Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

SK Sigma Olomouc – FK Baník Sokolov

7:0

konec (3:0)

07.03.2015, 14:30 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Miroslav Fantal

Tipsport: 1.48 3.9 5.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Olomouc právě vstřelila branku!
Cesta zpět na západ Čech asi příliš veselá nebude. Bystroň poslal do zakončení JAKUBA PLŠKA, který byl sice faulován, ale dokázal zakončit. Belaň byl bez šance.

80

Olomouc právě vstřelila branku!
Ordoš poslal přízemní centr do šestnáctky soupeře, kde si jej vzal VÁCLAV VAŠÍČEK, který přesnou ránou k tyči zkompletoval hattrick.

60

Olomouc právě vstřelila branku!
To už je pořádný debakl. Petr poslal do šance MICHALA ORDOŠE, který levačkou z úhlu poslal míč pod horní tyč Belaňovi svatyně. Naštvaný gólman hostů poté znechuceně odkopl míč a trefil do hlavy Machka, se kterým si poté něco vyříkával.

53

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci stejně jako v první půli udeřili po několika minutách. Na polovině hřiště šel JAN NAVRÁTIL do souboje s Vondráčkem a míč získal ve svůj prospěch. Útočník Sigmy poté postupoval sám na Belaně, kterého prostřelil

23

Olomouc právě vstřelila branku!
Obrana Sokolova nyní působila spíše jako komparz. Na pravé straně měl dostatek prostoru Petr, který poslal míč do vápna VÁCLAVU VAŠÍČKOVI. Ten byl na puntíku pro penaltu sice atakován soupeřem, ovšem i tak prostřelil Belaně dnes potřetí.

13

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci jdou již do dvoubrankového vedení. Olomoučtí se stejně jako při první brance kombinací probojovali až do šestnáctky. A opět to byl VÁCLAV VAŠÍČEK, který měl možnost vystřelit. Tentokrát domácí útočník zamířil přesně a Belaň byl bez šance.

7

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté se dostávají po sedmi minutách hry do vedení. Houska si na hranici šestnáctky poradil s několika obránci a vyslal do souboje s Belaněm Vašíčka. Útočníka Sigmy sice gólman Sokolova parádně vychytal, k odraženému míči se však jako první dostal ONDŘEJ KUŠNÍR, který i přes snahu Belaně zavěsil.

SK Sigma Olomouc – FK Baník Sokolov

7:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 7. Kušnír, 13. Vašíček, 23. Vašíček, 53. Navrátil, 60. Ordoš, 80. Vašíček, 89. Plšek

Karty:   42. Cana (OLO) – 21. Hofmann (SOK), 82. Machek (SOK)

SK Sigma Olomouc: Reichl – Kušnír, Rajnoch (C) (71. Bystroň), Šindelář, Vepřek – Petr, Houska, Cana (61. Plšek), Ordoš, Navrátil (57. Zahradníček) – Vašíček.
Náhradníci: Javůrek, Plšek, Rolinc, Bystroň, Zahradníček, Hála, Bárta (GK)

FK Baník Sokolov: Belaň – Vondráček, Hofmann, Blažek, Hrubý – Machek, Čada (C) (39. Šamánek), Dvořák II. (61. Vaněček), Kosak – Pouček (81. Urma), Přeučil.
Náhradníci: Urma, Vrtělka, Vaněček, Kucalas, Šamánek, Dřížďal, Dvořák I. (GK)

Rozhodčí: Berka – Vlasjuk, Arnošt.

Diváci: 2441