Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

SK Interobal Plzeň – F.A. Zole Česká Lípa

7:2

konec (5:1)

08.03.2015, 19:00 • SH Slavia VŠ Plzeň • Michael Sinkule (@sinkulemichael)

Plzeň celý zápas dominovala a měla míč na svých sálovkách. Lípa vytěžila branky z brejků, ale často se před branku Vykoupila nedostávala. Plzeň zaslouženě bere body a již příští týden uvidíme zda se stane postupujícím do 1.ligy.
Hezký večer zase u onlajn přenosu. INDOSS OLÉÉÉ :) (20:31:52)

Konec zápasu.

Do zápasu nastupuje od druhého poločasu i hráč a kapitán bronzové juniorky Plzně do 17-ti let v 1.juniorské lize Karel Rozboud

38

Za špatné předání rozlišovacího dresu při střídání inkasuje Václav Koc žlutý kartonek.

37

Na obě strany teď šel jeden útok za druhým. Hráčům Lípy na poslední chvilku vypíchl míč Filinger a šel tři na jednoho. Skluzem se dobře vrátil hostující hráč. Z následného rohu Kasýk nastřelil v otočce břevno.

36

Plzeň se již baví. Předvádí rotace a hledají chybu hostí. Hráči Lípy i jejich realizační tým do toho často diskutuje s rozhodčími.

35

Oddechový čas pro hosty.

35

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je KOC. Asistence: Böhm. Böhm přihrál Kocovi a ten z dálky propálil vše co bylo v cestě.

34

Za řeči na rozhodčí vyfasoval Vodrážka žlutou kartu v přerušené hře.

33

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Plzeň využívá přesilovku. Forman vystřelil na branku a před brankářem dobře clonil Vnuk, který míč tečoval.

31

Červenou kartu dostává Poláček (F.A. Zole Česká Lípa). Rozhodčí Chládek po kopnutí do hráče Plzně poslal Českou Lípu do oslabení.

30

Tým F.A. Zole Česká Lípa právě vstřelil branku! Mitáč přihrál Půlpánovi na hranici vápna a ten lehkou střelou prostřelil Vykoupila. Brankář Plzně viděl míč na poslední chvilku, jelikož mu clonil hráč hostí.

27

Nyní se začalo hrát na obě branky. Jenže Lípa vystřelila od začátku zápasu kvalitně třikrát na branku. Domácí naopak kombinují a snaží se dát gól s jistotou. To se jim v druhém poločase nedaří.

25

Další ze spoluprací Plzně. Sám před brankářem hostí Kluchem se ocitl Šebek. Kluch ho však výborně vychytal.

24

Dnes i přišla část fanoušků INDOSS Fanatics a jejich choreo můžete vidět na FB stránkách Plzně.
Více zde: https://www.facebook.com/SKINDOSS

22

Druhý poločas má znovu míč na sálovkách Plzeň a výborně kombinuje. Lípa se snaží sebrat míč, ale marně.

21

Začal druhý poločas.
Plzeň na konci poločasu předvedla futsalovou krásu a nastřílela rychlé tři góly. První poločas byl často o tom samém. Plzeň předvádí futsalové útoky a Lípa hluboko v obraně brání co může.

První poločas skončil.

19

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je VITOUŠ. Asistence: Koc.

18

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je KASÝK. Asistence: Vnuk.

18

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Autorem branky je VNUK. Asistence: Filinger.

15

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Po několika kombinacích a přihrávce Jana Šebka vystřelil z dálky Lukáš Böhm a prostřelil brankáře hostí Klucha.

13

Po zbytečném faulu hostí zahrával Tomáš Vnuk, ale míč trefil jen do břevna.

13

Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.

12

Oddechový čas pro hosty.

9

Hosté mají na svém kontě již 5 faulů. Stav 3:5

9

Tým F.A. Zole Česká Lípa právě vstřelil branku! Po úniku Tomáše Vodrážky po levé straně přihrál Marku Burianovi a ten zakončil do prázdné branky..

8

Plzeň stále tlačí a Lípa se brání. Nyní poprvé vystřelila Česká Lípa na Vykoupila. Střela byla opravdu slabá, aby brankáře Plzně překvapila.

5

Lípa se snaží bránit a držet střed hřiště, aby tlak Plzně nebyl potrestán dalším gólem. Další takový tlak skončil faulem hostí. Na fauly je to již 2:3

2

Indoss Plzeň právě vstřelil branku! Hráči Plzně rozjíždí hezkou spolupráci a Tomáš Vnuk nádherně přihrál Jaroslavu Filingerovi na zadní tyč.

1

Plzeňský INDOSS od začátku utkání tlačí Lípu a předvádí hezkou kombinaci.

1

Utkání právě začalo.
Dobrý večer. Dnes nás čeká podle všeho důležitý zápas pro oba týmy. Domácí INDOSS vede ligu o devět bodů nad druhým týmem Gardenline Litoměřice. A na konci tabulky je právě jejich dnešní soupeř F.A.Zole Česká Lípa. Plzni jde o postup do 1.ligy a Lípě o to nebýt poslední. Plzni stačí v následujících čtyrech zápasech zahrát čtyři body a postup mají v kapse.
Plzeň má 48 bodů, 16 výher a 2 porážky. V 2.lize "západ" si drží titul nejlepší obrana a nejlepší útok a svoji futsalovou hrou baví své fanoušky. Celkem střelila Plzeň 148 branek a jen 44 inkasovala. V posledním zápase nasázel INDOSS týmu Mladé Boleslavi 19 branek. F.A.Zole Česká Lípa má 12 bodů, 3 výhry, 3 remízy a 12 proher. Lípa vstřelila 62 branek a 107 inkasovala.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

SK Interobal Plzeň – F.A. Zole Česká Lípa

7:2

konec (5:1)

Zpět na online

Branky: 2. Filinger (Vnuk), 15. Böhm (Šebek), 18. Vnuk (Filinger), 18. Kasýk (Vnuk), 19. Vitouš (Koc), 33. Vnuk (Forman), 35. Koc (Böhm) – 9. Burian (Vodrážka), 30. Půlpán (Mitáč)

Karty:   38. Koc (PLZ) – 34. Vodrážka (FAZ)   31. Poláček (FAZ)

SK Interobal Plzeň: Vykoupil, Landrgott – Filinger, Vitouš, Koc, Šebek, Böhm, Mižár, Vnuk (K), Kasýk, Forman, Rozboud. Trenér: Petr Kučera

F.A. Zole Česká Lípa: Kluch – Půlpán, Vodrážka, Mitáč (K), Burian, Poláček Trenér: Černín

Rozhodčí: Chládek, Vomastek

Diváci: 110