Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Anaheim Ducks

2:3

po prodl. (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)

27.03.2015, 00:05 • TD Garden, Boston • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.27 3.64 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

GETZLAF - 2:3

63:09

Anaheim právě vstřelil branku!
Tak to, co se nepovedlo Anaheimu v přesilovce, se povedlo teď ve hře 4 na 4! Fowler poslal ve středním pásmu přihrávku do jízdy RYANU GETZLAFOVI, který si najel do pásma a vystřelil a jeho rána zapadla pod břevno! Asistence: Cam Fowler, Simon Despres

62:38

Chára je zpět na ledě a celá aréna ho vítá bouřlivým potleskem!

61:24

Bostonu se teď podařilo dvakrát v řadě vyhodit kotouč ze třetiny a hala bouří!

60:38

Tak to je velká komplikace pro Bruins! Na trestnou lavici míří Zdeno Chára za hákování Coreyho Perryho!

PERRY - 2:2

59:21

Anaheim právě vstřelil branku!
Anaheimu se power-play vyplatilo a vyrovnává! Fowler vybojoval kotouč v rohu kluziště a křížnou přihrávkou našel na modré COREYHO PERRYHO, který propálil Raska a vyrovnává na 2:2! Rask byl ale očividně blokován Getzlafem, rozhodčí to zřejmě nepostřehl. Asistence: Cam Fowler, Ryan Getzlaf

59:12

Perry střílel z hranice levého kruhu, jeho střelu ale obětavě zablokoval Seidenberg. Kotouč tak skončil v ochranné síti!

58:58

Andersen na střídačce, Anaheim to zkouší v šesti!

58:32

Tak to byla obrovská chyba v rozehrávce od slovenského zadáka Zdeno Cháry! Chára přímo namazal Perrymu a ten mohl vyrovnat! Naštěstí pro domácí mu kotouč sjel z hole a kanadský útočník se do zakončení nedostal!

51:18

Velký závar se udál před brankou Tuukky Raska. Palmiery velmi rychle objel branku a zakončoval. Finský gólman se stihl přesunout, nicméně netušil, kde puk má. Na brankoviště se nahrnuli hráči, naštěstí pro domácí rozhodčí hru přerušil!

48:23

Cogliano poslal z rohu kluziště puk před branku. V tomto prostoru se nejlépe zorientoval Thompson, který nebezpečně vystřelil. Rask ale dokázal kotouč vyrazit!

44:51

Bergeron vyhodil kotouč mimo hrací plochu a dostává dvě minuty za zdržování hry!

44:20

Perry našel mezi kruhy volného Getzlafa, který vystřelil z první. Výborný reflexivní zákrok předvedl Rask. K dorážce se ještě dostal Cogliano, Rask ale lapil i dorážku!

41:54

Po levé straně zavezl kotouč do pásma Soderberg, který našel před brankou Smitha, ten skákající puk nedokázal zpracovat ideálně, nicméně jej dokázal dostat směrem do branky. Andersen se ale stihl přesunout a udržel kotouč před brankovou čárou!

ERIKSSON - 2:1

40:27

Bruins právě vstřelili branku!
Boston jde do vedení! Velmi důležitá branka pro domácí! David Krejčí poslal puk na levou stranu k Krugovi, který vypálil. Andersen jeho střelu pouze vyrazil a dorážející LOUI ERIKSSON už měl pozici jednoduchou! Asistence: Torey Krug, David Krejčí

39:29

Máme tu další vyloučení! Za pdoražení Milana Lucice míří na trestnou lavici Despres.

SPOONER - 1:1

33:07

Bruins právě vstřelili branku!
A máme vyrovnáno! Bruins vužívají přesilovku a dávají veledůležitou branku! Do útočné třetiny si najel RYAN SPOONER, který si puk zpracoval, udělal elegantní otočku a vystřelil přesně k tyči. Velmi jednoduché, ale zároveň krásné! Asistence: Patrice Bergeron, David Krejčí

MAROON - 0:1

30:18

Anaheim právě vstřelil branku!
No a Ducks se dostávají do vedení! To je hodně špatná zpráva pro Bruins! Ve středním pásmu dostal kotouč od Stonera PATRICK MAROON, který si to namířil přímo do útočného pásma a přesnou střelou do růžku dává první branku tohoto utkání! Rask byl bez šance. Asistence: Clayton Stoner, Sami Vatanen

28:01

David Krejčí prokázal výborný přehled ve hře, když našel před branku nehlídaného Soderberga, ten si dal puk na bekhend a jeho zakončení nebylo dostatečně razantní!

25:45

Před Tuukkou Raskem se objevil zcela nehlídaný Silfverberg, jeho zakončení ale ideální nebylo a Raskovi si podařilo kotouč vytěsnit mimo tři tyče!

23:09

Teď se vyznamenal Tuukka Rask! Nejdříve vyrazil levým betonem střelu Vatanena od modré, následně lapil i dorážku Rakella!

13:19

Přeslovku si zahrají i domácí. Patrick Maroon zahákoval Spoonera a míří na trestnou lavici!

10:14

Boston převzal v posledních minutáchz iniciativu a vytváří si šance. Eriksson mohl pálit z mezikruží, to ale neudělal a našel na levé straně lépe postaveného Kruga, který se opřel do puku. Andersen ale předvedl výborný zákrok!

06:57

McQuaid byl po vyhození velmi tvrdě atakován Perrym a po odpískání si to oba šli vyříkat. Rozhodčí ale však zasáhli a oba míří na trestnou lavici.

02:39

Na trestnou lavici míří domácí Lucic za nedovolené bránění. Hostující Despres za podražení. Hra pokračuje 4 na 4.

00:29

Perry míchal s kotoučem za brankou a počkal si na Fowlera, pro kterého výborně načasoval přihrávku. Americký obránce ale poloprázdnou branku netrefil!

Boston Bruins – Anaheim Ducks

2:3

po prodl. (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Spooner (Bergeron, Krejčí), 41. Eriksson (Krug, Krejčí) – 31. Maroon (Stoner, Vatanen), 60. Perry (Fowler, Getzlaf), 64. Getzlaf (Fowler, Despres)

Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, McQuaid, Seidenberg, Krug, Bartkowski, Trotman – Marchand, Bergeron, Krejčí – Lucic, Spooner, Pastrňák – Smith, Soderberg, Eriksson – Kelly, Campbell, Talbot

Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Despres, Stoner, Vatanen – Sekáč, Getzlaf, Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Maroon, Rakell, Silfverberg – Cogliano, Thompson, Wagner

Rozhodčí: Furtlatt, Pochamara – Morin, Wheler

Průběh zápasu
1. třetina
02:39
06:57
13:19
Po 1. třetině
2. třetina
30:18
33:07
39:29
Po 2. třetině
3. třetina
40:27
44:51
59:21
Po 3. třetině
Prodloužení
60:38
63:09
po prodl.