Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Janov CFC

1:3

konec (0:1)

29.04.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.98 3.5 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Janov právě vstřelil branku!
Je hotovo. Míč si vzal na značku IAGO FALQUÉ a svůj dnešní kvalitní výkon korunoval gólem! López zvolil skok ke své pravé tyči, střelec hostů se rozhodl pro opačné řešení situace a s přehledem "desítku" proměnil!

90+2

Hosté získali penaltu! Abate vjel do Lestienneho a sudí ukázal naprosto suverénně na značku!

90

Zasteven byl faulem Lestienne a jelikož to bylo ve velice dobré šanci na kontr, tak autor zákroku Abate vidí žluté napomenutí.

88

Diego López teď předvedl parádní dvojitý zákrok! Nejprve si na něm obstřelem vylámal zuby Falqué, aby následně lapil tygřím skokem a bleskovým přesunem ke druhé tyči i pokus Borriella!

85

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Marco Borriello.

81

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mattia De Sciglio, přichází Mattia Destro.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Zakarya Bergdich, přichází Maxime Lestienne.

79

Falqué trochu zbytečně přibrousil Bonaventuru, sudí si toho celkem pochopitelně povšiml a nezbylo mu než tasit další žlutou.

72

Tak tohle je obří komplikace! Jérémy Ménez podkopl unikajícího Edenilsona a nejen za to, ale i za následné protesty vidí druhou žlutou kartu v dnešním zápase, což pro něj znamená katu červenou!

70

Do velké šance se dostal Juraj Kucka, který si naběhl na hranu vápna, kam také dostal míč a pálil přesně k bližší tyči, AC ale opět zachránil parádní reflex Diega Lópeze!

66

AC Milán právě vstřelil branku!
Že by zápletka? První šance, kterou dnes domácí celek měl a hned je z toho branka! Po rohovém kopu se míč odrazil kousek před vápno přesně na nohu PHILIPPE MEXÉSOVI, který ukázal, že když chce, tak má velice dobrou techniku a parádním obstřelem zacílil přesně na zadní tyč!

60

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Tino Costa, přichází Juraj Kucka.

54

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Kejsuke Honda, přichází Giampaolo Pazzini.

54

Žlutou kartu dostává Tino Costa (Janov CFC).

50

Mexés zkazil protiútok svému soupeři a nakonec vidí za to malé zatažení žlutou kartu.

49

Janov právě vstřelil branku!
Tak tohle byla další parádní akce v podání hostů, kteří mi zase připomněli to, že tým se prostě nemůže v poločasové pauze celý vyměnit. AC opět zaspalo ve středu pole, míč dostal do vápna Falqué, po kličce směrem k brankové čáře přihrál parádně pod sebe na TINA COSTU, který se tvrdou a zcela nekompromisní ranou mýlit vážně nemohl – 0:2!

45

Kapitán hostů, Nicolas Burdisso, hodně tvrdě složil Bonaventuru, sudí nemohl jinak než tasit žlutou a navíc je tu přímák z hodně dobré střelecké pozice!

37

Janov právě vstřelil branku!
Tak parádní akcí nás nakonec vytrhl z mírného podřimování ANDREA BERTOLACCI! Ten převzal míč v pořádné vzdálenosti od brány, položil si na zem Ramiho (to šlo ale vážně lehce, opravdu, obrana AC je jako složená z dorostenců z Horní Dolní) a najednou zjistil, že je sám před Lópezem! Ten aby se z toho dnes zbláznil, tady už ale šanci neměl a tvrdá rána z blízkosti těsně prošla kolem jeho těla!

30

Dalším napomínaným je Ménez, který tak zmešká příští zápas. Je to ale naprosto zbytečné, protože tato karta byla za řeči.

29

Žlutou dostává Edenilson, který hodně tvrdě u postranní čáry atakoval Ramiho a sudí to vyhodnotil tak, že je třeba zklidnit hru.

22

Do obrovské šance se dostal Falqué! Po Niangově pasu se dostal k míči vně vápna, udělal pár kroků a byl úplně sám, rána mu ale nesedla a López ji chytil do náručí!

15

Obrana jako v okresním přeboru, Falqué jako tréninkové kužely obešel Mexése i Ramiho, vyslal Nianga, ten ale tváří v tvář Lópezovi selhal! Jediný hráč AC, který dnes za něco stojí, se tak opět parádně předvedl!

3

Další velká šance hostů! Po parádní Niangově akci se dostal k zakončení z velké blízkosti Costa, byl už ale moc blízko Lópeze! Ten vyběhl velice rychle a míč levou nohou vyrazil mimo!

1

A hned v úvodní minutě mohli Rossoneri prohrávat! K míči se totiž po Niangově přiklepnutí před vápnem dostal Bertolacci, svoji střelu ale poslal pouze do dosahu Lópeze, který ji parádně vyrazil na roh! Ostrý začátek!

AC Milán – Janov CFC

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 66. Mexés (Cerci) – 37. Bertolacci (Niang), 49. Costa (Falqué), 90+3. Falqué (pen.)

Karty:   30. Ménez (ACM), 50. Mexés (ACM), 90. Abate (ACM) – 29. Edenilson (JAN), 45. Burdisso (JAN), 54. Costa (JAN), 79. Falqué (JAN)   72. Ménez (ACM)

AC Milán: Diego López – Abate (C), Rami, Mexés, De Sciglio (81. Destro) – van Ginkel, N. de Jong, Bonaventura – Cerci, Ménez, Honda (54. Pazzini).
Náhradníci: Abbiati, Donnarumma – Muntari, Destro, Pazzini, Albertazzi, Poli, Zapata, Bocchetti, Bonera, Di Molfetta, Zaccardo.

Janov CFC: Perin – Roncaglia, Burdisso, Izzo – Edenilson, Bertolacci, Rincón, Bergdich (81. Lestienne) – Falqué, Niang (85. Borriello), Costa (60. Kucka).
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, De Maio, Marchese, Lestienne, Pavoletti, Borriello, Kucka, Mandragora, Laxalt.

Rozhodčí: Giacomelli – Petrella, Fiorito