Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – Inter Milán

3:2

konec (2:2)

23.05.2015, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.05 3.46 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Janov CFC dokázal otočit nepříznivý vývoj skóre v zápase s Interem Milán a nakonec vyhrál 3:2! Janov si tak zajistil, že v příští sezóně bude hrát v pohárové Evropě!

Na Stadio Comunale Luigi jsme v prvním poločase sledovali výborný fotbal. Od úvodních minut byli výrazně aktivnější domácí fotbalisté. Již v páté minutě nebezpečně pálil Pavoletti, Handanovič však výborně zasáhl. Slovinský gólman se vyznamenal i v deváté minutě, kdy zneškodnil hlavičku Lestienneho. V 19. minutě jsme viděli první branku, kdy se ve vápně dokázal prosadit Mauro Icardi. Domácí ale přispěchali s odpovědí velmi rychle. Již o pět minut později se krýásnou střelou z hranice vápna prosadil Leonardo Pavoletti. O chvilku později Janov nevyužil velkého zaváhání Handanoviče a na druhé straně udeřil Inter. Z rychlého protiútoku se prosadil Rodrigo Palacio. Následně však hosty zachránilo břevno po střele Pavolettiho. V závěru poločasu se domácí podařilo přecijen vyrovnat. Kucka vysunul Maximeho Lestienneho, který využil chyby hráčů Interu a pohodlně skóroval do prázdné branky!

Ve druhém poločase jsme již nesledovali takový ofenzivní koncert, nicméně stále se hrál velmi pohledný fotbal. Inter mohl zvrátit utkání na svou stranu v 74. minutě. To by však Hernanes a po něm i Brozovič nesměli trefil tyč! V závěru tak udeřil Janov! Na centr Edenilsona si naskočil Slovák Juraj Kucka, který dal na 3:2 a poslal Janov do "Evropy"!

To je z mé strany vše a u dalších (nejen) fotbalových přenosů se těším brzy nashledanou! (22:44:14)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Rohový kop rozehrál Hernanes. Do vápna šel i brankář Handanovič, nicméně k hlavičce se nikdo z hostů nedostal!

90+3

Janov provádí poslední změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Brazilec Edenilson, kterého nahrazuje També.

90+2

Rozehrávky standardní situace se ujal Mauro Icardi, který však svou střelu přes zeď nedostal. Od stopera Burdissa se míč odrazil do zámezí na rohový kop.

90+1

Před vápnem nyní poslal k zemi Roncaglia Hernanese a vidí po právu žlutou kartu! Inter navíc bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!

90

Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!

Juraj KUCKA - 3:2

89

Janov právě vstřelil branku!
No a domácí jdou v samotném závěru do vedení! Standardní situaci si vzal na starost Brazilec Edenilson, který poslal do vápna krásný centr, na ten si naskončil JURAJ KUCKA a přesná hlavička slovenského reprezentanta zapadla k tyči!

88

Edenilson si troufl na kličku mezi dvěma protihráči, která mu vyšla. Nicméně Juan Jesus se obejít nenechal a Brazilce poslal k zemi!

87

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází George Puşcaş.

87

I tento rohový kop rozehrál Edenilson, jehož centr však odvrátil Nagatomo. Za vápnem se míče zmocnil Rincón, který to zkusil z první. Jeho střela mířila vysoko nad branku Samira Handanoviče.

86

Na pravé straně si střídající Izzo vyškolil Nagatoma, kterého obešel a snažil se odcentrovat. Svému japonskému spoluhráči přišel na pomoc D´Ambrosio, který zablokoval míč na rohový kop.

85

Jubilejní desátý roh Janova rozehrál Edenilson. Centr se mu však příliš nepovedl a Jesus míč bezpečně odhlavičkoval pryč.

84

Na levé straně byl opět velmi nejistý Ranocchia, od kterého se míč odrazil na rohový kop.

83

Také domácí provádějí druhé střídání. Ze hřiště odchází nejlepší střelec Janova Iago Falqué, který je nahrazen Izzem.

