Menu

Hokej

Play-off NHL

New York Rangers – Washington Capitals

2:1

po prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0) Stav série: 4:3

14.05.2015, 01:30 • Madison Square Garden, New York • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 2.07 3.7 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Derek STEPAN - 2:1

71:24

Rangers právě vstřelili branku!
A je rozhodnuto! Dvě zakázané uvolnění za sebou se Washingtonu hrubě nevyplatily, neboť tentokrát již vhazování vyhráli domácí borci, od modré čáry přišla dělovka, která se nějak poodrážela až k DEREKU STEPANOVI a ten kotouč dorazil za záda zcela rozhozeného Bradena Holtbyho! Capitals tedy končí, Rangers jdou do konferenčního finále proti Tampě! Asistence: Dan Girardi, Keith Yandle

70:21

Alex Ovečkin teď málem zhatil naděje na postup Washingtonu. Po jeho chybě v obranném pásmu se u Holtbyho svatyně zjevil Dominic Moore, ale domácí útočník zblízka minul.

63:48

To je velký tlak Washingtonu. Tři čtyři střely teď šly na Lundqvista, avšak ani jedna se neujala a domácí se nakonec osvobozují. Fanoušci Rangers teď přežili klinickou smrt.

62:56

Jevgenij Kuzněcov se natlačil před bránu, ale puk na Lundqvista již poslat nedokázal.

59:42

Na druhé straně mohl rozhodnout Dominic Moore, ale jeho bekhendový pokus šel jen do boční sítě.

59:26

A kotouč se hned po vhazování dostal k Ovečkinovi, jehož bleskovou ránu vyrazil Lundqvist.

56:09

Hagelin hned po vyhraném buly hledal spoluhráče na druhé tyčí, ale toho na poslední chvíli znervóznil Beagle a z obrovské šance domácích nebylo nic.

51:23

Velká šance Hagelina! Mladý Švéd se ocitl ve volném prostoru mezi kruhy a velmi výživnou střelou těsně minul.

48:59

Dominic Moore se dostal do souboje jeden proti jednomu, avšak přes obránce nedokázal pořádně zamířit a Braden Holtby ho výborně vybruslil.

44:31

A na druhé straně se před Lundqvista dostal Kuzněcov, avšak pokus o rychlou bekhendovou kličku švédský gólman vystihl.

43:52

Střílenou přihrávku od mantinelu na brankovišti dokázal tečovat Rick Nash, ale puk nakonec těsně minul svatyni Bradena Holtbyho.

38:28

Jay Beagle si od mantinelu sjel až k Lundqvistovi, ale ten i tentokrát výborně zasáhl.

36:59

Na druhé straně měl hodně prostoru Carl Hagelin a Holtby proti jeho svižné ráně musel bleskově zasahovat levým betonem.

36:06

Tak to už vypadalo nadějněji. Puk se od modré čáry dostal až k volnému Burakovskymu, avšak ten byl z úhlu a Henrik Lundqvist si pohlídal bližší tyč, kam hostující útočník mířil.

32:13

Jesper Fast (NYR) vyloučen za podražení. Přesilová hra pro Capitals.

27:40

To je opravdu neskutečný hokej! Hned po vstřelené brance měli dvě dobré šance domácí, poté zase hosté a nyní je puk opět na holích domácích borců, kteří točí obranu Washingtonu!

Kevin HAYES - 1:1

26:22

Rangers právě vstřelili branku!
Jenže hosté nakonec doplácí na svou nedisciplinovanost a inkasují! J.T.Miller mohl z dobré pozice střílet, ale místo toho ještě naprosto fantastickou přihrávkou našel volného KEVINA HAYESE, který puk usměrnil do brány. Braden Holtby neměl šanci zasáhnout. Asistence: J.T.Miller, Ryan McDonagh

24:34

A opět půjde na trestnou lavici jeden z hostujících hráčů! Mike Green (WSH) krosčekem atakoval Girardiho a jde si po krátkém pobytu na ledě odpočinout zpátky na lavici hanby.

22:36

Až nyní se domácí usadili v útočném pásmu, ale stálo to za to. Dělovka od modré čáry v podání Dericka Brassarda zazvonila na tyč Holtbyho brány!

