Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Dubnica – FC ŠTK 1914 Šamorín

2:1

konec (0:0)

28.03.2015, 15:00 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • Tomáš Schügerl sk

Tipsport: 3.12 3.3 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Šamorín dáva gól! Tak je tu napokon ešte dráma! Šamorín dlho dobýval bránu Dubnice, až sa k voľnej lopte dostal na hranici šestnástky ANDREJ ŠPÁNIK a presnou strelou umiestnil loptu k ľavej žrdi!

89

Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Ladislav Szücs, prichádza Matej Vaculík.

87

Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Peter Martinka, prichádza József Mezzei.

85

Center zo štandardky ešte Hajdúch vyboxoval, potom sa však v šestnástke dostal k lopte Szücs a priťukol na stred do skvelej pozície Pagáčovi, jeho strelu pokryl Hajdúch!

83

Za faul v strede ihriska vidí Ľubomír Mezovský žltú kartu.

83

Rozhodca vyhodnotil Hlatkého pohyb ako filmovanie pádu a Roman Hlatký je tak napomínaný žltou kartou.

82

Protiútok Dubnice, do šestnástky tam postupoval novic Hlatký a Csölle loptu v hraničnom zákroku odvrátil do outu, pokutový kop z toho nie je!

81

Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Marko Mičko, prichádza Roman Hlatký.

79

Center zo štandardky Šamorína Maťašovský nevyboxoval príliš dôrazne, nakoľko spred šestnástky mohol strieľať Pavúk, tomu ale lopta nesadla, vďaka čomu však našiel pred bránou Špánika, ktorý z bezprostrednej blízkosti nedokázal razantne zakončiť, loptu kryl Maťašovský!

77

A po rohu mohol prísť kontaktný gól! Na presný center si pred päťkou naskočil Chromý a v ideálnej pozícii aj pekne hlavičkoval, mieril však tesne nad brvno brány!

69

Center z rohu Hajdúch vyboxoval, potom sa tvrdo zrazil s Cisárom a začal protestovať. Rozhodca ,,ocenil" Juraja Hajdúcha žltou kartou.

68

Lopta putovala po osi Takáč-Golej až k Mičkovi, ktorý napriahol z pravého rohu šestnástky a mohol zvýšiť na rozdiel triedy, jeho krásnu tiahlu strelu vytlačil Hajdúch na roh!

66

Krásne futbalové okamihy! Dubničan Bielik ideálne prenechal pred šestnástkou Szücsovi, ten si loptu potiahol doprava a z 20 metrov nádherne vystrelil, trafil brvno hosťujúcej brány!

64

Dubnica dala gól!
Krásna akcia domácich, toto bola okulahodiaca kombinácia! Szücs si vyšiel od pravej čiary až na stred ihriska, kde nádhernou uličkou vysunul v šestnástke voľného Habšudu. Ten sa neulakomil, popri vybiehajúcom Hajdúchovi ešte vrátil na stred k MICHALOVI TAKÁČOVI, ktorý po troch minútach pobytu na trávniku s prehľadom trafil prázdnu bránu a rozjasal divákov!

62

Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Miloš Kalezić, prichádza Attila Pinte.

61

Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andryi Zahranychnyy, prichádza Michal Takáč.

50

Dubnica pri chuti, Mičko centroval z ľavej strany a Hajdúch loptu na poslednú chvíľu vyrazil pred Szücsom, ktorý si to už rovnal na strelu do odkrytej brány, takto vyšiel naprázdno!

49

Dubnica dala gól!
Tak Dubnici to vyšlo, ujíma sa vedenia! Akcia začala na pravej strane, kde sa pekne presadil Bielik. Ten prenechal loptu Habšudovi, ktorý prihrávkou našiel v strede šestnástky úplne voľného Szücsa, ktorého strelu ešte Hajdúch famózne vyboxoval! K odrazenej lopte sa dostal na opačnej strane šestnástky MARKO MIČKO a s prehľadom ju umiestnil do odkrytej brány!

44

Žltú kartu dostáva Hrnčár (FC ŠTK 1914 Šamorín).

37

Domáci záložník Andriy Zahranychnyy príliš dlho čakal s loptou, až mu ju zobral Špánik, ktorého následne stiahol za dres. Je z toho zaslúžená žltá karta.

35

Žltú kartu dostáva Golej (MFK Dubnica nad Váhom).

32

Ideálny center z rohu si na protiľahlej strane šestnástky našiel Golej a v páde prudko hlavičkoval, obrancovia jeho pokus v poslednej chvíli odvrátili! Po odrazenej lopte ešte prišiel oblúčik na ľavú stranu šestnástky k Szücsovi, ktorý už vracal späť nepresne.

19

Nádherný futbalový moment aj na opačnej strane! Mezovský centroval do šestnástky od pravej postrannej čiary a na bližšej strane šestnástky našiel Špánika, ktorý exportným volejom z otočky mieril k bližšej žrdi, odkiaľ famózne na čiare vyrazil Maťašovský!

18

Dubničania sa sami pripravili o veľkú gólovú šancu! Po neúspešnej štandardke v podaní hostí rozbehol akciu Zahranychnyy, ťahal to po strane cez Mička, ktorý nacentroval do stredu šestnástky, kde sa voľní Szücs s Habšudom nedokázali ani na dvakrát presadiť a voľnú loptu tak pokryl Hajdúch!

13

Tak toto mohol byť kuriózny gól! Po odvrátenom centri z rohu sa stalo, že obrana Šamorína si už môže vydýchnuť. Potom ale spred šestnástky z otočky napriahol smerom na bránu Habšuda a Hajdúch mal čo robiť, aby loptu spod brvna vytlačil na roh!

12

Michal Schober zozadu stiahol prenikajúceho Szücsa, za čo po správnosti vidí žltú kartu.

8

Dubnica rozohrávala štandardku z 25 metrov z pravej strany z veľkého uhla, Habšuda, skúsil prekvapiť Hajdúcha strelou pod brvno a brankár hostí mal čo robiť, aby loptu vytlačil na roh!

FK Dubnica – FC ŠTK 1914 Šamorín

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Mičko, 64. Takáč (Habšuda) – 90+1. Špánik

Karty:   35. Golej (DUB), 37. Zahranychnyy (DUB), 83. Hlatký (DUB) – 12. Schober (SAM), 44. Hrnčár (SAM), 69. Hajdúch (SAM), 83. Mezovský (SAM)

FK Dubnica: Matašovský – Mejić, Cisár, Golej (C), Pagáč – Bielik, Zahranychnyy (61.Takáč), Mičko (81.Hlatký), Suchý, Habšuda – Szücs (89.Vaculík)
Náhradníci: Slávik (NB), Prchlík, Takáč, Hlatký, Vaculík, Matuška Tréner: Juraj Bútora

FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Hrnčár, Schober, Csölle, Chromý – Martinka (87.Mezzei), Mezovský, Pavúk, Kalezić (62.Pinte), Stifter – Špánik (C)
Náhradníci: Cigherd (NB), Vozár, Sura, Mezzei, Pinte, Čemba Tréner: Michal Salenka

Rozhodčí: Trenčanský – Bednár, Vician

Diváci: 270