82

Střídající Bonazzoli vysunul Shaqiriho, který pěkným centrem našel vápně Maura Icardiho, jehož hlavička však mířila mimo.

81

Ke střele z hranice vápna se dostal Brazilec Hernanes. Perin toho příliš neviděl, nicméně přízemní rána šla naštěstí pro něj mimo.

78

Domácí se propracovali k rohovému kopu, který rozehrál Bertolacci. Jeho centr se snášel na malé vápno, nicméně obrana Interu zafungovala výborně a centr odvrátila.

77

I Janov střídá. Ze hřiště jde dnes velmi aktivní Belgičan Lestienne, který je nahrazen Diegem Laxaltem. Zároveň podruhé střídá Inter. Svůj pobyt na hřišti ukončil Rodrigo Palacio, místo kterého přichází Bonazzoli.

76

Inter Milán provádí první střídání. Ze hřiště odchází Brozovic, kterého nahrazuje Xherdan Shqiri.

75

Na druhé straně se dostal do protiútoku Janov. Po levé straně postupoval Lestienne, který udělal prostor pro Pavolettiho, ten však zvolil raději kličku, což nebylo šťastné řešení.

Obrovské štěstí na straně Janova

74

No tak teď měl Janov obrovské štěstí! Nejdříve skončila střela Hernanese na tyči a následná dorážka Brozoviče skončila na spojnici břevna a tyče!

72

Palacio šel do vzdušného souboje s Edenilsonem, který prohrál, nicméně při dopadu špatně došlápl a nevypadá to dobře. Uvidíme, zda-li bude Argentinec pokračovat ve hře.

Hlavička Burdissa mířila těsně mimo

71

Lestienne svůj první rohový kop nekopl dobře, nicméně Icardo míč zahrál na další roh. Ten druhý už belgickému záložníkovi vyšel lépe a ve vápně našel hlavu Burdissa, který poslal míč jen těsně vedle levé tyče!

70

D´Ambrosio teď nezvládl souboj u rohového praporku s Edenilsonem a domácí Janov bude zahrávat rohový kop.

69

Rozehrávky následného rohového kopu se ujal Falqué, jehož centr však ve vzduchu zachytil Samir Handanovič.

Velmi povedená střela Bertolacciho

68

Perin se pokoušel najít dlouhým nákopem Pavolettiho. Míč se nakonec dostal k Bertolaccimu, který se opřel do míče a velmi tvdě vypálil. Inter opět podržel Handanovič!

67

Lestienne opět křižoval levou stranu a dostal se i k centru. Jeho centr však zachytil Ranocchia, který vše vyřešil rázným odkopem míče do autu.

65

Rozehrávky se ujal Slovák Juraj Kucka, který poslal svou střelu pouze do zdi. Následně se míč odrazil k volnému Burdissovi, ten však zakončoval z ofsajdové pozice.

64

I na druhé straně se žlutí! Před vlastním faulem byl nucen faulovat D´Ambrosio, který poslal k zemi Pavolettiho. Pro Janov je z toho zajímavá příležitost ke skórování!

63

Ve středu pole teď velmi ostře zajel De Maio pod nohy Icardiho a vidí zaslouženou žlutou kartu!

61

Janov se ale přecijen do zakončení dostal. Z pravé strany odcentroval Edenilson, na jeho centr si naběhl Falqué. Střela z první mu ale nevyšla.

60

Edelnilson teď velmi dlouho váhal s vhozením míče do hry. Nakonec našel Falquého, tomu však míč při zpracování utekl.

59

Juraj Kucka seš opět pokoušel poslat pas za obranu na Pavolettiho. Italský útočník si ovšem nepohlídal ofsajdovou hranici.

