Menu

Hokej

Mistrovství světa

Německo – Česko

2:4

konec (1:1, 1:2, 0:1)

10.05.2015, 16:15 • O2 arena • Skupina A • Radek Barkman

Tipsport: 13.0 9.0 1.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:15

Německý tým hraje přesilovku šest na čtyři!

57:40

Na chvilku zůstal u branky nepokrytý Plachta, cpal puk pod břevno, ale přestřelil.

56:41

Němci mají ještě šanci! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Nakládal!

55:58

Česko právě vstřelilo branku!
Je hotovo, český tým postupuje do čtvrtfinále! Červenka vyhrál buly pro JAROMÍRA JÁGRA, který pohotově vystřelil a procedil puk mezi betony Pielmeiera! Asistence: Roman Červenka.

54:50

Neuvěřitelná záležitost! Po střele Koláře zachránila Pielmeiera tyč, ta zachovala skóre stejné i po dorážce Voráčka!

41:13

Jágr geniálně našel v objetí dvou německých hráčů Červenku, který zblízka ani nadvakrát Pielemeiera neprostřelil.

38:52

Kovář v přečíslení 3 na 1 posunul puk Jágrovi, který na mezikruží trestuhodně promáchl!

36:04

Neuvěřitelný zákrok Pielmeiera! Hertl u tyčky poslal zadovkou přihrávku napříč brankovištěm Kovářovi, který pálil do odkryté části branky, kam se přemístil Pielmeier.

34:45

Hertl se už dostával za záda Hospelta a Čechům se rýsovalo nadějné přečíslení, útočník německého výběru měl proto jedinou možnost, a to faulovat. Druhá přesilovka pro Česko.

32:44

V době, kdy už končilo české oslabení vysunul Koukal Hertla, který za Jágra vyskočil z trestné lavice, ale ten neměl rychlost a nechal pouze vyniknout Pielmeiera.

30:38

Na trestnou lavici sice usedl i Justin Krueger, ale rezultuje z toho přesilovka pro Německo. Jágr byl zřejmě oceněn i seknutím do lapačky německého brankáře.

30:38

Vypadá to neuvěřitelně, ale trest dostane asi pouze Jágr. Ten se přitom pouze bránil německým výpadům za brankou.

30:38

Jágr našel Červvenku, ten posunul v tísni puk Kovářovi. Jágr po zásahu Pielmeiera zkoušel dorážet, ale slízl za to několik ran od německých zadáků. Urostlá "68" se ale o sebe postarat dokáže! Uvidíme, jak budou rozdělena vyloučení.

27:36

Česko právě vstřelilo branku!
Tohle Němci nemohli přežít. Tentokrát ovšem propadli ve středním pásmu, čehož využil JAKUB VORÁČEK, v přečíslení 3 na 1 nevymýšlel na předzápasové rady Jaromíra Jágra žádné přihrávky a prostřelil Pielmeiera mezi betony! Je tu obrat ve skóre. Asistence: Jaromír Jágr a Jakub Nakládal.

26:59

Na trestné lavici už sedí Kai Hospelt.

26:59

Češi mají obrovský nápor! Jordán byl podražený a je tu přesilovka pro domácí. Ve výhodě ještě Kovář nabil zpoza branky Jágrovi, který těsně minul!

26:15

Skóre na českou stranu mohl překulit Voráček, ale v pádu nedokázal na brankovišti zastrčit kotouč za Pielmeiera!

25:58

Česko právě vstřelilo branku!
Gól, který přistál na ledové ploše O2 areny jako dárek s věnováním od Pánaboha. Po hluché pasáži se kotouč odrazil na hůl PETRA KOUKALA, jemuž sice najížděl ještě Zaťovič, Koukal to ale vzal na sebe a střelou pod víko překonal Pielmeiera! Asistence: Jan Kolář a

23:50

Německo právě vstřelilo branku!
No a hned z protiakce Češi propadli, situaci dva na jednoho výborně vyřešili Rieder se zakončujícím MICHAELEM WOLFEM, který se trefil pod břevno Pavelcovy branky. Němci opět vedou. Asistence: Tobias Rieder.

23:32

Vondrka nastartoval Voráčka, který se řítil sám na Pielmeiera, ale neprocedil kotouč skrz jeho betony.

21:20

Málem se Češi dostali do velké šance. Přihrávka Nakládala na Červenku, ale byla příliš prudká a i když, po ní český útočník skočil jako tygr, kotouč už nezachytil.

16:28

Pak se na Pielmeiera řítil Jágr, jenž vypíchl puk Kinkovi, ale zblízka přestřelil jeho klec!

13:39

Česko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno. MICHAL VONDRKA se dostal do útoku po boku Voráčka a Sobotky a ihned se namotal do situace, z níž rezultuje vyrovnání. Po střele Nakládala se puk odrazil do brusle Vondrky, pak do jednoho z německých hráčů a skončil v brance. Asistence: Jakub Nakládal.

11:34

Erat přihrávkou před branku uvolnil Kováře, který zblízka bekhendem nechal vyniknout Pielmeiera.

08:58

Další šanci měl Oppenheimer, šteloval si puk na bekhend, ale za Pavelce ho už zasunout nedokázal! Mířil těsně mimo.

08:27

Češi jakoby snad na hřišti ani neexistovali, další možnost měl Yannic Seidenberg, ale vystřelil z dobré pozice na mezikruží nad branku.

07:13

Německo právě vstřelilo branku!
Tak to je naprosto zasloužená odměna pro Německo! Dobrý den si z české obrany udělal DANIEL PIETTA, objel Čáslavu a nestačil mu ani Němec, a zasunul puk za Pavelce. Studená sprcha pro český tým. Asistence: Moritz Müller a Justin Krueger.

04:50

První gólovku měli Němci! Ve středním pásmu se otevřel prostor před Hagerem, který nabral rychlost a vypálil nad Pavelcovu lapačku, český gólman ale předvedl výborný zákrok.

Německo – Česko

2:4

konec (1:1, 1:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Pietta (Müller, Krueger), 24. Wolf (Rieder) – 14. Vondrka (Nakládal), 26. Koukal (Kolář), 28. Voráček (Jágr, Nakládal), 56. Jágr (Červenka)

Německo: Pielmeier (Endras) – Krueger, Muller, Baxmann, Kohl, Daschner, Koppchen, Krupp – Plachta, Hospelt, Kink (A) – Reimer (A), Hager, Y. Seidenberg – Wolf (C), Pietta, Rieder – Oppenheimer, Krammer, Ullmann – Raedeke.

Česko: Pavelec (Salák) – Hejda (A), Jordán, Kolář, Nakládal, Němec, Čáslava – Hertl, Sobotka, Voráček (C) – Červenka, Jan Kovář, Jágr (A) – Smoleňák, Novotný, Erat – Zaťovič, Koukal, Simon – Vondrka.

Rozhodčí: Nord (Švéd.), Bjork (Švéd.) – Suominen (Fin.), Mc Intyre (USA)

Průběh zápasu
1. třetina
07:13
13:39
Po 1. třetině
2. třetina
23:50
25:58
26:59
27:36
30:38
30:38
34:45
Po 2. třetině
3. třetina
55:58
56:41
Konec