Menu

Hokej

Mistrovství světa

Rusko – USA

2:4

konec (0:1, 1:1, 1:2)

04.05.2015, 16:15 • ČEZ Arena, Ostrava • Skupina B • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.45 5.95 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:51

USA právě vstřelilo branku!
Američané potvrzují své vítězství gólem do prázdné branky. Ve středním pásmu vyhrál vhazování Lee a k puku se dostal BROCK NELSON, který trefil opuštěnou branku! Asistence: Anders Lee

59:29

Kulikov dostal kotouč na pravou stranu k Šipačovi, který se neukvapil a našel mezi kruhy volného Kovalčuka, ten mohl zakončovat do prázdné branky. Jeho střela ale mířila mimo!

59:14

Trevor Lewis spěchal za odraženým pukem, který nakonec dostihl až za brankou. Zakončoval z otočky, nicméně Medveděv kotouč zastavil na brankové čáře!

59:01

Rusové v šesti! Bobrovskij je již na střídačce!

58:27

Hra je přerušena, neboť na zemi zůstal ležet ruský obránce Jegor Jakolev! Ruský obránce se pokoušel vypíchnout kotouč a spadl. Na zemi ho zasáhl hokejkou do obličeje Lewis, nicméně vylučovat se nejspíše nebude!

56:19

Rusko právě vstřelilo branku!
Tak to bude ještě drama! Rusové necelé čtyři minuty před koncem snižují! Po levé straně najel do útočného pásma najel SERGEJ PLOTNIKOV, který vypálil. Jeho ránu zablokoval Murphyho. Puk se ale odrazil zpět k Plotnikovi, který odrazem o hokejku obránce Jonese dostal kotouč do branky! Asistence: Dmitrij Kulikov, Arťom Anisimov

51:52

USA právě vstřelilo branku!
Američané po celou dobu třetí třetiny bránili, nicméně teď udeřili potřetí! U modré se pral o puk s Medveděvem Vesey. Velmi pohotově si kotouč vzal MARK ARCOBELLO, který si nabruslil mezi kruhy a trefil přesně! To už budou mít Rusové opravdu hodně těžké! Asistence: Jimmy Vesey

50:34

Do rychlého protiútoku se dostal Moses, který měl však proti sobě Čudinova. I tak se nejlepší střelec KHL dostal ke střele. Bobrovskij vyrazil a dorážka Bonino mířila nad branku!

49:09

Bělov mohl střílet, nicméně ještě vylepšil pozici pro Tarasenka. Útočník St. Louis podklouzl a ke střele se nedostal!

46:43

Teď se již ale vylučovat bude! Na trestnou lavici odchází americký kapitán Matt Hendricks a obranu USA čekají horké chvilky!

39:37

Plotnikov se za brankou uvolnil v souboji s Jonesem, objel branku a pokusil se zakončit. Campbell se však velmi rychle přesunul a kotouč vyrazil!

37:00

Po výborné příhrávce Malkina pálil z levé strany Mozjakin. Jeho rána však prolétla těsně mimo Campbellovy branky!

36:43

Přesilovku si v závěru druhé třetiny zahraje i Rusko! Na trestnou lavici míří Zach Redmond za držení.

32:31

Velmi nepřehlednou situaci musel řešit na brankovišti Campbell. Kotouč se odrazil mezi kruhy na Plotnikova, který vypálil zápěstím. Puk se dostal ke Campbellovi, ten si však vůbec nebyl jist, kde puk je. Nicméně hlavní arbitr zjevně ztratil ponětí o puku a přerušil hru! Následně kotouč skončil v síti, ale branka neplatí!

31:03

Bělov nepřesně rozehrál a kotouč se zmocnil Eichel. Zpracování mu však nesedlo a i s trochou štěstí se touš odrazil k Murphymu, ten pohotově vystřelil. Bobrovskij vyrazil!

29:41

Plotnikov teď našel na hranici levého kruhu zcela volného Panarina, který se do kotouč opřel z první a vyslal tvrdou bombu! Campbell však výborně zasáhl!

26:22

USA právě vstřelilo branku!
A Američané přecijen dvojnásobnou přesilovku využívají! Nejdříve vystřelil nepřesně Faulk a kotouč směřoval ven z pásma. Seth Jones ho ale stihl na modré. Poslal kotouč na obránce TOREYHO KRUGA, který si nabrusilil do středu a vymetl růžek ruské branky! Asistence: Seth Jones, Justin Faulk.

25:33

Ke kotouči se dostal Anisimov, který vyhodil kotouč do středního pásma! Rusové ale stihli vystřídat pouze jednoho hráče!