21:55

Washington si v plném počtu příliš dlouho nezahrál. Moore se krásně pokoušel uvolnit, skončil na ledě a Mike Green (WSH) je potrestán za podražení.

20:53

Jenže nyní už se v útočném pásmu velmi pěkně uvolnil Rick Nash, který si najel mezi kruhy a svižnou ranou zaměstnal betony Bradena Holtbyho.

19:40

Domácí přesilovku vykombinovali skvěle, na levé straně dostal nabito Derek Stepan, avšak Holtby se včas přesunul a skvěle zasáhl betonem.

19:26

Jay Beagle (WSH) přidržel Fasta a je potrestán dvěma minutami na trestné lavici.

17:44

Obrovská šance na srovnání! Rick Nash se zničehonic řítil sám na Holtbyho, zkusil bekhendem zasunout puk mezi nohy, ale Holtby si poradil a neinkasoval!

16:34

Bude se potřetí vylučovat. Derick Brassard (NYR) podrazil Kuzněcova a míří na lavici hanby.

15:29

Tak teď Holtby vůbec nevěděl jestli drží kotouč! Jeden z domácích našel zadovkou výborně najetého kolegu, avšak ten z dobré pozice trefil jen brankáře Washingtonu. Skóre se tak nemění a následuje komerční přestávka.

Alexander OVEČKIN - 0:1

12:50

Washington právě vstřelil branku!
Po komerční přestávce se podařilo vyhrát buly u Lundqvista opět hostům a Capitals rázem slaví! Johanssen od mantinelu našel parádním bekhendem najíždějícího si ALEXANDERA OVEČKINA a ten tváří v tvář Lundqvistovi nezaváhal. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckström

10:53

Kuzněcov se vrátil z trestné lavice a okamžitě se zapojil do útoku! Ruský útočník šel se spoluhráčem dva na jednoho, ale právě přihrávka na druhého hráče Washingtonu mu nevyšla a z šance nebylo vůbec nic.

08:45

Rangers přežili oslabení a nyní se vyzkouší i přesilovku.Vyloučen Jevgenij Kuzněcov (WSH), který se provinil nedovoleným bráněním.

07:29

Hosté hrají přesilovku výborně a Lundqvist má opravdu hodně práce. Hned několik střel dokázal domácí brankář vyrazit a ustál i poslední pokus, který vyslal Alexander Ovečkin. Puk se sice na brankovišti na chvíli ocitl volný, avšak nikdo z Caps ho nedokázal dotlačit do brány.

06:23

První přesilovou hru si zahrají hosté. Za nedovolené bránění je totiž vyloučen James Sheppard (NYR).

04:05

Neskutečný zákrok Henrika Lundqvista! Gólman New Yorku pouze vyrazil Burakovskyho ránu přesně na hůl dojíždějícího Beaglea, ale ten ani z dorážky nedokázal "Krále Henrika" překonat.

02:58

Obrovská šance domácího celku! Kreider si ze vzduchu stáhl puk, vystřelil z blízkosti na Holtbyho, ale ten dokázal zasáhnout. Veškeré vzrušení je však nakonec zbytečné, neboť je Kreiderovi odpískána hra vysokou holí.

New York Rangers – Washington Capitals

2:1

po prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0) Stav série: 4:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Hayes (Miller, McDonagh), 72. Stepan (Girardi, Yandle) – 13. Ovečkin (Johansson, Bäckström)

New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, Boyle, Yandle – St.Louis, Brassard, Nash – Fast, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Glass, Moore, Sheppard

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Gleason – Ward, Bäckström, Ovečkin – Chimera, Kuzněcov, Johansson – Brouwer, Beagle, Burakovsky – Wilson, Laich, Glencross

Rozhodčí: Wes McCauley, Kevin Pollock – Pierre Racicot, Derek Amell

Diváci: 18 006

Průběh zápasu
1. třetina
06:23
08:45
12:50
16:34
19:26
Po 1. třetině
2. třetina
21:55
24:34
26:22
32:13
Po 2. třetině
3. třetina
Po 3. třetině
Prodloužení
71:24
po prodl.