Menu

Hokej

Mistrovství ČR - 8. třída

HC ZUBR Přerov – HC Vítkovice Ridera

5:2

konec (0:1, 2:0, 3:1)

27.03.2015, 09:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Lukáš Štěrovský (@sterovsky)

55:54

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak nakonec Vítkovice přece jen přidají alespoň symbolickou branku. Střelu JANA VOJTOVIČE z mezikruží sice dokázal Rachůnek ztlumit, ta nakonec přece jen ale skončila v síti. Asistence: Szymon Bieniek.

53:16

A znovu je vítkovický gólman v permanenci. Spolu se svými spoluhráči teď musí odvracet jeden útok Přerova za druhým.

52:39

Adam Popelka ale střelou na pravou tyč na Dobeše nevyzrál, ten se dobře přemístil a ránu pokryl.

52:39

Ze skrumáže před Dobešem a úmyslném padnutí na puk vzniklo trestné střílení pro Zubry!

52:00

Přerov právě vstřelil branku!
A další zásah, je to již 5:1! DAVID DOBŠA si krásnou kličkou přes beka směrem na osu hřiště udělal prostor a zamířil přesně mezi betony Dobeše. Asistence: Daniel Indrák.

51:07

Přerov právě vstřelil branku!
A Zubři přece jen zužitkovali svůj tlak před brankou Dobeše. Už ve hře pět na pět Přerov tak usilovně dobýval klec vítkovického gólmana, až ADAM POPELKA odražený touš přece jen doklepal za čáru. Asistence: Petr Antoníček.

50:36

Puk se odrazil k Danielu Indrákovi, který z hranice brankoviště snad natřikrát nedokázal propasírovat puk za Dobeše. Následně byl sražen Vítkovickými k zemi.

48:51

Šafránek nabral dobrou rychlost a prokličkovával se útočnou třetinou, za záchranou brzdu ale zatáhl vítkovický Filip Zapletal (hákování).

47:58

Přerov právě vstřelil branku!
Ano! DANIEL INDRÁK dokázal v kombinaci se spoluhráči dotlačit puk až záda bezmocného Dobeše, který se jen bezmocně ohlížel na svoje obránce, kteří se před Přerovskými skoro rozestoupili. Asistence: Jan Barveníček.

40:57

Z Přerova je vyloučen Petr Antoníček za sekání.

34:56

A další krásná akce, v níž figuroval Dobša! Ten v přečíslení dvou na jednoho krásným pasem našel Barveníčka, jenž mohl zakončovat do prázdné brány! Byl ale evidentně zahákován a koncovka se mu tak nevyvedla, rozhodčí se ale vylučovat nechystá!

32:23

No, frustrace Davida Dobši (PRE) byla asi příliš velká, vzápětí je vyloučen za napadení.

32:01

David Dobša se předvedl v akci, která by obstála i ve zlaté helmě! V mezikruží si krásně vymíchal dva hráče Vítkovic včetně brankáře, jeho střelu ale odrazila tyč!

29:30

Přerovský Lukačka je vyloučen na dvě minuty za hákování. Dobrá šance pro celek Radoslava Kuřidýma, aby vyrovnal!

27:00

Přerov právě vstřelil branku!
A tak se vedení ujímají Zubři! A znovu je střelcem JAN ŠAFRÁNEK. Jeho spoluhráč sice z mezikruží napoprvé s kličkou neuspěl, odražený puk ale Šafránek dokázal zamést pod brankáře za čáru – 2:1! Asistence: Petr Antoníček, Adam Popelka.

25:35

Přerov právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Po nenápadné akci se mezi kruhy k puku dostal JAN ŠAFRÁNEK, jehož nahození zastavuje až síť za Dobešem! Asistence: Petr Antoníček.

22:35

Jiří Tvrdý (VIT) je na dvě minuty za hákování vyloučen.

20:28

Nahození Bieniek činilo Rachůnkovi velké problémy, nakonec jej ale dokázal vyrazit a odolat i následným pokusům o dorážku.

19:38

Bieniek pálil od modré čáry z levé strany hřiště, jeho střela ale po teči skončila jen na boční síti Rachůnka!

18:32

A teď navíc budou mít přesilovku. Jan Barveníček (PRE) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

16:45

Daniel Indrák dostal krásný pas od spoluhráče, který využil chyby v rozehrávce Vítkovic ve středním pásmu, ale tísněn obránci soupeře nedokázal Dobeše v něčem, co by se možná dalo označit skoro jako samostatný únik, překonat! Dobeš se dobře natáhl na brankové čáře jak dlouhý, tak široký, a v leže dokázal odolat náporu Přerova!

15:40

Beránek v přečíslení dvou na jednoho volil asi oprávněné střelu, tu ale Rachůnek relativně pohodlně ukryl do své náruče.

13:09

První vyloučení zápasu. Potrestaným hráčem je Adam Beránek (VIT), který se provinil podražením.

11:38

Antoníček a následně Indrák dobře operovali v prostoru kolem Dobeš. Hlavně druhý jmenovaný mohl zkorigovat skóre, jenže ani nadvakrát z bezprostřední blízkosti nepřekonal Dobeše, pro kterého to byla dnes první vážnější práce.

03:44

Vítkovice právě vstřelily branku!
Teď už ale Rachůnek zasáhnout nedokázal, a aby také ano, vždyť na nádherný blafák JAKUBA KYLNÁRA, který si puk potáhl na vzdálenější tyč, kam také podél betonu brankáře Přerova zakončil, neměl nárok. Asistence: Vojtěch Plánka.

HC ZUBR Přerov – HC Vítkovice Ridera

5:2

konec (0:1, 2:0, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. Šafránek (Antoníček), 27. Šafránek (Antoníček, Popelka), 48. Indrák (Barveníček), 52. Popelka (Antoníček), 52. Dobša (Indrák) – 4. Kylnár (Plánka), 56. Vojtovič (Bieniek)

HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Postava) – Zeman, Lukačka, Mlčák, Svozil, Vohrabal – Popelka, Šimanský, Dobša, Indrák "C", Mohapl, Barveníček, Krupa, Šafránek, Antoníček. Trenér: Petr Školoud.

HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Kočí, Popelář, Řehák, Becher, Bieniek, Zapletal "C" – Šánek, Zajíc, Kylnár, Tvrdý, Vojtovič, Pastor, Moškoř, Plánka, Beránek, Vjačka. Trenér: Radoslav Kuřidým.

Rozhodčí: Král – Kuřítko, Lainka

Průběh zápasu
1. třetina
03:44
13:09
18:32
Po 1. třetině
2. třetina
22:35
25:35
27:00
29:30
Po 2. třetině
3. třetina
40:57
47:58
48:51
51:07
52:00
55:54
Konec