25:01

Todd Richards si bere oddechový čas! Přípomínám, že americká přesilovka pět na tři bude trvat 1:28 minuty!

25:01

Jevgenij Medveděv to teď vůbec neudělal dobře! Z vlastního pásma se snažil vyhodit rychle kotouč o mantinel, nicméně poslal kotouč do hlediště a za to jsou jasné dvě minuty za zdržování hry!

24:29

Američané ale budou mít ideální možnost jít do vedení. Maxim Chudinov si před brankou počínal nedovoleně v souboji s Lewisem, kterého podrazil a míří na trestnou lavici!

23:40

Rusko právě vstřelilo branku!
A máme vyrovnáno! Za brankou se výborně pohyboval Dadonov, který se vyhnul Larkinovi a krásnou přihrávkou našel před brankou Panarina, který se neukvapil a poslal kotouč na modrou, kde stál ANTON BĚLOV. Campbell byl zcela mimo branku a Bělov poslal kotouč do branky! Kotouč nezastavil ani "brankář" Matt Hendricks, který se natahoval po puku marně! Asistence: Jevgenij Dadonov, Arťem Panarin.

19:16

I Rusové si zahrají první přesilovku! Na trestnou lavici míří právě obránce Caroliny Dustin Faulk za krosček!

18:39

Rusové mohli udeřit v oslabení! Do protiútoku se dostal Panarin, který přenechal kotouč na Dadonova. Útočník Petrohradu posílal kotouč před branku, kde ho tečoval Kuljomin. Campebell nezasáhl a kotouč proskákal kolem tyče americké branky!

17:46

Po levé straně si to do útočného pásma namířil střelec zatím jediné branky Lewis, který se k zakončení nedostal, ale těsně před ruským gólmanem posílal kotouč na Faulka. Obránce Caroliny se ale k zakončení nedostal!

16:54

První vyloučeným v tomto utkání se stává Igor Jakovlev, který si počínal u hrazení nedovoleně v souboji s Benem Smithem!

12:43

Rusové se opět dostali do rychlého protiútoku. S pukem postupoval po pravé straně Malkin, který posílal lehkou "žabičku" před branku pro Plotnikova. Ten se však k teči přes amerického obránce nedostal!

10:28

Do úniku dva na jednoho se teď dostal Plotnikov a Kovalčuk. Prvně jmenovaný vzal akci na sebe a vypálil bekhendem. Campbell ale výborný zasáhl a kotouč vyrazil!

06:22

USA právě vstřelilo branku!
Tak to je hodně překvapivé! Američané se dostávají do vedení! Hned po buly se dostal ke kotouči Seth Jones, který pohotově vypálil. Bobrovskij nepříjemnou střelu však vyrazil pouze nad sebe. Velmi rychle se zorientoval TREVOR LEWIS, který obloučkem poslal kotouč do sítě! Asistence: Seth Jones, Jack Eichel

03:34

Lewis teď vyslal do slibného průniku Jacka Eichela. Mladý americký útočník však neměl dostatečnou rychlost. Do zakončení se sice dostal, nicméně byl tísněn Medveděvem a Bobrovskij kotouč vyrazil!

00:13

Hned v úvodu se do velké šance dostal Brock Nelson, který dostal výbornou přihrávku od Faulka. Jeho střelu však Bobrovskij srazil do ochranné sítě!

Rusko – USA

2:4

konec (0:1, 1:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Bělov (Panarin, Dadonov), 57. Plotnikov (Kulikov, Anisimov) – 7. Lewis (Jones, Eichel), 27. Krug (Jones, Faulk), 52. Arcobello (Vesey), 60. Nelson (Lee)

Rusko: Bobrovskij (Barulin) – Jakovlev, Medveděv (A), Kulikov, Antipin, Čudinov, Bělov – Mozjakin, Malkin (A), Kuljomin – Plotnikov, Anisimov, Kovalčuk (C) – Panarin, Dadonov, Šipačov – Tichonov, Širokov, Tarasenko – Mironov

USA: Campbell (Hellebuyck) – Faulk (A), Krug, Jones, Reilly, Murphy, Moore Jr., Redmond – Bonino, Moses, Lee – Vesey, Morin, Arcobello – Eichel, Lewis (A), Nelson – Larkin, Hendricks (C), Sexton

Rozhodčí: Vinnerborg (SWE), Piechaczek (GER) – Tošenovjan (CZE), Mills (CAN)

Diváci: 8812

Průběh zápasu
1. třetina
06:22
16:54
19:16
Po 1. třetině
2. třetina
23:40
24:29
25:01
26:22
36:43
Po 2. třetině
3. třetina
46:43
51:52
56:19
59:51
Konec