Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Janov CFC

1:3

konec (0:1)

29.04.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.98 3.5 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Zasteven byl faulem Lestienne a jelikož to bylo ve velice dobré šanci na kontr, tak autor zákroku Abate vidí žluté napomenutí.

79

Falqué trochu zbytečně přibrousil Bonaventuru, sudí si toho celkem pochopitelně povšiml a nezbylo mu než tasit další žlutou.

72

Tak tohle je obří komplikace! Jérémy Ménez podkopl unikajícího Edenilsona a nejen za to, ale i za následné protesty vidí druhou žlutou kartu v dnešním zápase, což pro něj znamená katu červenou!

54

Žlutou kartu dostává Tino Costa (Janov CFC).

50

Mexés zkazil protiútok svému soupeři a nakonec vidí za to malé zatažení žlutou kartu.

45

Kapitán hostů, Nicolas Burdisso, hodně tvrdě složil Bonaventuru, sudí nemohl jinak než tasit žlutou a navíc je tu přímák z hodně dobré střelecké pozice!

30

Dalším napomínaným je Ménez, který tak zmešká příští zápas. Je to ale naprosto zbytečné, protože tato karta byla za řeči.

29

Žlutou dostává Edenilson, který hodně tvrdě u postranní čáry atakoval Ramiho a sudí to vyhodnotil tak, že je třeba zklidnit hru.

AC Milán – Janov CFC

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 66. Mexés (Cerci) – 37. Bertolacci (Niang), 49. Costa (Falqué), 90+3. Falqué (pen.)

Karty:   30. Ménez (ACM), 50. Mexés (ACM), 90. Abate (ACM) – 29. Edenilson (JAN), 45. Burdisso (JAN), 54. Costa (JAN), 79. Falqué (JAN)   72. Ménez (ACM)

AC Milán: Diego López – Abate (C), Rami, Mexés, De Sciglio (81. Destro) – van Ginkel, N. de Jong, Bonaventura – Cerci, Ménez, Honda (54. Pazzini).
Náhradníci: Abbiati, Donnarumma – Muntari, Destro, Pazzini, Albertazzi, Poli, Zapata, Bocchetti, Bonera, Di Molfetta, Zaccardo.

Janov CFC: Perin – Roncaglia, Burdisso, Izzo – Edenilson, Bertolacci, Rincón, Bergdich (81. Lestienne) – Falqué, Niang (85. Borriello), Costa (60. Kucka).
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, De Maio, Marchese, Lestienne, Pavoletti, Borriello, Kucka, Mandragora, Laxalt.

Rozhodčí: Giacomelli – Petrella, Fiorito