Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Kazachstán – Island

0:3

konec (0:2)

28.03.2015, 16:00 • Martin Švejkar

Tipsport: 4.6 3.47 1.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Obrovský závar před bránou Islandu! Domácí se dostali s míčem snad metr před bránu, ale ani z bezprostřední blízkosti nedopravili míč do sítě, jelikož střelu se podařilo zblokovat ležícímu Árnasonovi. Kazaši poté ještě zůstali v útoku, ale byla z toho jen další neúspěšná střela, proti níž zasáhl brankář Halldórsson.

Birkir BJARNASON - 0:3

90+1

Island právě vstřelil branku!
Böðvarsson uháněl po pravé straně do rychlého brejku a přihrál před vápno nabíhajícímu BIRKIRU BJARNASONOVI, který sice trochu prováhal nejvhodnější okamžik ke střele, ale nakonec přeci jen zakončil a jeho pokus nešťastně tečoval do protipohybu brankáře domácí Kuantajev. Asistence: Jón Daði Böðvarsson.

90

Nastavovat se budou tři minuty.

84

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Eiður Guðjohnsen, přichází Alfred Finnbogason.

80

Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Rinat Abdulin, přichází Aleksej Ščetkin.

72

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Aron Einar Gunnarsson, přichází Emil Hallfreðsson.

70

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Kolbeinn Sigþórsson, přichází Jón Daði Böðvarsson.

70

Žlutou kartu dostává Jermek Kuantajev (Kazachstán).

66

Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Mark Gorman, přichází Jermek Kuantajev.

63

Standardky se ujal Smakov, který našel centrovaným míčem Abdulina, jehož hlavička skončila na tyči! Od brankové konstrukce se pak míč odrazil do nohy zkoprnělého Halldórssona, a poté, naštěstí pro Island, k Sigþórssonovi, který odkopl balón do bezpečí.

62

Konysbajev si na pravé straně u vápna došel pro faul, za nějž vidí Skúlason žlutou kartu. Následovat bude standardka v podání Kazachů.

56

Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Azat Nurgalijev, přichází Ulan Konysbajev.

55

První žlutou kartu zápasu dostává domácí Nurgalijev, který bude vzápětí taktéž prvním vystřídaným hráčem.

46

Po chybě kazašské obrany přihrával Guðjohnsen vzduchem na nabíhajícího Sigþórsson, který si ve vápně ramenem poslal balón příliš dopředu, čímž se připravil o velkou gólovou šanci.

Birkir BJARNASON - 0:2

32

Island právě vstřelil branku!
Po přímém volném kopu v podání Islanďanů už je to 0:2! Sigurðsson našel ve vápně parádním centrem úplně volného BIRKIRA BJARNASONA, který přesnou hlavičkou k pravé tyči zvyšuje vedení seveřanů. Asistence: Gylfi Þór Sigurðsson.

Eiður GUÐJOHNSEN - 0:1

20

Island právě vstřelil branku!
Gólový návrat do reprezentace pro EIÐURA GUÐJOHNSENA! Kazašský brankář rozehrál přímo na Guðmundssona, který našel přízemní přihrávkou právě Guðjohnsena, který si volný nabíhal do vápna a zkušeně překonal Sidelnikova umístěnou přízemní střelou k pravé tyči. Asistence: Jóhann Berg Guðmundsson.

15

Bjarnason prostrčil ve vápně míč na Gylfiho Sigurðssona, který nebezpečně pálil, ale jeho střelu zblokoval rukou jeden z bránících hráčů! Rozhodčí však situaci neposoudili jako penaltovou a hra k nelibosti Sigurðssona pokračuje.

6

Velké nebezpečí v pokutové území Islandu! Islamchanova střela byla zblokována k Sujumbajevovi, k němuž se seběhlo hned několik bránících hráčů a zakončení, které přišlo příliš pozdě, už nemohlo ohrozit připraveného Halldórssona.

Kazachstán – Island

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 20. Guðjohnsen (Guðmundsson), 32. Bjarnason (G.Þ. Sigurðsson), 90+1. Bjarnason (Böðvarsson)

Karty:   55. Nurgalijev (KAZ), 70. Kuantajev (KAZ) – 62. A. Skúlason (ISL)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 4:6.

Kazachstán: Sidelnikov – Gorman (66. Kuantajev), Vorotnikov, Abdulin (80. Ščetkin), Logviněnko, Sujumbajev – Islamchan, Tagybergen, Smakov (C), Nurgalijev (56. Konysbajev) – Tažimbetov.
Náhradníci: Plotnikov, Pokatilov – Achmetov, Bejsebekov, Darabajev, Chižničenko, Konysbajev, Kuantajev, Ščetkin, Šomko, Žangylyšbaj, Kožamberdy.

Island: Halldórson – Sævarsson, Árnason, R. Sigurðsson, A. Skúlason – Bjarnason, Gunnarsson (C) (72. Hallfreðsson), G.Þ. Sigurðsson, Guðmundsson – Guðjohnsen (84. Finnbogason), Sigþórsson (70. Böðvarsson).
Náhradníci: Kristinsson, Jónsson – Böðvarsson, Finnbogason, Kjartansson, Fjóluson, Gíslason, Hallfreðsson, Hauksson, Jónasson, Magnússon, Pálsson.