58

Medel teď ustál souboj s Pavolettim, vyhnul se dalším dvěma protihráčům a snažil se vysunout Icardiho. Jeho přihrávku však zablokoval Costa. Míč se odrazil k Jesusovi, a tomu se již podařilo Icardiho vysunout. Argentinec postupoval směrem k brance, jenže v rozhodujícím okamžiku podklouzl a do zakončení se nedostal.

56

Rozehrávky standardní situace se ujal Brazilec Hernanes. Centr se mu ale vůbec nepovedl, neboť poslal míč přímo do rukavic Perina.

55

Rohový kop se Lestiennemu vůbec nepovedl. Míč odhlavičkoval na přední tyči Jesus a po chybě Costy se dostal do úniku Icardi. Toho však poslal k zemi Edenilson a hosté mají k dispozici standardní situaci.

54

Falqué se dokázal obtočit kolem Nagatoma a odcentrovat. Ve vápně byl však velmi pozorný Ranocchia, který raději zahrál míč na roh.

53

Po levé straně výborně prošel Lestienne, který odcentroval na zadní tyč k Falquému, tomu však nevyšlo zpracování a byl donucen zahrát míč za vápno, kde se nacházel Kucka. Střela slovenského záložníka však mířila mimo.

52

Mateo Kovačic se teď do svých kliček lehce zamotal. Naštěstí pro něj ho postrčil Rincón a hlavní arbitr faul odpískal, jinak by šel Janov do protiútoku...

51

Kovačic udržel míč proti Costovi a vysunul Icardiho. U toho byl však velmi rychle stoper De Maio, který raději odkopl míč do zámezí.

49

K rozehrávce standardní sitauce se postavil Brazilec Hernanes, kterému však střela vůbec nevyšla a poslal míč vysoko nad branku.

48

Výbornou individuální akci teď předvedl Mateo Kovačic, který prošel středem pole a až Juraj Kucka chorvatského šikulu zastavil. Inter má k dispozici zajímavou standardní situaci.

47

Na polovině Interu se provnil nedovoleným zákrokem Belgičan Lestienne, který popostrčil v souboji stopera Ranocchiu.

46

Hned v úvodu druhého poločasu se dostal k míči na pravé straně Palacio, který hledal centrem na zadní tyči Icardiho. Na argentinského útočníka byl však centr příliš dlouhý.

46

Začal druhý poločas.
Na Stadio Comunale Luigi jsme v prvním poločase sledovali výborný fotbal. Od úvodních minut byli výrazně aktivnější domácí fotbalisté. Již v páté minutě nebezpečně pálil Pavoletti, Handanovič však výborně zasáhl. Slovinský gólman se vyznamenal i v deváté minutě, kdy zneškodnil hlavičku Lestienneho. V 19. minutě jsme viděli první branku, kdy se ve vápně dokázal prosadit Mauro Icardi. Domácí ale přispěchali s odpovědí velmi rychle. Již o pět minut později se krýásnou střelou z hranice vápna prosadil Leonardo Pavoletti. O chvilku později Janov nevyužil velkého zaváhání Handanoviče a na druhé straně udeřil Inter. Z rychlého protiútoku se prosadil Rodrigo Palacio. Následně však hosty zachránilo břevno po střele Pavolettiho. V závěru poločasu se domácí podařilo přecijen vyrovnat. Kucka vysunul Maximeho Lestienneho, který využil chyby hráčů Interu a pohodlně skóroval do prázdné branky!

Druhý poločas začne na Stadio Comunale Luigi přibližně v 21:47.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Hernanes teď zcela nepochopitelně vyjel na Kucku. Brazilský středopolař si bude muset dávat větší pozor, neboť jednu žlutou již má!

43

Rincón tvrdě zajel do Kovačice a na hřišti se strhla strkanice. Rozhodčí vše vyřešil rozdáním žlutých karet. Na domácí straně ji uviděl Juraj Kucka a na straně Interu Brozovic.

