Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

SK Indoss Plzeň – F.A. Zole Česká Lípa

7:2

konec (5:1)

08.03.2015, 19:00 • SH Slavia VŠ Plzeň • Michael Sinkule (@sinkulemichael)

Do zápasu nastupuje od druhého poločasu i hráč a kapitán bronzové juniorky Plzně do 17-ti let v 1.juniorské lize Karel Rozboud

38

Za špatné předání rozlišovacího dresu při střídání inkasuje Václav Koc žlutý kartonek.

35

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je KOC. Asistence: Böhm. Böhm přihrál Kocovi a ten z dálky propálil vše co bylo v cestě.

34

Za řeči na rozhodčí vyfasoval Vodrážka žlutou kartu v přerušené hře.

33

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Plzeň využívá přesilovku. Forman vystřelil na branku a před brankářem dobře clonil Vnuk, který míč tečoval.

31

Červenou kartu dostává Poláček (F.A. Zole Česká Lípa). Rozhodčí Chládek po kopnutí do hráče Plzně poslal Českou Lípu do oslabení.

30

Tým F.A. Zole Česká Lípa právě vstřelil branku! Mitáč přihrál Půlpánovi na hranici vápna a ten lehkou střelou prostřelil Vykoupila. Brankář Plzně viděl míč na poslední chvilku, jelikož mu clonil hráč hostí.

19

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je VITOUŠ. Asistence: Koc.

18

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je KASÝK. Asistence: Vnuk.

18

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je VNUK. Asistence: Filinger.

15

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Po několika kombinacích a přihrávce Jana Šebka vystřelil z dálky Lukáš Böhm a prostřelil brankáře hostí Klucha.

9

Tým F.A. Zole Česká Lípa právě vstřelil branku! Po úniku Tomáše Vodrážky po levé straně přihrál Marku Burianovi a ten zakončil do prázdné branky..

2

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Hráči Plzně rozjíždí hezkou spolupráci a Tomáš Vnuk nádherně přihrál Jaroslavu Filingerovi na zadní tyč.

SK Indoss Plzeň – F.A. Zole Česká Lípa

7:2

konec (5:1)

Zpět na online

Branky: 2. Filinger (Vnuk), 15. Böhm (Šebek), 18. Vnuk (Filinger), 18. Kasýk (Vnuk), 19. Vitouš (Koc), 33. Vnuk (Forman), 35. Koc (Böhm) – 9. Burian (Vodrážka), 30. Půlpán (Mitáč)

Karty:   38. Koc (PLZ) – 34. Vodrážka (FAZ)   31. Poláček (FAZ)

SK Indoss Plzeň: Vykoupil, Landrgott – Filinger, Vitouš, Koc, Šebek, Böhm, Mižár, Vnuk (K), Kasýk, Forman, Rozboud. Trenér: Petr Kučera

F.A. Zole Česká Lípa: Kluch – Půlpán, Vodrážka, Mitáč (K), Burian, Poláček Trenér: Černín

Rozhodčí: Chládek, Vomastek

Diváci: 110