Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – Inter Milán

3:2

konec (2:2)

23.05.2015, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.05 3.46 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Před vápnem nyní poslal k zemi Roncaglia Hernanese a vidí po právu žlutou kartu! Inter navíc bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!

88

Edenilson si troufl na kličku mezi dvěma protihráči, která mu vyšla. Nicméně Juan Jesus se obejít nenechal a Brazilce poslal k zemi!

64

I na druhé straně se žlutí! Před vlastním faulem byl nucen faulovat D´Ambrosio, který poslal k zemi Pavolettiho. Pro Janov je z toho zajímavá příležitost ke skórování!

63

Ve středu pole teď velmi ostře zajel De Maio pod nohy Icardiho a vidí zaslouženou žlutou kartu!

43

Rincón tvrdě zajel do Kovačice a na hřišti se strhla strkanice. Rozhodčí vše vyřešil rozdáním žlutých karet. Na domácí straně ji uviděl Juraj Kucka a na straně Interu Brozovic.

39

Hernanes před vápnem poslal k zemi Pavolettiho a dostává po právu žlutou kartu! Janov má navíc k dispozici zajímavou standardní sitauci.

Janov CFC – Inter Milán

3:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 24. Pavoletti (Bertolacci), 41. Lestienne, 89. Kucka (Edenilson) – 19. Icardi (Hernanes), 30. Palacio (Icardi)

Karty:   43. Kucka (JAN), 63. De Maio (JAN), 90+1. Roncaglia (JAN) – 39. Hernanes (INM), 43. Brozović (INM), 64. D'Ambrosio (INM), 88. Jesus (INM)

Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Roncaglia – Edenilson (90+3. També), Kucka, Costa, Rincón – Falqué (83. Izzo), Pavoletti, Lestienne (77. Laxalt).
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, Izzo, Perotti, Soprano, Panico, Mandragora, Laxalt, Bertolacci.

Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Jesus, Ranocchia (C), D'Ambrosio (87. Puşcaş) – Brozović (76. Shaqiri), Medel, Kovačić – Hernanes – Palacio (77. Bonazzoli), Icardi.
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Campagnaro, Kuzmanović, Obi, Santon, Felipe, Gnoukouri, Puşcaş, Donkor, Shaqiri, Bonazzoli.

Rozhodčí: Tagliavento – Dobosz, Marrazzo (vš. ITA)