Maxime LESTIENNE - 2:2

41

Janov právě vstřelil branku!
Janov opět srovnává skóre! Ve středu pole špatně přihrál Nagatomo a přihrávku vystihl Juraj Kucka, který poslal skvělý pas na MAXIMEHO LESTIENNEHO, ten využil obrovské chyby brankáře Handanoviče i stopera Ranocchii a doklepl míč do prázdné sítě!

40

K rozehrávce volného přímého kopu se nakonec postavil Roncaglia, který zkusil napřímo ohrozit Handanoviče. Střela mu ale vůbec nevyšla a napálil pouze zeď!

39

Hernanes před vápnem poslal k zemi Pavolettiho a dostává po právu žlutou kartu! Janov má navíc k dispozici zajímavou standardní sitauci.

38

Janov teď udělal velkou hrubici v obraně a k míči se dostal Palacio, který poslal pohotovou přihrávku do pásma na zcela volného Icardiho, který doklepl míč do sítě. Dle názoru pomezního se však Icardi nacházel v těsném ofsajdu!

37

D´Ambrosio hledal po autovém vhazování Icardiho, tomu však nevyšlo zpracování a míč mu uskočil.

36

Janovu se teď útok vůbec nepovedl a přihrávka Rincóna skončila u Handanoviče, ten s rozehrávkou pochopitelně nikam nespěchá.

34

Andrea Ranocchia dohrál ve vápně Roncaglia, což rozhodčí samozřejmě postřehl a odpískal nedovolený zákrok.

Pavoletti trefil z otočky břevno

33

Následný rohový kop rozehrál právě Lestienne. Ve vápně se nakonec míč odrazil na nohu Pavelettiho, který pohotově vystřelil z otočky a napálil břevno!

32

Na druhé straně našel Pavoletti ve vápně volného Lestienneho, který vypálil, nicméně jeho ránu obětavě zablokoval na roh D´Ambrosio.

Rodrigo PALACIO - 1:2

30

Inter Milán právě vstřelil branku!
A Inter Milán trestá! Na druhé straně Icardi výborně vysunul do úniku RODRIGA PALACIA, který šel sám proti Perinovi. Argentinec zakončil zkušeně a navrací Interu vedení!

29

Edenilson teď vymyslel výbornou přihrávku za obranu na Pavolettiho. Proti němu však vyběhl Handanovič, který nezasáhl úplně stoprocentně a míč se odrazil na levou stranu k Falquému. Tomu však střela nesedla a prázdnou branku netrefil!

28

Z levé strany se nyní dostal k centru obránce De Maio. Na jeho centr si naskočil Lestienne, nicméně míč netrefil zrovna ideálně a střela mířila mimo.

27

Rincón teď výborně vysunul Kucku, který postupoval po levé straně. Svou přihrávku do vápna však uspěchal a stoper Jesus byl na místě.

26

Inter se pokoušel velmi rychle odpovědět na vyrovnávací branku. Medel hledal za obranou naběhlého Nagatoma, ten si však nepohlídal ofsajdovou linii.

Leonardo PAVOLETTI - 1:1

24

Janov právě vstřelil branku!
Domácí však velmi rychle odpovídají na branku Interu! Bertolacci našel před vápnem LEONARDA PAVOLETTIHO, který se výborně vyhnul Palaciovi a pohotově vypálil k tyči. Handanovič byl bez šance!

22

Kucka si udělal cestu po levé straně a křížným pasem našel na hranici vápna volného Pavolettiho. Ten se opřel do střely z první, ovšem jeho střelu zablokoval stoper Jesus.

21

Rohového kopu se ujal Lestienne, jehož centr směřoval na malé vápno. Handanovič šel do vzduchu a míč vyboxoval za vápno.

20

Velmi zajímavou střelu teď vyslal ze střední vzdálenosti Juraj Kucka. Samir Handanovič ale zvládl střelu vyrazit na rohový kop.

Mauro ICARDI - 0:1

19

Inter Milán právě vstřelil branku!
A inter jde zničehonic do vedení! Z levé strany poslal do vápna zajímavý centr Hernanes, na který si naskočil MAURO ICARDI, který stihl ještě před Perin míč popostrčit a následně ho již doklepl do sítě!

