Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Stade de Reims – FC Nantes

3:1

konec (2:0)

07.03.2015, 20:00 • Stade Auguste-Delaune II, Reims • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.5 3.1 3.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno. Taktéž ve druhém poločase byly k vidění dva přesné zásahy. Za domácí zvyšoval na rozdíl tří branek David N´Gog, za hosty vykřesal naději Ismaël Bangoura. Více se již ale neudálo, a tak Stade de Reims zdolalo Nantes 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 10:4 (21:54:09)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Oba celky se pohybují v okolí středového kruhu, kde žádné vážnější nebezpečí nehrozí.

90

K základní hrací době duelu se budou nastavovat dvě minuty. Přinesou ještě něco zajímavého?

90

Riou si ještě musel poradit s ranou z hranice velkého vápna. Po následném protiútoku se bude žlutit. Za podražení soupeře dostává napomenutí Conte.

89

Utkání se již spíše dohrává, ani jeden z celků se do žádných výraznějších ofenzivních akcí nežene. Základní hrací doba se chýlí ke konci.

88

Po delší době se dostali kupředu také hosté, jejichž pokus ale kýžené ovoce nepřinesl. Hrát tak bude znovu domácí ekipa.

87

Ani další rohový kop Remeše domácí fanoušky nerozjásal, neboť byl příliš přetažený. Riou poté dlouhým odkopem uvedl míč do hry.

85

Rohový kop poté žádné nebezpečí nepřivodil, a to hned dvakrát, neboť se záhy opakoval. Oniangué z hranice velkého vápna mezi tři tyče nezamířil.

84

A další rychlý útok domácích končí rohovým kopem. Přesně toto je voda na mlýn Remeši. Nantes se čas na zvrat nemilosrdně krátí.

83

Závěr zápasu provází mírná nervozita, a to z obou stran. Balon na svých kopačkách ale momentálně drží fotbalisté Nantes.

82

Remeš střídá. Místo Charbonniera nastoupí Peuget. Jak se tato změna projeví na hře domácího celku?

81

Stále stejný obraz hry, domácí se pohybují v blízkosti svatyně Nantes. Celá akce končí dalekonosnou ranou, která ale do branky nezamířila.

80

Již pouze deset minut základní hrací doby má Nantes k tomu, aby se pokusilo něco s utkáním udělat. Zatím ale útočí pouze domácí fotbalisté.

79

Domácí celek dělá to nejlepší, co může. Ofenzivou se neustále drží v dostatečné vzdálenosti od vlastní svatyně.

78

Nantes se opět tlačí do útoku. Pokud Remeš nezpevní defenzivu, čeká jí velmi obtížný závěr zápasu.

Ismaël BANGOURA - 3:1

77

Nantes právě vstřelili branku!
Hosté přece jenom snižují. ISMAËL BANGOURA dostal přihrávku z levé strany hrací plochy, načež zcela neomylně zakončil k pravé tyči. Vše se odehrálo na hranici ofsajdu, avšak branka platí.

76

Nantes střídá. Místo Deauxe zasáhne do utkání Gomis.

Stade de Reims – FC Nantes

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Bourillon, 16. Mandi (Signorino), 59. N'Gog (Charbonnier) – 77. Bangoura (Gakpé)

Karty:   30. Signorino (REI), 54. Bourillon (REI), 90. Conte (REI) – 22. Cissokho (NAT), 45+1. Bangoura (NAT)   44. Alhadhur (NAT)

Stade de Reims: Agassa – Signorino, Bourillon, Conte, Mandi – Diego, Tacalfred (C), Charbonnier (82. Peuget), Oniangué – N'Gog (74. de Préville), Moukandjo (63. Fortes).
Náhradníci: Placide – Weber, Glombard, Fortes, Peuget, Mfulu, de Préville.

FC Nantes: Riou – Cissokho, Veigneau (C) (40. Alhadhur), Djilobodji, Hansen – Deaux (76. Gomis), Veretout – Gakpé, Bessat, Bangoura – Bammou (29. Bedoya).
Náhradníci: Dupé – Djidji, Gomis, Bedoya, Nkoudou, Alhadhur, Niane.

Rozhodčí: Castro – Haquette, Saint-Cricq Lompre