské štěstí! Nejdříve skončila střela Hernanese na tyči a následná dorážka Brozoviče skončila na spojnici břevna a tyče!

Hlavička Burdissa mířila těsně mimo

71

Lestienne svůj první rohový kop nekopl dobře, nicméně Icardo míč zahrál na další roh. Ten druhý už belgickému záložníkovi vyšel lépe a ve vápně našel hlavu Burdissa, který poslal míč jen těsně vedle levé tyče!

Velmi povedená střela Bertolacciho

68

Perin se pokoušel najít dlouhým nákopem Pavolettiho. Míč se nakonec dostal k Bertolaccimu, který se opřel do míče a velmi tvdě vypálil. Inter opět podržel Handanovič!

64

I na druhé straně se žlutí! Před vlastním faulem byl nucen faulovat D´Ambrosio, který poslal k zemi Pavolettiho. Pro Janov je z toho zajímavá příležitost ke skórování!

63

Ve středu pole teď velmi ostře zajel De Maio pod nohy Icardiho a vidí zaslouženou žlutou kartu!

43

Rincón tvrdě zajel do Kovačice a na hřišti se strhla strkanice. Rozhodčí vše vyřešil rozdáním žlutých karet. Na domácí straně ji uviděl Juraj Kucka a na straně Interu Brozovic.

Maxime LESTIENNE - 2:2

41

Janov právě vstřelil branku!
Janov opět srovnává skóre! Ve středu pole špatně přihrál Nagatomo a přihrávku vystihl Juraj Kucka, který poslal skvělý pas na MAXIMEHO LESTIENNEHO, ten využil obrovské chyby brankáře Handanoviče i stopera Ranocchii a doklepl míč do prázdné sítě!

39

Hernanes před vápnem poslal k zemi Pavolettiho a dostává po právu žlutou kartu! Janov má navíc k dispozici zajímavou standardní sitauci.

38

Janov teď udělal velkou hrubici v obraně a k míči se dostal Palacio, který poslal pohotovou přihrávku do pásma na zcela volného Icardiho, který doklepl míč do sítě. Dle názoru pomezního se však Icardi nacházel v těsném ofsajdu!

Pavoletti trefil z otočky břevno

33

Následný rohový kop rozehrál právě Lestienne. Ve vápně se nakonec míč odrazil na nohu Pavelettiho, který pohotově vystřelil z otočky a napálil břevno!

Rodrigo PALACIO - 1:2

30

Inter Milán právě vstřelil branku!
A Inter Milán trestá! Na druhé straně Icardi výborně vysunul do úniku RODRIGA PALACIA, který šel sám proti Perinovi. Argentinec zakončil zkušeně a navrací Interu vedení!

29

Edenilson teď vymyslel výbornou přihrávku za obranu na Pavolettiho. Proti němu však vyběhl Handanovič, který nezasáhl úplně stoprocentně a míč se odrazil na levou stranu k Falquému. Tomu však střela nesedla a prázdnou branku netrefil!

Leonardo PAVOLETTI - 1:1

24

Janov právě vstřelil branku!
Domácí však velmi rychle odpovídají na branku Interu! Bertolacci našel před vápnem LEONARDA PAVOLETTIHO, který se výborně vyhnul Palaciovi a pohotově vypálil k tyči. Handanovič byl bez šance!

Mauro ICARDI - 0:1

19

Inter Milán právě vstřelil branku!
A inter jde zničehonic do vedení! Z levé strany poslal do vápna zajímavý centr Hernanes, na který si naskočil MAURO ICARDI, který stihl ještě před Perin míč popostrčit a následně ho již doklepl do sítě!

Fantastický zákrok Handanoviče

9

Z pravé strany dokázal odcentrovat Rincón, jehož centr mířil na malé vápno k Jesusovi. Brazilský stoper však zaváhal a míč propadl k Lestiennemu. Jeho hlavičku však vytáhl Samir Handanovič výborným zákrokem!

Proti pěkné střele Pavoletti dobře zasáhl Handanovič

5

Janov je zatím daleko aktivnějším týmem. Z levé strany si to namířil do středu Pavoletti, který tvrdě vypálil na zadní tyč. Handanovič však jeho ránu vyrazil!

Janov CFC – Inter Milán

3:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 24. Pavoletti (Bertolacci), 41. Lestienne, 89. Kucka (Edenilson) – 19. Icardi (Hernanes), 30. Palacio (Icardi)

Karty:   43. Kucka (JAN), 63. De Maio (JAN), 90+1. Roncaglia (JAN) – 39. Hernanes (INM), 43. Brozović (INM), 64. D'Ambrosio (INM), 88. Jesus (INM)

Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Roncaglia – Edenilson (90+3. També), Kucka, Costa, Rincón – Falqué (83. Izzo), Pavoletti, Lestienne (77. Laxalt).
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, Izzo, Perotti, Soprano, Panico, Mandragora, Laxalt, Bertolacci.

Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Jesus, Ranocchia (C), D'Ambrosio (87. Puşcaş) – Brozović (76. Shaqiri), Medel, Kovačić – Hernanes – Palacio (77. Bonazzoli), Icardi.
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Campagnaro, Kuzmanović, Obi, Santon, Felipe, Gnoukouri, Puşcaş, Donkor, Shaqiri, Bonazzoli.

Rozhodčí: Tagliavento – Dobosz, Marrazzo (vš. ITA)