18

Rozehrávky volného přímého kopu se ujal Hernanes, jenže jeho centr skončil v zámezí.

17

Domácí Burdisso teď ve středu pole poslal k zemi Andreu Rannochiu a Inter bude zahrávat volný přímý kop.

15

Rohový kop se Interu příliš nepodařil. Domácí se navíc dostali do protiútoku, ten táhl Pavoletti, kterého poslal k zemi zákrokem zezadu Nagamoto. Žlutou kartu za svůj zákrok však neviděl.

14

Brozovic si na pravé straně nevěřil v souboji s De Maioem, a tak raději přenechal míč do středu hřiště pro Medelovi. Přízemní střela Čilana před Perinem skončila a gólman domácích zahrál míč raději na roh.

13

Inter se teď po delší době dostal postupnou kombinací na polovinu svého soupeře. Zatím zde však nic kloudného nevymyslel.

11

Roncaglia se pokoušel poslat pas za obranu pro Falquého, ten si však nepohlídal ofsajdovou linii, což postřehl pomezní sudí.

Fantastický zákrok Handanoviče

9

Z pravé strany dokázal odcentrovat Rincón, jehož centr mířil na malé vápno k Jesusovi. Brazilský stoper však zaváhal a míč propadl k Lestiennemu. Jeho hlavičku však vytáhl Samir Handanovič výborným zákrokem!

8

Odražený míč se dostal na levou stranu vápna k Kovačicovi, který se pokoušel vypálit. Jeho střelu však zablokoval Edenilson. Chorvatský záložník ale dál operoval s míčem a centrem našel Brozoviče, který svou hlavičku nenasměřoval do branky!

7

Právě Roncaglia si teď na pravé straně nedokázal poradit s útočníkem Icardim a Inter bude zahrávat první rohový kop zápasu.

6

Na zemi teď zůstal ležet Japonec Nagatomo, kterého poslal tvrdým způsobem k zemi stoper Roncaglia.

Proti pěkné střele Pavoletti dobře zasáhl Handanovič

5

Janov je zatím daleko aktivnějším týmem. Z levé strany si to namířil do středu Pavoletti, který tvrdě vypálil na zadní tyč. Handanovič však jeho ránu vyrazil!

4

Rozehrávky rohového kopu se ujal Brazilec Edenilson, jehož centr hledal ve vápně hlavu Jesuse, nicméně nejvýše vyskočil Handanovič a míč lapil.

3

Po souboji Pavolettiho a D´Ambrosia na levé straně bude Janov zahrávat první rohový kop zápasu.

3

Z levé strany odcentroval Pavoletti. Handanovič musel na zem a centr lapil do rukavic.

2

Icardi přišel na levé straně o míč v souboji s Rincónem. U míče je tak aktuálně Janov, který se postupnou kombinací dostává na polovinu soupeře.

1

Z pravé strany se dostal k centru D´Ambrosio. Gólman Janova Perin nepředvedl zrovna ideální zákrok a vyrazil míč za vápno. V tomto prostoru byl Nagamoto, který se opřel do míče. Perin však jeho ránu lapil.

1

Hlavní rozhodčí právě zahájil utkání. Úvodní výkon měli k dispozici domácí fotbalisté.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Roncaglia – Edenilson, Kucka, Costa, Rincón – Falqué, Pavoletti, Bertolacci.
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, Izzo, Perotti, Lestienne, Soprano, Panico, Mandragora, Laxalt.

Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Jesus, Ranocchia (C), D'Ambrosio – Brozović, Medel, Kovačić – Hernanes – Palacio, Icardi.
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Campagnaro, Kuzmanović, Obi, Santon, Felipe, Gnoukouri, Puşcaş, Donkor, Shaqiri, Bonazzoli.

