Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

MFK Chrudim – FC Písek

1:0

konec (1:0)

28.03.2015, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Petr Dejnožka

90+2

Chvíli na to odchází ještě Ondřej Kesner, na poslední vteřinky vběhne na hrací plochu jeho jmenovec Ondřej Hauf.

90+1

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Vodrážka, přichází Radouš.

86

Třetí výměna v chrudimském týmu, Kopeckého na hrací ploše vystřídá Nadrchal.

77

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Sixta, přichází Mastík.

77

Tomáš Vácha se vrhl do pokutového území, po kontaktu s hráčem soupeře upadl. Sudí však penaltu nepíská, navíc chrudimskému hráči ukázal žlutou kartu za simulování.

74

Chrudim stahuje ze hry Petra Rybičku, kterého na hrací ploše vymění Sebastien Langr.

72

Mrázek nyní podržel chrudimské mužstvo! Standardní situace sice skončila zablokováním Dolejšovy střely, opakované zakončení v akrobatické pozici ještě tečoval Rendla, i na danou změnu směru dokázal domácí brankář Lukáš Mrázek fantasticky zareagovat!

71

Václav Milec byl sundán na hranici pokutového území Drahošem, který dostal, lidově za kecy, žlutou kartu.

68

Helda nahradí na hrací ploše Dolejš.

61

David Sixta mohl uklidnit domácí výběr, dostal se sám před brankáře Štěpanovského, ale překonat ho nedokázal! Se zakončením příliš váhal, až byl o míč odbaven. Chrudim si žádala penaltu, ani tentokrát nebyli její prosby vyslyšeny.

59

Jiří Ježdík na půlící čáře pořádně naložil Váchovi, sudí neváhal a okamžitě mu ukázal žlutou kartu.

55

Hrací plochu jako první opouští Ismaël Guiti a František Němec, místo nich se pokusí bídný výkon hostujícího týmu zvednout Jan Zušťák a Pavel Nohava.

53

Přesný centr vyslal od pravé postranní čáry Ondřej Kesner, který našel dobře postaveného Váchu! Ten si prakticky mohl vybrat, kam balon pošle, nakonec ho ale poslal těsně nad břevno!

41

Hrubá chyba písecké obrany mohla darovat jednoduchou branku pro Chrudim! Štěpanovský na poslední chvíli odkopem ve skluzu trefil atakujícího Petra Rybičku, od něhož se však míč odrazil přímo na branku! Bohužel pro domácí skončil nad břevnem!

37

Z ničeho nic mohlo být srovnáno! Z velké dálky se do míče opřel Lukáš Šlehofer, Mrázek jeho tvrdou ránu vyškrábl konečky prstů mimo tři tyče!

34

František Němec zastavil na hranici pokutového území Davida Sixtu, sudí odpískal nedovolený zákrok. To se píseckému hráči nelíbilo a za nějaké to slůvko k sudímu si vysloužil ještě žlutou kartu.

30

Rozehrávka nakrátko nakonec skončila na noze nabíhajícího Vojtěcha Řezníčka, jenž dalekonosnou ranou jen asi o půl metru přestřelil levou šibenice hostující branky!

19

Kesnerův centr od rohového praporku našel hlavu Petra Drahoše, který ale z dobré pozice jen těsně minul pravou branku Štěpanovského svatyně!

Ondřej KESNER - 1:0

15

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí tým se přece jen dostává do vedení! Jiří Adámek dostal přihrávku do pokutového území, přízemním centrem našel Rybičku, kterému ale zakončení vůbec nevyšlo. Ke štěstí Chrudimi se balon dokutálel na naprosto volného ONDŘEJE KESNERA, který neměl se zakončením výraznější problém – 1:0!

6

A znovu poskakuje balon hodně nebezpečně v pokutovém území hostujícího týmu. Defenzívě totiž propadl centr Kopeckého až na nohu Kesnera, který ale po dvou kličkách napálil pouze bránící hráče sedmnáctého týmu tabulky!

5

Parádně secvičená akce Chrudimi končí na noze Tomáše Váchy, který z penaltového puntíku poslal balon prakticky do nebes! Velká škoda pro domácí tým, který se mohl rychle ujmout vedení!

MFK Chrudim – FC Písek

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Kesner

Karty:   71. Drahoš (CHR), 77. Vácha (CHR) – 34. Němec (PIS), 59. Ježdík (PIS)

MFK Chrudim: Mrázek – Adámek, Krčál, Drahoš, Řezníček – Kopecký (86. Nadrchal), Vodrážka (90+1. Radouš), Sixta (77. Mastík), Kesner (90+2. Hauf) – Vácha, Rybička (74. Langr)
Náhradníci: Radouš, Langr, Holub, Hauf, Nadrchal, Mastík, Vostradovský

FC Písek: Štěpanovský – Guiti (55. Nohava), Milec, Němec (55. Zušťák), Slepička, Rendla, Kalášek, Held (68. Dolejš), Sajtl, Šlehofer, Ježdík
Náhradníci: Holub L., Dolejš, Zahrádka, Zušťák, Voráček, Nohava, Varyš

Rozhodčí: Vít – Novák, Lavrenčíková

Diváci: 220