Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

SK Indoss Plzeň – F.A. Zole Česká Lípa

7:2

konec (5:1)

08.03.2015, 19:00 • SH Slavia VŠ Plzeň • Michael Sinkule (@sinkulemichael)

Plzeň celý zápas dominovala a měla míč na svých sálovkách. Lípa vytěžila branky z brejků, ale často se před branku Vykoupila nedostávala. Plzeň zaslouženě bere body a již příští týden uvidíme zda se stane postupujícím do 1.ligy.
Hezký večer zase u onlajn přenosu. INDOSS OLÉÉÉ :) (20:31:52)

Konec zápasu.

Do zápasu nastupuje od druhého poločasu i hráč a kapitán bronzové juniorky Plzně do 17-ti let v 1.juniorské lize Karel Rozboud

38

Za špatné předání rozlišovacího dresu při střídání inkasuje Václav Koc žlutý kartonek.

37

Na obě strany teď šel jeden útok za druhým. Hráčům Lípy na poslední chvilku vypíchl míč Filinger a šel tři na jednoho. Skluzem se dobře vrátil hostující hráč. Z následného rohu Kasýk nastřelil v otočce břevno.

36

Plzeň se již baví. Předvádí rotace a hledají chybu hostí. Hráči Lípy i jejich realizační tým do toho často diskutuje s rozhodčími.

35

Oddechový čas pro hosty.

35

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je KOC. Asistence: Böhm. Böhm přihrál Kocovi a ten z dálky propálil vše co bylo v cestě.

34

Za řeči na rozhodčí vyfasoval Vodrážka žlutou kartu v přerušené hře.

33

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Plzeň využívá přesilovku. Forman vystřelil na branku a před brankářem dobře clonil Vnuk, který míč tečoval.

31

Červenou kartu dostává Poláček (F.A. Zole Česká Lípa). Rozhodčí Chládek po kopnutí do hráče Plzně poslal Českou Lípu do oslabení.

30

Tým F.A. Zole Česká Lípa právě vstřelil branku! Mitáč přihrál Půlpánovi na hranici vápna a ten lehkou střelou prostřelil Vykoupila. Brankář Plzně viděl míč na poslední chvilku, jelikož mu clonil hráč hostí.

27

Nyní se začalo hrát na obě branky. Jenže Lípa vystřelila od začátku zápasu kvalitně třikrát na branku. Domácí naopak kombinují a snaží se dát gól s jistotou. To se jim v druhém poločase nedaří.

25

Další ze spoluprací Plzně. Sám před brankářem hostí Kluchem se ocitl Šebek. Kluch ho však výborně vychytal.

24

Dnes i přišla část fanoušků INDOSS Fanatics a jejich choreo můžete vidět na FB stránkách Plzně.
Více zde: https://www.facebook.com/SKINDOSS

22

Druhý poločas má znovu míč na sálovkách Plzeň a výborně kombinuje. Lípa se snaží sebrat míč, ale marně.

21

Začal druhý poločas.
Plzeň na konci poločasu předvedla futsalovou krásu a nastřílela rychlé tři góly. První poločas byl často o tom samém. Plzeň předvádí futsalové útoky a Lípa hluboko v obraně brání co může.

První poločas skončil.

SK Indoss Plzeň – F.A. Zole Česká Lípa

7:2

konec (5:1)

Zpět na online

Branky: 2. Filinger (Vnuk), 15. Böhm (Šebek), 18. Vnuk (Filinger), 18. Kasýk (Vnuk), 19. Vitouš (Koc), 33. Vnuk (Forman), 35. Koc (Böhm) – 9. Burian (Vodrážka), 30. Půlpán (Mitáč)

Karty:   38. Koc (PLZ) – 34. Vodrážka (FAZ)   31. Poláček (FAZ)

SK Indoss Plzeň: Vykoupil, Landrgott – Filinger, Vitouš, Koc, Šebek, Böhm, Mižár, Vnuk (K), Kasýk, Forman, Rozboud. Trenér: Petr Kučera

F.A. Zole Česká Lípa: Kluch – Půlpán, Vodrážka, Mitáč (K), Burian, Poláček Trenér: Černín

Rozhodčí: Chládek, Vomastek

Diváci: 110