Menu

Fotbal

Nizozemský pohár

FC Groningen – SBV Excelsior

3:0

konec (1:0)

08.04.2015, 20:00 • Euroborg, Groningen (kapacita 22550 míst) • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.9 3.37 3.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

V závěru si potlesk fanoušků poslechne i Tjaronn Chery, který střídá. Na hřiště se na posledních pár minut podívá mladá naděje van Nieff.

Tjaronn CHERY - 3:0

88

Groningen právě vstřelil branku!
Je tu třetí branka a domácí fanoušci již začínají naplno oslavovat postup do finále! Po pravé straně zavezl míč do vápna Hateboer, který poslal míč na nohu Tibblinga, který promáchl. Míč se ale dostal k Islamovicovi, který přiťukl balón na nohu TJARONNA CHERYHO, který se trefuje přesně k tyči!

84

Domácí teď vyrazili do rychlého protiútoku. Míč putoval na pravou stranu k volnému Bacunovi, který před pár chvílema přišel na hřiště. Bacuna si zkušeně počkal a následně vyslal dělovku, která skončila na břevně!

83

Hosté střídají naposledy. Ze hřiště odchází Mattheij a na hřiště míří de Reuver.

82

A je tu další střídání domácího celku. Výborný výkon korunovaný gólem dnes předvedl Albert Rusnák, který odchází ze hřiště za velkého potlesku domácích fanoušků. Nahrazen je Bacunou.

74

K prvnímu střídání se odhodlal i domácí kouč Edwar van de Looi. Lehce za očekávání zůstal Hoesen, který nepředvedl ideální výkon. Na hřišti ho nahrazuje Islamovic.

65

Domácí se odhodlali k dvojitému střídání. Ze hřiště odchází Kruys a Botaka a přichází Vermuelen a van Diermen. Hostující kouč tak jasně dává signál k posílení útočné hry.

Hlavička Cheryho a následná reakce Rusnáka

64

Odražený míč se dostal na pravou stranu k Cherymu, který krásnou fintou oklamal Kuiperse a poslal centr do vápna, ten propadl až k Rusnakovi. Střela Slováka byl zblokována Fischerem a míč se dostal na zadní tyč, kde hlavičkoval právě Chery. Jeho hlavička se ale odrazila od břevna nad branku!

Rána Cheryho skončila těsně vedle

58

Za vápnem se míč odrazil na nohu Tibblinga, který míč přiťukl Cherymu, který neotálel a vypálil. Jeho jedovatá rána skončila těsně mimo levé tyče Coutinhovi branky!

Albert RUSNÁK - 2:0

53

Groningen právě vstřelil branku!
A Slovák svůj výkon korunuje gólem! Z pravé strany poslal centr do vápna Hateboer, míč se odrazil na hranici vápna pro ALBERTA RUSNÁKA, který míč zpracoval a poslal krásnou střelu na zadní tyč! Míč se ještě otřel o tyčku a zapadl do branky!

Střelu Kruyse vytěsnil Padt na rohový kop

46

No a druhý poločas začíná pěkně zostra! Na pravé straně se dostal k míči Kruys, který vypálil. Jeho rána letěla na zadní tyč. Gólman Padt si na míč šáhl a hosté budou zahrávat rohový kop!

Hans HATEBOER - 1:0

40

Groningen právě vstřelil branku!
A je tu první branka domácího celku! Euroborg bouří! Na pravé straně se dostal k míči Chery, který skvěle načasoval přihrávku do vápna na HANSE HATEBOERA, který překonal gólmana Coutinha a posílá Groningen do vedení!

Hlavička Kuperse brankou neskončila

29

Hosté zahrávali standardní situaci, které se ujal Auassar. Jeho nadýchaný centr našel ve vápně hlavu Kuperse, který se procpal k hlavičce. Padt ale ale míč lapil!

12

A jako bych to přivolal! Lindgren našel krásnou přihrávkou za obranou Hoesena. Na něj byl však míč příliš dlouhý a holandský útočník ze dostal do velkého úhlu. Nicméně i tak zkusil ohrozit Coutinha. Míč však prolétl vápnem bez povšimnutí.

Hráči jsou již na hrací ploše a vše je připraveno k úvodnímu výkopu!

FC Groningen – SBV Excelsior

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. Hateboer, 53. Rusnák, 88. Chery

FC Groningen: Padt – Burnet, Kieftenbeld, Kappelhof, Hateboer – Chery (90+1. van Nieff), Rusnák (82. Bacuna), Lindgren, Tibbling, Mahi, Hoesen (74. Islamovic)
Náhradníci: Islamovic, Payne, Bacuna, van der Laan, van der Velden, van der Vlag, van Nieff

SBV Excelsior: Coutinho – Bovenberg, Kuipers, Mattheij (83. Reuver), Fischer – Botaka (65. van Diermen), Auassar, Stans, Kruys (65. Vermuelen) – van Weert, Gouriye
Náhradníci: de Reuver, Deckers, Karami, van Diermen, Toni Varela, van Mieghem, Vermeulen

Rozhodčí: Pol van Boekel (HOL)