Rozhodčí: Tagliavento – Dobosz, Marrazzo (vš. ITA).
Hezký večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má dnes v plánu dva zápasy v rámci 37. kola. My se společně zaměříme na utkání Janova CFC proti Interu Milán. Utkání bude mít jistě velký náboj, neboť oba týmy bojují o účast v evropských pohárech. Úvodní výkop je naplánován v 20:45 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
JANOV CFC
Klub z přístavního města má na svém kontě celkem devět získaných titulů, nicméně poslední titul získal Janov v roce 1924. Nyní se pojďme zaměřit na přítomnost. Janov je momentálně na šesté pozici se ziskem 56 bodů, tudíž na pozici, která zajišťuje kvalifikaci Evropské ligy. Na Janov se však dotahuje městský rival Sampdorie, který má o dva body méně.

Janov předvádí v letošní sezóně velmi dobré výkony a po právu je na pozicích zaručujících evropské poháry. Po prohře 0:2 s římským AS se Janov oklepal a poslední dvě utkání zvládl. Nejdříve doma porazil jasným poměrem FC Turín 5:1. V posledním utkání Janov porazil Atlantu na jejím hřišti 4:1.

Ve středové řadě Janovu nastupuje Slovák Juraj Kucka, který "kroutí" v tomto klubu již pátou sezónu. V záloze mu zdatně sekunduje Ital Andrea Bertolacci, který navíc přidal i šest přesných zásahů. V útoku je jasnou jedničkou týmu Giana Piera Gasperiniho Španěl Iago Falqué, ten má na svém kontě třináct branek.
INTER MILÁN
Milánský klub v letošní sezóně zůstává lehce za očekáváním a kouč Roberto Mancini nemůže být s postavením svého klubu spokojený. Inter je momentálně až na osmé pozici tabulky se ziskem 52 bodů, nicméně stále má šanci na účast v pohárové Evropě. V dnešním utkání by ale musel porazit svého soka a doufat, že Janov ztratí body v příštím kole na půdě Sassuola.

Inter po domácí remíze 0:0 s Chievem zabral a zaznamenal velmi cennou výhru na půdě Lazia v poměru 2:1. V posledním kole však "Nerazzurri" ztratili dobře rozehraný zápas s Juventusem a prohráli 1:2.

Mezi důležité hráče "mančaftu" kouče Manciniho patři kolumbijský záložník Fredy Guarín, který v této sezóně zaznamenal již šest branek. Je však otázka, zda-li se vedení Interu podaří tohoto hráče udržet i pro další sezónu. Nejlepším střelecem Interu je Argentinec Mauro Icardi, ten nastřílel již devatenáct branek a v tabulce střelců se dělí o druhé místo s veteránem Lucou Tonim. Zimní posily Lukas Podolski a Xherdan Shaqiri se zatím v italské prostředí rozkoukávají a oba vstřelili po jedné brance.

Janov CFC – Inter Milán

3:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 24. Pavoletti (Bertolacci), 41. Lestienne, 89. Kucka (Edenilson) – 19. Icardi (Hernanes), 30. Palacio (Icardi)

Karty:   43. Kucka (JAN), 63. De Maio (JAN), 90+1. Roncaglia (JAN) – 39. Hernanes (INM), 43. Brozović (INM), 64. D'Ambrosio (INM), 88. Jesus (INM)

Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Roncaglia – Edenilson (90+3. També), Kucka, Costa, Rincón – Falqué (83. Izzo), Pavoletti, Lestienne (77. Laxalt).
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, Izzo, Perotti, Soprano, Panico, Mandragora, Laxalt, Bertolacci.

Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Jesus, Ranocchia (C), D'Ambrosio (87. Puşcaş) – Brozović (76. Shaqiri), Medel, Kovačić – Hernanes – Palacio (77. Bonazzoli), Icardi.
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Campagnaro, Kuzmanović, Obi, Santon, Felipe, Gnoukouri, Puşcaş, Donkor, Shaqiri, Bonazzoli.

Rozhodčí: Tagliavento – Dobosz, Marrazzo (vš. ITA)